Sympatycy irasko Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chociaż mi się komplikuje organizacja dnia w sobotę, staję na głowie aby wszystko poukładać. Kasa poleciała na konto. Do zobaczenia.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 SUPER. Do piątku muszę zamknąć listę i przekazać podsumowanie hotelowi. Liczę na to że ekipa mazowiecka z lepszymi połówkami będzie chciała zawitać chociaż na wieczorne party Pozdrawiam,
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Grupa Śląska już zwarta i gotowa Czyli jak zawsze )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 Liczę na to że ekipa mazowiecka z lepszymi połówkami będzie chciała zawitać chociaż na wieczorne party Też na to liczę. Bo inaczej to będą tańczyć sami :kicking: tylko czy to nie będzie tak wyglądało
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zawsze mogą zatańczyć tak:
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ha, ha, już zaczyna być wesoło muszę zadbać o "kaloryfer" Ja graf, ja graf. tu Wisła... Halooo Mazowsze jest tu kto? Ma być w sobotę impreza i tacy znamienici goście przybywają do Stolycy...
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 Za tydzień z okładem taka impra się szykuje, a tu taka cisza ? Czyżby tylko tyle osób ile zapisało się na listę ma wolny czas w przyszłą sobotę ? Zachęcam do wzięcia udziału w I Spotkaniu Podróżników, także przyszłych podróżników. Zaprośmy na wieczorną część swoje żony, dziewczyny czy kochanki. Będzie weselej. Jest karnawał i będzie okazja do wspólnej zabawy w doborowym towarzystwie. Wiem, że szykowane są już wyprawy na ten rok i gwarantuję, że warto pojawić się przynajmniej 16 stycznia. Szykujemy prezentacje, filmy z wypraw, postaramy się Was zainspirować do kolejnych wyjazdów. Ci co się zadeklarowali, a jeszcze nie uregulowali wpisowego zachęcam aby to rychło uczynili. Do zobaczenia.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zawsze mogą zatańczyć tak: Muszę zapuścić włosy to może będę wyglądał tak jak ten z tyłu
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2016 Właśnie dopisałem kolejną osobę. Miło że z Mazowsza !!! Brawo Gosia
Sympatycy Foczka Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Proszę o dopisanie Foczka. Wysłuchanie prezentacji podróżników+kolacja po. To ile mam przelać? bo nie wiem...?
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Muszę zapuścić włosy to może będę wyglądał tak jak ten z tyłu Wiesiu kapelusz założysz i będziesz jak jego bliźniak.
Sympatycy Foczka Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wiesiu mam dla Ciebie lepsza propozycję,i nie musisz zapuszczać włosów
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2016 Proszę o dopisanie Foczka. Wysłuchanie prezentacji podróżników+kolacja po. To ile mam przelać? bo nie wiem...? Aga, cały dzionek Sobota to opcja 2 od g. 10-tej + kolacja z biesadowaniem w gorących rytmach 210 zł Listę uzupełniłem
Sympatycy Foczka Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przelew został wysłany. PS.Uwaga! to jest mój 100-tny jubileuszowy post
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Aga i za to warto Miłej zabawy
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Aga i za to warto Miłej zabawy Ty Robert nie kufluj, tylko zapisuj Monię i siebie, miejsca jeszcze są )
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2016 Miejsca noclegowe jeszcze są, więc jak ktoś chętny spoza Wawy to Zapraszam. Listę uzupełniam na bieżąco. Zapowiada się niezła obsada
Sympatycy Radoslav Opublikowano 8 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2016 Artur, Tak jak rozmawialiśmy piszę się na sobotę Kasa już powinna być u Ciebie. Co do prezentacji to raczej nie dam rady nic przygotować, więc dla mnie nie musisz rezerwować czasy w planie dnia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 no ale że nikogo z Administracji nie ma na liście obecności ??? no to z kim ślązaczki będą balowały ??? no z tęsknoty uschniemy chyba ? i w ogóle jakoś tak mało przedstawicieli silniejszej płci
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2016 Asiu zimno było i co nieco zmroziło ale gorące rytmy i wspomnienia z lata nas będą rozgrzewać Dzięki za wpłaty Lista nam się już wyklarowała. Prezentacje są kończone przez ekipy podróżników. Humory dopisują i tylko czekać na Spotkanie. Mamy jeszcze dosłownie chwilę i jak ktoś chętny można się dopisać do udziału w ciekawym spotkaniu! OPCJA 1,2,3 do wyboru. W poniedziałek rano podpisuję końcowy glejt w hotelu i tym samym zamykam listę.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2016 Prosze o dopisanie.Sobota opcja B. Kasa 130 zł poleci jutro.
Sobier Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Proszę o dopisanie Agnieszka opcja 3
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2016 Recepcja już gotowa na meldowanie Podróżników
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2016 To aż was do Meksyku wywiało? No fakt spotkanie podróżników.
Rekomendowane odpowiedzi