Klubowicze arturas Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dużo się u nas od wczoraj dzieje Wyśmienite towarzystwo, wyśmienite humory. Wczoraj spacer po pięknej Wwie, powitalna kolacja i biesiada. Dzisiaj śniadanko i czas atrakcji przed nami. Wszystko dzisiaj przed nami Uśmiechy z facjat nie schodzą
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Trzymajcie formę na dzisiejszy wieczór.
Wójek Biedak Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miłego spotkania. Mam nadzieję, że tego typu prezentacje będą coroczne. Sugeruję także wypracowanie na przyszłość mniej elitarnej formuły. Tak by w tym niewątpliwie fajnym i potrzebnym wydarzeniu mogli uczestniczyć Ci którzy nie chcą, lub nie mogą wdać na nie kilkuset złotych.
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Relacja na gorąco. Prezentacje trwają. Slajdy, filmy, opowieści, ciekawostki i anegdoty. Nie ma nudy. Frekwencja dopisała medalowo.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ale miny to macie jak na stypie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie smucimy się, tylko słuchamy z zainteresowaniem
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zdjęcie grupowe i pyszny obiad wyznacza nam połowę dnia. Zdobywamy się na próbę latania Obiadek smakowity, ale siestą nie dopełnimy - przed nami ciekawe prezentacje. Kilka slajdów Mamy kolejna przerwę. Zaraz ostatnia koronna prezentacja xmarcina i AndrzejaMyslowice. Jak na koronnych podroznikow przystało, Marcin i Andrzej zasiadajądo prezentacji przy szlachetnej butelce wina
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miłego spotkania. Mam nadzieję, że tego typu prezentacje będą coroczne. Sugeruję także wypracowanie na przyszłość mniej elitarnej formuły. Tak by w tym niewątpliwie fajnym i potrzebnym wydarzeniu mogli uczestniczyć Ci którzy nie chcą, lub nie mogą wdać na nie kilkuset złotych. Zaproponuj swoją formułę takiego spotkania. Bierz pod uwagę: noclegi dla przyjezdnych, całodzienne wyżywienie i wynajęcie wyposażonej w multimedia sali na kilkadziesiąt osób. A i wszystko za ... - tu wpisz cenę. Pozdrawiamy
Wójek Biedak Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nad przyszłoroczną edycją, (mam nadzieję, że się odbędzie) warto dyskutować, będą doświadczenia, a wiele będzie zależało od liczby zainteresowanych. Natomiast kluczowe jest umożliwienie uczestniczenia tylko w prezentacjach, bez konieczności płacenia za noclegi, jedzenie czy imprezę. Wówczas uczestnik partycypuje jedynie w kosztach wynajęcia sali. I jakie by one nie były będzie to najniższa, możliwa kwota do zapłacenia.
JuStA Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Chciałabym po pierwsze serdecznie podziękować i pogratulować Arturasowi za zorganizowanie w tak profesjonalny sposób tego pierwszego i mam nadzieję, że nie ostatniego Spotkania Podróżników było wszystko dopięte na przysłowiowy "ostatni guzik". Brawo Ty Arturze Ale nie mogę również zapomnieć o 3 Wspaniałych Grupach Naszych Podróżników. Dzięki Wam i Waszym opowieściom nabrałam jeszcze większej chęci na wzięcie udziału w takim przedsięwzięciu jak podróże motocyklowe, a nie jeżdżenie wokół przysłowiowego komina. Gratuluję Wam wytrwałości, chociaż z tego co usłyszałam, że nie zawsze było pięknie i kolorowo, a mimo wszystko cel został osiągnięty. A reszcie wielkie dzięki za atmosferę jaką stworzyliśmy podczas samych prezentacji, jak i na after party Czekam na przyszłoroczną edycję z niecierpliwością I dosłownie dwa moje zdjęcia: I kierownik podróży
ALFI Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dziękujemy z Dorotą za wspólnie spędzony czas. Było bardzo ciekawie i sympatycznie. Po wysłuchaniu tylu wspaniałych relacji chciało by się już dziś wskoczyć na koń i pognać tam gdzie oczy poniosą. Gratulacje za doskonały pomysł i realizację dla Artura, a dla naszych podróżników wielkie dzięki za podzielenie się z nami swoimi refleksjami.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 No to teraz tylko obiecana premiera filmu Piootra no i oczywiscie reszty jak beda chcieli
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dotarliśmy do domu Troche zmęczeni ale pełni wrażeń ,przeżyć. Artur dzięki za organizacje bardzo fajnej imprezy,opieke nad gośćmi i niezapomnianym spacerze po ośnieżonej Warszawie zakończonej w bardzo urokliwym miejscu,czyli w lokalu kat S Meta to było to!
Sympatycy irasko Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wielkie dzięki dla WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW ORAZ PODRÓŻNIKÓW na czele z Arturasem za wczorajszą impreze. Super przeżycie. Zachęcam każdego, kto w ciągu roku będzie na ciekawym wyjeździe, do udziału w kolejnych spotkaniach. Szkoda, że musiałem koło 23:00 Was pożegnać, ale obowiązki wzywały. Z kim tego nie zrobiłm osobiście, to teraz ściskam rączkę. Do następnego spotkania.
Pan rypak Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Rypak dotarł do domu ok 15,30. Arturowi podziękowałem już wczoraj za profesjonalne przygotowanie spotkania i opiekę nad uczestnikami,a warto dodać,że wychodził dziś jako ostatni z hotelu-jak na gospodarza przystało Podziękowania dla wszystkich grup,które podjęły wyzwanie i przedstawiły obszerną relacje ze swoich wypraw,a z każdej z nich można było czerpać wiedzę,którą pewnie wykorzystam w kolejnych podróżach na 2oo. To był prawdziwy ''Meksyk'' kto był pewnie potwierdzi,a kto nie był ten GAPA. Do zobaczenia za rok
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witejcie roztomili, fajna impreza się odbyła , dzieki Artur za perfekcyjną organizację . Sześć miesięcy temu wyjezdzalismy na wyprawę z XMarcinem teraz już po prezentacji , jak ten czas leci . Co złego to nie ja , Arturas nie przejmuj się lakierem (wiemy o co chodzi) .
Klubowicze KasiaP Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dziękujemy Arturowi za zorganizowanie bardzo fajnego spotkania dzięki któremu mogliśmy wysłuchać opowieści i podzielić się doświadczeniami z podróży. Dziękujemy za wieczorny spacer po okrytej śniegiem Warszawie. Wszystkim uczestnikom jesteśmy wdzięczni za wspaniałą atmosferę i niecierpliwie oczekujemy 2 Spotkania Podróżników Burgmanii Kasia i Marek
GadekW Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 My z Kachą też bezpiecznie dotarliśmy do domku. Wielkie podziękowania dla Artura za przygotowanie tak znakomitego spotkania. Nie dość, że jeszcze raz przeżyłem wyjazd w Pireneje, to pozostałe ekipy zabrały nas w swoje podróże. Myślałem, że opis podróży na forum XMarcina i Andrzeja był bardzo wyczerpujący, Jednak to co opowiadali wraz z przemyśleniami i anegdotami przeszło moje najśmielsze oczekiwania. To dopiero oddało czar i dramaturgię wyprawy Dziękuję ekipom za tak profesjonalnie przygotowane opowieści. Było fantastycznie. Dziękujemy za fajną... tzn dwie fajowe noce imprezowe. Pozdrawiamy Kacha i Wojtek. Ps Filip dziękuje za dyplom, bardzo się ucieszył.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dziękujemy bardzo za wspaniałe spotkanie - mamy nadzieje, że będą kolejne.... Artur Tobie przede wszystkim podziękowania za pomysł i inicjatywę zorganizowania imprezy Bardzo dziękujemy za opiekę i pokazanie nam kawałka Warszawy - jakże pięknej o tej porze roku - czy śnieg też był na zamówienie? Knajpka z pysznym jedzonkiem i Meta - doskonałe Prezenterom - dzięki za ciekawe przedstawienie Swoich wypraw, podzielenie się Swoimi przeżyciami, wrażeniami, przemyśleniami..... Dziękujemy za wspaniałą zabawę, Wasze Towarzystwo w każdym momencie było - jest fantastyczne Do zobaczenia wkrótce Ewa i Artur
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dziękuję wraz z Magdą za piękne spotkanie.Tak jak napisał Rypak - kto nie był ten gapa. Do zobaczenia wkrótce.
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Profesjonalnie przygotowane spotkanie, wszystko zaplanowane, przewidziane, zrealizowane w 100%. Artur należą Ci się wielkie brawa i zasłużony odpoczynek. Od chwili przyjazdu w piątek, do ostatniego podróżnika dzisiaj byłeś z nami i opiekowałeś się nami żeby nikomu, niczego nie brakowało. Dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe towarzystwo, a podróżnikom za ciekawe opowieści. Do następnej podróży i następnego spotkania podróżników.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 I ja przyłączam się do podziękowań Artur spotkanie przygotowanie na 6+ atrakcje i niespodzianki rewelacyjne Wszystkim uczestnikom spotkania dziękuję za wspaniałą atmosferę, opowieści podróżnicze i zabawę do późnych godzin nocnych Dziękuję również warszawskim przyjaciołom, którzy znaleźli dla nas czas za wspaniałe przyjęcie a tym czasem ...
Klubowicze Ewik Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Również bardzo serdecznie dziękuje za tak sympatyczne i miłe spotkanie . Warto było wziąć udział w takim wydarzeniu i wysłuchać bespośrednich relacji podróżników. Arturas, Twój profesjonalizm w zorganizowaniu takiego spotkania zasługuje na największe uznanie . Dobrze, że wszyscy uczestnicy bezpiecznie dotarli do domów.
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Krzytro i Foczka również dziękują za wspaniałą imprezę.W skrócie ARTUR NA PREZYDENTA !!!
Sobier Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dziękuje wszystkim za super spotkanie. Artur wieki szacun za organizacje całej imprezy. Mam nadzieje ze za rok znów się spotkamy i pogadamy o naszych tegorocznych wyjazdach. Alfi Dorota dzieki za transport.
Rekomendowane odpowiedzi