Bobas Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Można by zrobić z jednej strony logo Burgmanii, a z drugiej Kujaw ( z przodu jakby na czole ).
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie będziemy gdybać co zrobić, a czego nie. Wiadomo, iż czapki mają być nasze czyli Kujawiaków z Burgmani i oba akcenty muszą być. Pierwsze to musimy znać listę osób chętnych na taką czapkę a wtedy możemy mówić o kosztach i nadrukach. za 20 czy 30 szt zapłacimy mniej niż za 5 szt.
Bobas Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja jestem chętny. Jak są rozmiary to poproszę jakąś w stylu XL.
upiór Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Dla mnie dwie bo ja od roboty mam łepek jak koń hi hi hi . Dwie sztuki ,a co mania na Królu musowo jakoś się prezentować . Styl jak bobaska XL , poproszę .
chudy112 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Dla mnie prosze rozmiar M jesli takowy bedzie.
stachurski1970 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam! Ja też się skuszę x 2, trochę kiepsko z rozmiarem ale M chyba wystarczy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2016 Widać, że chętnych jest wielu Zamówimy 120 szt powinno wystarczyć.
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany/ Panie, czy zgadzacie się na taki wygląd naszych czapek ? Myślę, że będą bardzo ładne, ale przyklepcie proszę temat, żeby Misiu mógł działać. Fundas, trzeba dać się również wypowiedzieć innym, bo przecie te czapeczki będą na ich głowach :fireman: :fireman: ........ Misiu, jak będziesz już znał cenę to podaj nr konta.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2016 Bobik czego się czepiasz czy ja komuś nie daje czasu temat ruszył 21 dziś mamy 27. Ile się można zastanawiać nad tym czy chcę czapeczkę czy nie? Inną sprawą jest, iż może jeszcze ktoś nie zna tematu tak więc trzeba założyć nowy temat odnośnie czapek bo ten wątek No to mamy Luty 2016 zaraz zniknie i nikt już do niego nie zajrzy. A i jeszcze jedno ja jedną czapeczkę będę nosił a drugą za szkło wsadzę, może za parę lat do naszego muzeum trafi jako eksponat.
michu Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Założyłem nowy temat z listą chętnych , rozmiar czapek najprawdopodobniej będzie uniwersalny
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 A tak z innej beczki. Kasiora mi się nie zgadza, a potrzebuję nowy kufer i kask. Czy ktoś może mi kupić . .... co, co, co , na żartach się nie znacie . tzn. kasiora się nie zgadza, ale jakoś sobie poradzę .
szamot Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Żeby nie było :-) Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Adam Bart Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 A tak z innej beczki. Kasiora mi się nie zgadza, a potrzebuję nowy kufer i kask. Czy ktoś może mi kupić . .... co, co, co , na żartach się nie znacie . tzn. kasiora się nie zgadza, ale jakoś sobie poradzę . Mogę Tobie dołożyć , powiedz tylko ile? :-) A Wy gdzie się szwendacie, beze mnie?. :-)
Adam Bart Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeszcze nie zaczęliśmy jeździć a Wy już się futrujecie? Całe szczęście ,że mnie tam nie ma bo bym miał same zdjęcia z jedzeniem w roli głównej :-)
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Fajosko było. Dzięki chłopaki. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze robson Opublikowano 27 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2016 Przyjechali puszkami- a gdzie kozy ? W poniedziałek 1-szy dzień wiosny, pora rozpocząć sezon bez względu na pogodę?
upiór Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Koza poszła spać i ja idę co by nie napisał beee . P.S. Dla wtajemniczonych cytryna zeszła na psy . Miłej nocki dobranoc .
Bobas Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Ale fajna pogoda się zrobiła !!! Odpalam skuta i śmigam przed siebie . Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
szamot Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Krzyś zazdroszcze ale jeszcze chwila i dołącze(mam taką nadzieję) Przyczepności
Abach Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie zaglądałem tu długo i widzę, że się porobiło Upiorku serdeczne gratulacje, niech Krół się dobrze sprawuje i wozi Was bezpiecznie po świecie.
upiór Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie zaglądałem tu długo i widzę, że się porobiło Upiorku serdeczne gratulacje, niech Krół się dobrze sprawuje i wozi Was bezpiecznie po świecie. Dziekujemy , a swoją drogą może na chwile w sobotę wpadniecie . Wiemy wszyscy że czasami jest z pracą do bani .
Bobas Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zawsze możemy w sobotę wyskoczyć jeszcze gdzieś na skromny obiadek i spotkać się w plenerze. Ale radocha po wiosennym kulaniu : https://photos.googl...6Vfn2RiZbhmQT_Z
Rekomendowane odpowiedzi