Barnej Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ma ktoś może wiedzę, rozpiskę - jakie typy żarówek zastosowano w Downtownie ? Odnośnik do komentarza
0 Oczeq Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Dobry, Książka mówi tylko tyle i aż tyle Odnośnik do komentarza
0 Sqad Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Strasznie słabe te żarówki mijania, można coś mocniejszego wsadzić? W autach tradycyjne żarówki maja 55w, tutaj 35. Patrzyłem to h8 wykorzystuje sie do halogenów i ringów czasem do oświetlenia drl. Może xenon ? Bo ledy w nocy to raczej słabe sa z uwagi na ogniskowa w h8- niema dookolnych prawie w ogóle na rynku. Odnośnik do komentarza
0 Oczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ledy to tylko jako światła do jazdy dziennej, a co do jakości oświetlenia drogi nocą w downtownie, przy dobrze ustawionych światłach nie mam zastrzeżeń. Można pokusić się o jakieś modyfikacje, ale zostaję przy fabrycznym. Odnośnik do komentarza
0 Tomjoz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja uważam że światła te soczewkowe mijania są naprawdę przyzwoite. Odnośnik do komentarza
0 Sqad Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja też uważam że one całkiem nieźle świecą, ale zawsze może być lepiej Odnośnik do komentarza
0 Tomjoz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Może być lepiej lecz w downtownie świecą super. Mam instrukcje w pdf mogę wysłać jest tam na końcu o żarówkach. Odnośnik do komentarza
0 Barnej Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To ja poproszę tę instrucję, lub link do niej. Chcę zmienić żarówki w tylnej lampie na jakieś LEDy i nie wiem co zakupić. /B Odnośnik do komentarza
Pytanie
Barnej
Ma ktoś może wiedzę, rozpiskę - jakie typy żarówek zastosowano w Downtownie ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi