jurczas Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Julo czy to jedno zdjęcie to skocznia Wisła?
PAW_KOR Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 My również dziękujemy za uczestnictwo. Ponizej kilka fotek. Dziś jedziemy do kopalni w Wieliczce. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
stefanekmac Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zazdroszczę,u mnie grypa.....A są noclegi w kopalni soli w Bochni ! Może kiedyś...?
PAW_KOR Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Stefan zdrowiej. Mam nadzieję że to mi była nasza ostatnia wycieczka.
romarjo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ładnie ale, widzę że zima was dopadła
jurczas Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 N właśnie byłem tam w zeszłym roku
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dziękuję za skandalicznie miłą niespodziankę! Aśśśśśśś Cie mnie nabrali! Zacna oczywiście jest do sprzedania Bardzo miło będę wspominał czas z Wami u mnie spędzony. Częściej tak PROSZĘ. BARDZO proszę. Gdy moja wróciła, dostałem po "uszach"!: Dlaczego nie poczęstowałeś ciastem?
PAW_KOR Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Bardzo dziękujemy Anton, za miłe przyjęcie i kawkę. Foto oddam później ponieważ właśnie wróciliśmy do domu. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za udział i miło spędzony czas. Do następnego razu. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Volvo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Oooooooooooojjjjjjjjjjjjj to Ty ciasto miałeś .Dzięki Antonku za gościnę. Melduje szczęśliwy powrót do domu i wszystkim za suuuuuuuuuuuper udaną wycieczkę.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Julo śliczna ta twoja "helga" fajnie że wam się wycieczka udała.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Julo śliczna ta twoja "helga" fajnie że wam się wycieczka udała.
Rekomendowane odpowiedzi