Sympatycy orzeł Opublikowano 31 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Saper wiem ze Wam sie uda pozbierac sprzety do stanu umozliwiajacego przemierzenie niewielkiej jak dla was odleglosci i do zonaczenia na burgmanii to juz za dwa dni a co do zubrow ja przeciez nie opuszczalem osrodka wypoczynkowego tak milo bylo to za rok moze te zubry obaczym Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Kordziuk nie opuszczałes osrodka pewnie tylko dlatego. zeby ci KARNET nie przepadł.
Klubowicze MAKI Opublikowano 31 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2016 Na Route 66 byłem przez kilka godzin sobotniego dnia i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony miejscem w którym odbywało się spotkanie (nie wspominając o towarzystwie jakie tam spotkałem i poznałem). Mam nadzieję że za rok Selmen powtórzy spotkanie ,a ja nie omieszkam skorzystać z jego zaproszenia. Pozdrawiam i do następnego już niedługo na Burgmanii.
kordziuk Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Orzeł KARNET trzeba było wykorzystać do ostatniego browara
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Maja 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Maja 2016 Kordziuk - karnet wykorzystany do zera, ale szklanki zostały, czyżby na kolejne spotkanie?
kordziuk Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 No przecie jak pic to pic ze szkla Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wspomniane szkła umyłam i pozostawiłam w domku kordziuk za rok będziesz mógł się o nie upomnieć . Odwiedziny w tak licznym gronie grupy Warmińsko-Mazurskiej i Podlaskiej był mega niespodzianką ,
kordziuk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ewik dzięki nie omieszkam się upomnieć
ARTURRO 73 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Było bardzo fajnie-mimo ,ze przyjechałem samochodem. (ale za to miałem gdzie spać) Pozdrawiam wszystkich motocyklistów i motocyklistki-do zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi