Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My też świetnie się bawiliśmy. Dziękujemy.

3510c5663caf7689med.jpg

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SlawoyAMD

32

• bilety

30

• Elvis

29

• KriSSo

20

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nooo też o tym myślałem, niestety czas dzisiaj nie pozwolił. Może w czwartek na spocik przylecimy na moto? Gdyby nie padało, to jestem chętny :).

Ok. Zatem czekamy na czwartek i pilnie sledzimy prognoze pogody ;-)

Opublikowano

Fajnie macie.

Kujawiaków tak rozstrzeliło po Kujawach, że nie sposób spotkać się zbyt często.

Widzę, że czwartkowe plany robią się już skuterowe.

Mnie też już powoli nosi.

Opublikowano

Elvisie, patrząc na twoje zdjęcia mniemam że przygotowujesz się do konkursu "Skuter Miesiąca Luty". Już dzisiaj w ciemno deklaruję ze oddam swój głos na twoją kandydaturę...No chyba że konkurencja dopisze.

• Klubowicze
Opublikowano

Ok. Zatem czekamy na czwartek i pilnie sledzimy prognoze pogody ;-)

Terminy mi się naszły. Przepraszam mnie w czwartek jednak nie będzie, obiecałem Arturowi że go odbiorę z lotniska Tegel.

• Klubowicze
Opublikowano

Terminy mi się naszły. Przepraszam mnie w czwartek jednak nie będzie, obiecałem Arturowi że go odbiorę z lotniska Tegel.

Tak, tak potwierdzam!

7dc048ecd54263e789125da1e499633c.jpg

301c60b27fa8d5bcc3dabeaa3f2e9892.jpg

Opublikowano

Elvisie, patrząc na twoje zdjęcia mniemam że przygotowujesz się do konkursu "Skuter Miesiąca Luty". Już dzisiaj w ciemno deklaruję ze oddam swój głos na twoją kandydaturę...No chyba że konkurencja dopisze.

Romek ... dzięki ... będę się starał ... wykosić konkurencję ... :)

Tak, tak potwierdzam!

Ale to przecież zrozumiałe ... są rzeczy ważne i ważniejsze ... a odbiór Artura z lotniska zalicza się do najważniejszych ... !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Ale to przecież zrozumiałe ... są rzeczy ważne i ważniejsze ... a odbiór Artura z lotniska zalicza się do najważniejszych ... !OK

Masz rację, ale dzisiaj śledzę temat i może jakaś rundka wokół komina się wyklaruje.

Opublikowano

Ja mam nadzieję do czwartku skończyć kuchenne rewolucje w chałupie i też się na spot wynurzyć na 2oo.

Opublikowano

Ja postaram się jutro ruszyć z garażu bo dzisiaj jestem jakiś zasmarkany...

• Sympatycy
Opublikowano

Ja wreszcie zarejestrowałem Kymco... Dziś przejechane kilkanaście pierwszych kilometrów, ale okupione ubłoceniem sprzętu, bo zaczęła padać mżawka :(

1f18fdc282bd54c0.jpg

Opublikowano

Sławek ... a co z królem? ... rozumiem że go nie sprzedajesz tylko od teraz będziesz głaskał ... chuchał ... dmuchał ... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jak się znajdzie kupiec, to sprzedam... Ale jazda królem jest tak nieporównywalna do Kymco, że się jeszcze zastanawiam :P

Opublikowano

A jednak...

Opublikowano

Pomimo wad Króla komfort jazdy jest chyba nieporównywalny z innymi skuterami.

• Sympatycy
Opublikowano

Tak Bobasku... Król jest niedościgniony. Jeździłem już w zasadzie wszystkim, prócz T-Maxa i Burek jest najlepszy... Ta cisza przy ruszaniu, brak wibracji... Gdyby nie fakt, że akurat, jak ja szukałem czegoś nowszego, nikt nie sprzedawał w miarę pewnego AN-a, to w życiu nie przesiadłbym się na coś innego...

• Sympatycy
Opublikowano

Sławku, w takim razie musiałbyś przejechać się Tmaxem, ale nie ma ciszy przy ruszaniu :). Tu są obroty, sporo wyższe i hałas istotnie większy, więc nie wiem czy Tobie by się spodobało. Przejedziesz się, ocenisz.

BTW.

Jutro (czwartek) i ma być bardzo ładna pogoda. Słońce i niemal brak zachmurzenia. Myślę, że koniecznie powinniśmy odkurzyć i przewietrzyć maszyny :).

Zrzut%20ekranu%202016-01-27%20o%2022.14.48.png

• Sympatycy
Opublikowano

Ale widzę, że rozważasz zmianę na Burka... Chyba jednak ten hałas Cię denerwuje :P

Opublikowano

mówiłem, że to złom, ale nie wierzył. ma taki kolegę- starszego, bardziej doświadczonego, mądrzejszego nawet, ale nie, musi włożyć łapę w ogień, nie wierzy, musi

• Sympatycy
Opublikowano

Z przyjemnością ten "złom" odkupie

• Sympatycy
Opublikowano

mówiłem, że to złom, ale nie wierzył.

Piotrze, właśnie naraziłeś się Tajnej Sekcie T-maxa :chair: . Konsekwencje mogą być poważne :kwasny: .

Chyba jednak ten hałas Cię denerwuje :P

Nie jest tak źle, spoko ;). Tę niedogodność da się przeżyć bez problemu zwłaszcza, że frajda z jazdy jest ogromna :clapping: .

Opublikowano

Krzysiu nie denerwuj się oni wszyscy ci zazdroszczą i po prostu ciężko im się z tym pogodzić :)

Opublikowano

Krzysiu nie denerwuj się oni wszyscy ci zazdroszczą i po prostu ciężko im się z tym pogodzić :)

Ba zazdroszczą- nienawidzą -:)

Opublikowano

Czyli to prawda, że do nienawiści jest jeden krok.

A miałem całe życie wątpliwości co do tego :confused: .

• Sympatycy
Opublikowano

No to jak? Jedziemy dziś skuterami na spot?

bf9548f618c70fcf76ca8333da411b85.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk