Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzelu, o której chcesz? Jak mi dasz z godzinkę to z chęcią odbędę kulanko.

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

26

• Robsson

24

• bilety

23

• minimi1

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Rzelu, w żadnym wypadku nie chciałem się znęcać, tym bardziej że mój skuter też jest u minimi... :(

Opublikowano

Jak byście jechali w stronę prawego brzegu mogę się dołączyć do 12 nie zdążę pod orły

• Sympatycy
Opublikowano

Zróbcie fotki koniecznie.

Opublikowano

Będę kilka minut lo 12 pod Orłami.

Opublikowano

Pogoda piękna-100km nakręcone :wink1:

• Sympatycy
Opublikowano

"WIGILIA" w Wolinie mieście Wikingów.

Woje się zebrali ze swemi dziewojami i miód pili i gaworzyli a miło było za co ukłony składamy gospodarzom i wszystkim biesiadnikom.

aab90d8930f6e30c.jpg

9985fceb714741fc.jpg

716fe249c3613f1e.jpg

c320ec6f5d2a281e.jpg

I Waldek powiedział: Zrób Asi zdjęcie z bałwankiem, to zrobiłem ale okazało się że bałwanki się rozmnożyły ;)

02d09bdb9063e377.jpg

Opublikowano

i ja zrobiłem krótką lotkę w celu inspekcji prawego brzegu :)

Opublikowano

Ja, Rzelu i Qrzysiek też przewietrzyliśmy skuty. Trasa wiodła z Jasnych Błoni do sklepu nie dla idiotów, potem Dziewoklicz, następnie Szmaragdowe i Polana Widokowa. Na koniec lotka autostradą i Struga i pożegnalny postój na wałach przy szaszłyku. Dzięki chłopaki za te urozmaicenie tych "ciężkich" świątecznych dni. Fotki pewnie wrzuci Rzelu.

• Sympatycy
Opublikowano

O, a ja z powodu urodzin nie mogłem jechać do Wolimia :( Ale za to przeżyłem eksplozję stoiska z fajerwerkami.

Opublikowano

Bardzo fajnie nam się dziś latało samotrzeć.

Desant na Dziewoklicz, trochę świeżego powietrza po uciechach stołu.

IMG_20151227_133146.jpg

IMG_20151227_133211.jpg

Pomyślałem że więcej nam potrzeba Qrzyśków- Złotych Rączek

IMG_20151227_133536.jpg

Po moście z fasonem:

IMG_20151227_134435.jpg

Chwila zadumy na Polanie Widokowej

IMG_20151227_140637.jpg

gdzie spotkaliśmy maximaniaka na spacerze

IMG_20151227_140805.jpg

i nad Odrą przyszło się pożegnać, bo pora na obiad, a Niemcy na 15 deszcz zapowiedzieli...

IMG_20151227_144751.jpg

Opublikowano

Statorki juz w domu. Dojechaliśmy z suchymi zębami,bo banan nie znikał przez całą drogę. Szczecin jest przepiękny. Musimy pojawic się u Was na dłużej, bo przez jeden dzień, nie wiele da się zobaczyć. No to do następnego!

• Klubowicze
Opublikowano

O, a ja z powodu urodzin nie mogłem jechać do Wolimia :( Ale za to przeżyłem eksplozję stoiska z fajerwerkami.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Sławku - ale żeby od razu takie fajerwerki sobie robić z tej strony ciebie nie znałem.

Opublikowano

A tak wracaliśmy. Pogoda rzeczywiście super!

Opublikowano

Dobr pomysł.jutro zamawiam..hihi....

• Klubowicze
Opublikowano

"WIGILIA" w Wolinie mieście Wikingów.

Woje się zebrali ze swemi dziewojami i miód pili i gaworzyli a miło było za co ukłony składamy gospodarzom i wszystkim biesiadnikom.

c320ec6f5d2a281e.jpg

Bardzo dziękujemy gospodarzom za przemiłą gościnę, Było SUPER, jadło, pogaduchy, goście i orła cień.

Opublikowano

Wzajemnie

Opublikowano

No Elvis, szacun.

Ja dziś co chwilę patrzę za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr, za okno i na termometr...

int.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis - szacun

Jacek - nie ma co czekać teraz tylko zimniej

Wczoraj na szpitalnym oddziale ratunkowym lekarz powiedział sorry ale p. Marku proszę bardzo dużo cierpliwości skuter musi poczekać.

A dzisiaj lekarz z innej dziedziny wystawił skierowanie do szpitala. Chyba mi się pesel posypał.

• Sympatycy
Opublikowano

A dzisiaj lekarz z innej dziedziny wystawił skierowanie do szpitala. Chyba mi się pesel posypał.

Marek, Ty pewnie przedawkowałeś w Święta - dania wigilijne :)

Opublikowano

Wczoraj na szpitalnym oddziale ratunkowym lekarz powiedział sorry ale p. Marku proszę bardzo dużo cierpliwości skuter musi poczekać.

Wodzu co Ci ?

Jutro czwartek, 18-ta Pleciuga !

Będę na 2oo, a potem może ognisko u mnie ?

Będzie wesoło :)

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkim Burgmaniakom i Ich rodzinom, życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej, szczęśliwego Nowego Roku 2016, wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym, spełnienia wszyskich marzeń i realizacji planów oraz tysięcy przejechanych bezpiecznie i radośnie kilometrów na 2oo.

Pozdrawiam i do zobaczenia, usłyszenia i napisania w przyszłym roku.

• Sympatycy
Opublikowano

Wojtuś napisał tak wspaniałe życzenia, że pozostaje się do nich tylko przyłączyć b0202.gif. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

Opublikowano

Pozdrowionka i życzenia na dziś dla zachodniopomorskich39332ce4f16881232e6d447195693abc.jpgB)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkiego co najlepsze życzę całemu Bractwu Burgmaniaków a w szczególności tym , którzy dziś nie mogą być wśród swoich bliskich.