michu Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wszystkiego najlepszego z okazji nowego miesiąca :-D Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Lutego 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Najlepszego . Niech pogoda pozwoli porządnie pojeździć. Przydałoby się trochę fajnych fotek w plenerze Bobasowego sprzęta (skutera, żeby nie było ...... ) Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Kurcze, a już się wystraszyłem, że chodzi o coś innego . W każdym razie w jednym jak i w drugim przypadku czekam na ładną pogodę. Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Najlepszego , drogi się suszą i jest słoneczko . Jest nadzieja na kulanko w lutym , w sobotę pogłaskałem SW . Odnośnik do komentarza
Jolka Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Kulanko w lutym coś mi to przypomina a mianowicie kilka lat wstecz pojechaliśmy na działkę rozpalić pierwszego wiosennego grilla .Niestety wiosny jeszcze nie było widać ,ale za to było sporo błota pośniegowego .Fundi i Sławka muszą też to pamiętać he,he odbyło się ślizganko zamiast kulanko Odnośnik do komentarza
stachurski1970 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Pozdrawiam! w Lutym! Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Pamiętam to lodowisko pokryte wodą i Atlantykiem po lesie musiałem jechać zamiast drogą.. Daliśmy radę jak nie my to kto? A tu mały filmik z 4 luty 2009 Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Na filmiku nie widać , ale było extremalnie Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Najważniejsze, że kierownik i Atlanta sobie poradziły . Odnośnik do komentarza
Klubowicze sonor Opublikowano 2 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ponowie pytanko,bo widzę,że już luty "Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie do stolicy?" Pozdrawiam was wszystkich Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No dobra Pany, koniec snu zimowego. Kiedy wychodzimy z gawry i odpalamy nasze skuty ? Ja wczoraj od braku jeżdżenia dostałem pierdziowatego skutowstrząsu . Myślałem, że się przejadłem albo diabeł wie co. Lekarz pyta : - a skutera pan masz ? - ano mam, odpowiadam. - a kiedy pan jeździł ostatnimi czasy ? - ano dawno, powiedziałem. - panie, stwierdzam pierdziowaty skutowstrząs !!!! Jedyne lekarstwo to jeździć, jeździć, jeździć........ To był lekarz z powołania. Wiedział co mówi . Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Lutego 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No dobra Pany, [...] pierdziowaty skutowstrząs !!!! [...] Kurdę, o takiej jednostce chorobowej jeszcze nie słyszałem Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Małe poprawki po zimie i będziem się kulać Bobas -choroba brzmi groźnie i na nią nie chce zachorować Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A ja właśnie zachorowałem, ale na jakieś grypsko paskudne, trzyma od tygodnia. A już miałem kozę odpalać i troszku pokulać, i cały misterny plan w p....u . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Bobik nie ty jeden na to chorujesz Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witajcie to już lato ? . Czas sezon otwierać hi hi hi . Bobasku odbiorę ci tą przyjemność hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Lutego 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Chłopaki nie spać !! Kurna, przepiękna pogoda w Szczecinie, ciepło, zaraz wsiadamy na KOŃ i w trasę !!! A Wy co? Bobas, Michu, Robson, Szamot grzejta j sprzęta i w drogę !! Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A u mnie szron na dachach . Może bliżej godzin południowych jakiś dalsza trasa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 7 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Chłopaki nie spać !! Kurna, przepiękna pogoda w Szczecinie, ciepło, zaraz wsiadamy na KOŃ i w trasę !!! A Wy co? Bobas, Michu, Robson, Szamot grzejta j sprzęta i w drogę !! Aż żal ściska niektóre części ciała, ale muszę jeszcze grypsko przegonić i dopiero będzie !scooter. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Za autostradą to już tak jest inna pogoda i inne ciśnienie hi hi hi :lol1: . Spoko chłopaku się wie , wracaj do zdrowia . P.S. Nawet ti cuś tam ze snu zimowego się budzą . Boguś pozdrawiam i do miłego już niebawem . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Robsonek, wracaj do zdrowia. Upiorek, jako pierwszy w regionie odpaliles sprzeta. To Twój ostatni raz na Hondzie. Dzielna bylau, nie ? Ja jestem teraz we Władysławowie, ale jak wrócę to chyba przekulam kawałek Króla. Robsonek, wracaj do zdrowia. Upiorek, jako pierwszy w regionie odpaliles sprzeta. To Twój ostatni raz na Hondzie. Dzielna byla, nie ? Ja jestem teraz we Władysławowie, ale jak wrócę to chyba przekulam kawałek Króla. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ostatnia Upiorna jazda. ŚWIAT SIĘ KOŃCZY I pojechał oddać Zacną - nie ogarniam... Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Co ja czytam , jak , gdzie , komu , i czym teraz na czym . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 7 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Faktycznie, Świat się kończy... . I co teraz...? Idę się napić na te smutki . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie wiem czy możecie sobie to wyobrazić, ale Upiorny przymierza się do S.... B.... Robert, chyba też się napije Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi