wd40 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 My też świetnie się bawiliśmy. Dziękujemy.
Joshua_77 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nooo też o tym myślałem, niestety czas dzisiaj nie pozwolił. Może w czwartek na spocik przylecimy na moto? Gdyby nie padało, to jestem chętny . Ok. Zatem czekamy na czwartek i pilnie sledzimy prognoze pogody ;-)
Bobas Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fajnie macie. Kujawiaków tak rozstrzeliło po Kujawach, że nie sposób spotkać się zbyt często. Widzę, że czwartkowe plany robią się już skuterowe. Mnie też już powoli nosi.
romano77 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Elvisie, patrząc na twoje zdjęcia mniemam że przygotowujesz się do konkursu "Skuter Miesiąca Luty". Już dzisiaj w ciemno deklaruję ze oddam swój głos na twoją kandydaturę...No chyba że konkurencja dopisze.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ok. Zatem czekamy na czwartek i pilnie sledzimy prognoze pogody ;-) Terminy mi się naszły. Przepraszam mnie w czwartek jednak nie będzie, obiecałem Arturowi że go odbiorę z lotniska Tegel.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Terminy mi się naszły. Przepraszam mnie w czwartek jednak nie będzie, obiecałem Arturowi że go odbiorę z lotniska Tegel. Tak, tak potwierdzam!
Elvis Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Elvisie, patrząc na twoje zdjęcia mniemam że przygotowujesz się do konkursu "Skuter Miesiąca Luty". Już dzisiaj w ciemno deklaruję ze oddam swój głos na twoją kandydaturę...No chyba że konkurencja dopisze. Romek ... dzięki ... będę się starał ... wykosić konkurencję ... Terminy mi się naszły. Przepraszam mnie w czwartek jednak nie będzie, obiecałem Arturowi że go odbiorę z lotniska Tegel. Tak, tak potwierdzam! Ale to przecież zrozumiałe ... są rzeczy ważne i ważniejsze ... a odbiór Artura z lotniska zalicza się do najważniejszych ... !OK
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ale to przecież zrozumiałe ... są rzeczy ważne i ważniejsze ... a odbiór Artura z lotniska zalicza się do najważniejszych ... !OK Masz rację, ale dzisiaj śledzę temat i może jakaś rundka wokół komina się wyklaruje.
Rogierro Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja mam nadzieję do czwartku skończyć kuchenne rewolucje w chałupie i też się na spot wynurzyć na 2oo.
Rzelu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja postaram się jutro ruszyć z garażu bo dzisiaj jestem jakiś zasmarkany...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja wreszcie zarejestrowałem Kymco... Dziś przejechane kilkanaście pierwszych kilometrów, ale okupione ubłoceniem sprzętu, bo zaczęła padać mżawka
Elvis Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sławek ... a co z królem? ... rozumiem że go nie sprzedajesz tylko od teraz będziesz głaskał ... chuchał ... dmuchał ...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jak się znajdzie kupiec, to sprzedam... Ale jazda królem jest tak nieporównywalna do Kymco, że się jeszcze zastanawiam
Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Pomimo wad Króla komfort jazdy jest chyba nieporównywalny z innymi skuterami.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak Bobasku... Król jest niedościgniony. Jeździłem już w zasadzie wszystkim, prócz T-Maxa i Burek jest najlepszy... Ta cisza przy ruszaniu, brak wibracji... Gdyby nie fakt, że akurat, jak ja szukałem czegoś nowszego, nikt nie sprzedawał w miarę pewnego AN-a, to w życiu nie przesiadłbym się na coś innego...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sławku, w takim razie musiałbyś przejechać się Tmaxem, ale nie ma ciszy przy ruszaniu . Tu są obroty, sporo wyższe i hałas istotnie większy, więc nie wiem czy Tobie by się spodobało. Przejedziesz się, ocenisz. BTW. Jutro (czwartek) i ma być bardzo ładna pogoda. Słońce i niemal brak zachmurzenia. Myślę, że koniecznie powinniśmy odkurzyć i przewietrzyć maszyny .
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ale widzę, że rozważasz zmianę na Burka... Chyba jednak ten hałas Cię denerwuje
minimi1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 mówiłem, że to złom, ale nie wierzył. ma taki kolegę- starszego, bardziej doświadczonego, mądrzejszego nawet, ale nie, musi włożyć łapę w ogień, nie wierzy, musi
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Z przyjemnością ten "złom" odkupie
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 mówiłem, że to złom, ale nie wierzył. Piotrze, właśnie naraziłeś się Tajnej Sekcie T-maxa . Konsekwencje mogą być poważne . Chyba jednak ten hałas Cię denerwuje Nie jest tak źle, spoko . Tę niedogodność da się przeżyć bez problemu zwłaszcza, że frajda z jazdy jest ogromna .
Sobier Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Krzysiu nie denerwuj się oni wszyscy ci zazdroszczą i po prostu ciężko im się z tym pogodzić
minimi1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Krzysiu nie denerwuj się oni wszyscy ci zazdroszczą i po prostu ciężko im się z tym pogodzić Ba zazdroszczą- nienawidzą -
Bobas Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czyli to prawda, że do nienawiści jest jeden krok. A miałem całe życie wątpliwości co do tego .
Sympatycy KriSSo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2016 No to jak? Jedziemy dziś skuterami na spot? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi