selmen Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak w temacie. Planowana trasa: https://goo.gl/maps/h57eumceWQP2 Noclegi b臋d膮 w Hajn贸wce ale wa偶膮 si臋 jeszcze losy miejsc贸wki. Koszta zbli偶one do lat ubieg艂ych czyli oko艂o 150 za ca艂o艣膰 (w tym wy偶ywienie wieczorne w pi膮tek i sobot臋 w formie grilla lub ogniska). Troch臋 os贸b z Burgmanii t臋 imprez臋 zaliczy艂o ju偶. 26 maj jest wolny wi臋c mo偶na przyjecha膰 wcze艣niej jak kto艣 chce albo roz艂o偶y膰 tras臋 na 2 dni jak z daleka. Imprezy 4 dniowej jako takiej nie robi臋 bo to jest od zawsze impreza w konwencji: przyjazd-rajd-wyjazd i niech tak zostanie. B臋d膮 ludzie z innych for i klub贸w. Znani mi i sprawdzeni. . Reszta szczeg贸艂贸w wkr贸tce. Je艣li kto艣 chce przyjecha膰 w czwartek i zaliczy膰 np. Bia艂owie偶臋 lub w膮skotor贸wk臋 po puszczy w pi膮tek rano to prosz臋 pisa膰, 偶e od czwartku. Lista: 1. Selmen
U偶ytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Grudnia 2015 U偶ytkownicy+ Opublikowano 28 Grudnia 2015 ................... Troch臋 os贸b z Burgmanii t臋 imprez臋 zaliczy艂o ju偶.................. Ale nie wszyscy znaj膮 imprez臋. Mo偶esz co艣 wi臋cej poda膰, ewentualnie jaki艣 link do tego co by艂o we wcze艣niejszych latach ? Nie mog臋 nic wygoogla膰
szakal Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja r贸wnie偶 pr贸bowa艂em i nic 偶adnych wzmianek brak a to 6 edycja ma by膰 ch臋tnie bym si臋 wybra艂
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2015 By艂em uczestnikiem ju偶 dw贸ch edycji. Super impreza. Szczeg贸lnie dla os贸b chc膮cych pozna膰 nasze wschodnie rubie偶e. A co do wyszukania w internecie to s艂abo szukali艣cie. http://nonomnis.jimd...iwum-wydarze墓/ I oczywi艣cie prosz臋 o dopisanie do listy.
ARTURRO 73 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja si臋 pisze -bo to moje strony.
U偶ytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Grudnia 2015 U偶ytkownicy+ Opublikowano 28 Grudnia 2015 A co do wyszukania w internecie to s艂abo szukali艣cie. http://nonomnis.jimd...iwum-wydarze墓/ Za pozycjonowanie w Google chyba du偶o nie p艂acicie Dzi臋ki za INFO - czekam na szczeg贸艂y.
selmen Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzi臋ki S艂awek za pomoc. 1. Selmen 2-3. Campto+Laura 4 Arturro 73
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 Prosimy o dopisanie do listy Ewik i Wrzonio.
selmen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 1. Selmen 2-3 Campto+Laura 4 Arturro 73 5-6 Ewik i Wrzonio
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2015 W艂a艣nie chcia艂am si臋 dopisa膰 a tu niespodzianka, Wrzonio o to zadba艂 Bardzo mi艂o wspominam ostatni pobyt w tak zacnej ekipie i ju偶 ciesz臋 si臋 z ponownego spotkania. pozdrawiam
marig Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mam pytanie czysto techniczne - do kiedy trzeba si臋 okre艣lic z ch臋ci膮 wzi臋cia udzia艂u w imprezie?
selmen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mam pytanie czysto techniczne - do kiedy trzeba si臋 okre艣lic z ch臋ci膮 wzi臋cia udzia艂u w imprezie? Do 20 maja proponuj臋. Ewik, te偶 si臋 cieszymy z Waszej obecno艣ci
marig Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 OK, dzi臋ki za info, jestem zainteresowany i b臋d臋 obserwowac temat.
selmen Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. Selmen 2-3 Campto+Laura 4 Arturro 73 5-6 Ewik i Wrzonio 7 Czarny
selmen Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. Selmen 2-3 Campto+Laura 4 Arturro 73 5-6 Ewik i Wrzonio 7 Czarny 8 Kordziuk
dejon Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie powiem fajna trasa :)i moje rejony rodzinne:)bo Bielsk Podlaski rodzice :)je偶eli b臋dzie mo偶na to doda艂 bym kilka jeszcze miejscowo艣ci aby sobie obejrze膰 :)oczywi艣cie poza programem kto by chcia艂 nad rzeka Narwia wioska Ploski:)jest o艣rodek Ptasia Osada i tereny fajne bo tam dziadk贸w mam wi臋c m贸g艂 bym troch臋 pom贸c; )ale to wszystko na miejscu jak juz b臋dzie wszystko ustalone:) Wys艂ane z mojego SM-G900F przy u偶yciu Tapatalka
selmen Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak przez Ploski fajna traska jest, je藕dzi艂em wiele razy. Przyjed藕 od艣wie偶ysz wspomnienia.
ARTURRO 73 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Do Ptasie Osady na skuterach lub kr膮偶ownikiem Goldasem ,to mo偶e by膰 problem. Obecnie-cywilnym samochodem to droga przez m臋k臋,terenowym -wielka frajda.
dejon Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Selmem nie musze od艣wie偶ac wspomnien:)cz臋sto witam w moje rodzinne strony bo mam znajomych i rodzine bo mi tylko si臋 zachcia艂o wielkiego 艣wiata Wawa:)ale fakt wspomnienia z 2oo to poczatki moje z moto sie zaczynaly:)do Ptasiej nie b臋dzie a偶 takiego problemy sam je藕dzi艂em WSK i pierwszym skuterkiem moim Jawa kaczka :)od strony trasy 19 jest ju偶 w miar臋 wyr贸wnana ta droga fakt asfaltu brak:(ale potem widoki kajaki obiadek mo偶na zje艣膰 w lesie :)a jak nam贸wi艂 bym kilka lub wi臋cej os贸b na moto to fajnie by przez Ploski przejecha膰 na 2oo:)nie powiem zrobi膰 przyjemno艣膰 mieszka艅com starszego pokolenia ze kilkana艣cie moto przejedzie :)a i moze bym sie postara艂 to jakiej rarutasy moto wsk czy iz czy cos innego Mz aby przypomniec jak to bylo kiedys:)a grill jak by co na mojej posesji zrobic:) w sumie ju偶 oddanej siostrze bo mnie nie ma ci膮gle Wys艂ane z mojego SM-G900F przy u偶yciu Tapatalka
Sympatycy Foczka Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Prosz臋 o dopisanie Foczka i Krzytro.
marycha Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 witam, pro艣ba o dopisanie na razie tylko mnie pzdr
selmen Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 1. Selmen 2-3 Campto+Laura 4 Arturro 73 5-6 Ewik i Wrzonio 7 Czarny 8 Kordziuk 9-10 Foczka+ Krzytro 11 marycha W najbli偶sz膮 sobot臋 mam nadziej臋 znajd臋 w ko艅cu czas 偶eby objecha膰 miejsc贸wy noclegowe. Wtedy stanie si臋 jasno艣膰. Pozdro
Go艣膰 Bartheez5 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Poprosz臋 o dopisanie do listy
selmen Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 1. Selmen 2-3 Campto+Laura 4 Arturro 73 5-6 Ewik i Wrzonio 7 Czarny 8 Kordziuk 9-10 Foczka+ Krzytro 11 marycha 12 Bartheez5 No i tak. Termin jest bez zmian ale lokalizacja inna ni偶 we wst臋pie, za to taka sama jak w ubieg艂ym roku tj. O艣rodek Park Linowy Doktorce: http://doktorce.com/ W ubieg艂ym roku impreza by艂a w tej lokalizacji bardzo udana a szefostwo o艣rodka bardzo pomocne i 偶yczliwe a wi臋c bior膮c pod uwag臋 trudno艣ci ze znalezieniem o艣rodka dla du偶ej liczby uczestnik贸w zdecydowa艂em si臋 na nieeksperymentowanie w tym roku z niepewnymi miejsc贸wkami. Dolot na pogranicze do艣膰 dobry tak偶e zak艂adana trasa sobotniej objazd贸wki b臋dzie nieco d艂u偶sza od przewidywanej ale podobna. Prosz臋 o zabranie zniczy albowiem zgodnie z tradycj膮 odwiedzimy na trasie miejsce pami臋ci narodowej tym razem w Olszewie: Zakwaterowanie w domkach z aneksem kuchennym i WC. Prysznice w oddzielnym budynku. Cena za pobyt w terminie 27-29.05.2016 wynosi 160 od osoby a co w tej cenie opr贸cz nocleg贸w podam w poniedzia艂ek jak ustal臋 szczeg贸艂y. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋