Rogierro Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Rzelu, o której chcesz? Jak mi dasz z godzinkę to z chęcią odbędę kulanko.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2015 Rzelu, w żadnym wypadku nie chciałem się znęcać, tym bardziej że mój skuter też jest u minimi...
marekb9t Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak byście jechali w stronę prawego brzegu mogę się dołączyć do 12 nie zdążę pod orły
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zróbcie fotki koniecznie.
Rogierro Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Będę kilka minut lo 12 pod Orłami.
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2015 "WIGILIA" w Wolinie mieście Wikingów. Woje się zebrali ze swemi dziewojami i miód pili i gaworzyli a miło było za co ukłony składamy gospodarzom i wszystkim biesiadnikom. I Waldek powiedział: Zrób Asi zdjęcie z bałwankiem, to zrobiłem ale okazało się że bałwanki się rozmnożyły
marekb9t Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 i ja zrobiłem krótką lotkę w celu inspekcji prawego brzegu
Rogierro Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja, Rzelu i Qrzysiek też przewietrzyliśmy skuty. Trasa wiodła z Jasnych Błoni do sklepu nie dla idiotów, potem Dziewoklicz, następnie Szmaragdowe i Polana Widokowa. Na koniec lotka autostradą i Struga i pożegnalny postój na wałach przy szaszłyku. Dzięki chłopaki za te urozmaicenie tych "ciężkich" świątecznych dni. Fotki pewnie wrzuci Rzelu.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2015 O, a ja z powodu urodzin nie mogłem jechać do Wolimia Ale za to przeżyłem eksplozję stoiska z fajerwerkami.
Rzelu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Bardzo fajnie nam się dziś latało samotrzeć. Desant na Dziewoklicz, trochę świeżego powietrza po uciechach stołu. Pomyślałem że więcej nam potrzeba Qrzyśków- Złotych Rączek Po moście z fasonem: Chwila zadumy na Polanie Widokowej gdzie spotkaliśmy maximaniaka na spacerze i nad Odrą przyszło się pożegnać, bo pora na obiad, a Niemcy na 15 deszcz zapowiedzieli...
stator Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Statorki juz w domu. Dojechaliśmy z suchymi zębami,bo banan nie znikał przez całą drogę. Szczecin jest przepiękny. Musimy pojawic się u Was na dłużej, bo przez jeden dzień, nie wiele da się zobaczyć. No to do następnego!
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2015 O, a ja z powodu urodzin nie mogłem jechać do Wolimia Ale za to przeżyłem eksplozję stoiska z fajerwerkami. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Sławku - ale żeby od razu takie fajerwerki sobie robić z tej strony ciebie nie znałem.
stator Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 A tak wracaliśmy. Pogoda rzeczywiście super!
stator Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dobr pomysł.jutro zamawiam..hihi....
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2015 "WIGILIA" w Wolinie mieście Wikingów. Woje się zebrali ze swemi dziewojami i miód pili i gaworzyli a miło było za co ukłony składamy gospodarzom i wszystkim biesiadnikom. Bardzo dziękujemy gospodarzom za przemiłą gościnę, Było SUPER, jadło, pogaduchy, goście i orła cień.
Rzelu Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 No Elvis, szacun. Ja dziś co chwilę patrzę za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr...
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2015 Elvis - szacun Jacek - nie ma co czekać teraz tylko zimniej Wczoraj na szpitalnym oddziale ratunkowym lekarz powiedział sorry ale p. Marku proszę bardzo dużo cierpliwości skuter musi poczekać. A dzisiaj lekarz z innej dziedziny wystawił skierowanie do szpitala. Chyba mi się pesel posypał.
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Grudnia 2015 A dzisiaj lekarz z innej dziedziny wystawił skierowanie do szpitala. Chyba mi się pesel posypał. Marek, Ty pewnie przedawkowałeś w Święta - dania wigilijne
burgifan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wczoraj na szpitalnym oddziale ratunkowym lekarz powiedział sorry ale p. Marku proszę bardzo dużo cierpliwości skuter musi poczekać. A dzisiaj lekarz z innej dziedziny wystawił skierowanie do szpitala. Chyba mi się pesel posypał. Wodzu co Ci ? Jutro czwartek, 18-ta Pleciuga ! Będę na 2oo, a potem może ognisko u mnie ? Będzie wesoło
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkim Burgmaniakom i Ich rodzinom, życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej, szczęśliwego Nowego Roku 2016, wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym, spełnienia wszyskich marzeń i realizacji planów oraz tysięcy przejechanych bezpiecznie i radośnie kilometrów na 2oo. Pozdrawiam i do zobaczenia, usłyszenia i napisania w przyszłym roku.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wojtuś napisał tak wspaniałe życzenia, że pozostaje się do nich tylko przyłączyć . Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
melmacie Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Pozdrowionka i życzenia na dziś dla zachodniopomorskich Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego co najlepsze życzę całemu Bractwu Burgmaniaków a w szczególności tym , którzy dziś nie mogą być wśród swoich bliskich.
Rekomendowane odpowiedzi