Klubowicze arturas Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2015 Listę uzupełniłem i przeniosłem do pierwszego wątku - ZACHĘCAM do UDZIAŁU Oprócz fajnego spotkania czeka nas duża garść wyjazdowych doświadczeń, opowieści i przeżyć, a to wszystko w oprawie zdjęć (też tych których nie było i na stronie) Są 3 możliwości zakosztowania spotkania opisane w pierwszym poście, ale jest też ograniczona liczba miejsc w obiekcie OPCJA 1 (FULL) przewidziana dla przyjezdnych - 310 zł lub OPCJA 2 A. + B. Sobota - 210 zł lub OPCJA 3 B. Sobota - 130 zł
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2015 Odświeżam temat jak w pierwszym wątku, aby nam się nie rozmył Zgłoszenia chętnych do udziału w terminie do 15 grudnia Zamknięcie listy oraz wpłaty do 30 grudnia
Wójek Biedak Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czy jest możliwe uczestniczenie w samych pokazach slajdów? Od 10,00 do 18,00 bez "gastronomi", lub tylko z obiadem, bez imprezy wieczornej? Ewentualny koszt?
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2015 Czy jest możliwe uczestniczenie w samych pokazach slajdów? Od 10,00 do 18,00 bez "gastronomi", lub tylko z obiadem, bez imprezy wieczornej? Ewentualny koszt? Niestety nie ma takiej możliwości ze względów organizacyjnych, ale przypuszczam, że wątki slajdowe będą rozwijane w części karnawałowej.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2015 Artur w kwestii technicznej prezentacje mają być w jakimś konkretnym programie ? przyjechać trzeba ze swoim sprzętem - np. laptopem czy można na pendriva wrzucić bo będzie gdzie go wsadzić ?
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2015 Artur w kwestii technicznej prezentacje mają być w jakimś konkretnym programie ? przyjechać trzeba ze swoim sprzętem - np. laptopem czy można na pendriva wrzucić bo będzie gdzie go wsadzić ? Joasiu, słuszne pytanie. Napisz proszę w jakim programie szykujecie prezentacje - nie powinno być to problemem. Komputer biorę na siebie. PZDR
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jednak mi się odmieniło opcja 1 Halinka i Migu.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2015 Miło, że temat nie stanął w miejscu i extra, że będziecie i Wy. Zaraz uzupełniam listę. Dzisiaj będę kontaktował się z hotelem i podpytam do kiedy musimy ostatecznie zamknąć wpłaty. Pozdrawiam Wszystkich
JuStA Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Proszę o dopisanie do listy, opcja nr 2.
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2015 Bardzo mnie cieszy, że grono się powiększa Na tą chwilę mam informacje z hotelu że opcja 2 i 3 w zgłoszeniach nadal otwarta. Ostateczny termin zamykania list będę dyskutował z hotelem w czwartek. Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witajcie przed świątecznie już pierwsze osoby potwierdziły uczestnictwo wpłatami - będę to uzupełniał na bieżąco w 1 poście. Ustaliłem z hotelem ostateczne terminy zamknięcia deklaracji - Listę chętnych musimy zamknąć 5 stycznia, a WPŁATY muszę mieć nie później niż do 8 stycznia. Są jeszcze wolne miejsca noclegowe, i tutaj trzymam rękę na pulsie, bo w tym momencie rezerwacja na bieżąco. WSZYSTKIM ŻYCZĘ WESOŁYCH, ZDROWYCH i WSPANIAŁYCH ŚWIĄT !
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2015 przelew wysłałam
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2015 Przelew poleciał, za Ania 77 i krys70
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2015 Listę uzupełniłem Pokoje małżeńskie też już przyklepałem.
GadekW Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak są jeszcze pokoje z łożem małżeńskim to poproszę... a jak nie, to trudno...
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 Akurat jak widzę to mamy 5 małżeństw i tyle też jest pokoi z dużym łożem , pozostało jeszcze 8 pokoi 2 osobowych i jedna trójka. Kwaterunek pod kontrolą
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 Przelew poszedł za dwie osoby
Klubowicze KasiaP Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 KasiaP i MarP przelew poszedł
Klubowicze DaniL Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 Artur, bardzo mi przykro ale mimo szczerych chęci, niestety nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniu Niestety dopiero teraz się o tym dowiedziałem. Przepraszam za zamieszanie, jakby trzeba było ponieść jakieś koszty to daj znać.
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 Danił dzięki za info. Pozostaje bez kosztów Listę uzupełniłem. WPŁATY muszę mieć nie później niż do 8 stycznia - Wtedy zamykamy listę.
Jaanek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam, dzis dowiedzialem sie ze prawdopodobnie nie bede mogl byc z powodu wyjazdu sluzbowego. Bede napeweno wiedzial w poniedzialek ale chcialem juz dzis powiedziec. Pozdrawiam Janek
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2016 Termin spotkania tuż tuż. Praca nad prezentacjami zapewne u Wszystkich wre!! My już z Piootrem i Magdą żoną Piootra pracujemy nad całokształtem naszej. Zapraszamy zainteresowanych nie tylko prezentacjami, ale również do udziału w karnawałowej części naszego spotkania forumowiczów ze swoimi lepszymi połówkami ! Będzie okazja zobaczyć twarze z innych regionów ! OPCJA 3B. Impreza - SOBOTA 16.01.br od godz. 18ej - 130 zł/os. adres w 1 wątku, łatwy dojazd metrem - stacja Stare Bielany Impreza połączona z kolacją, pełna obsługa Przewidywane menu: przystawki, sałatki, deski mięs i serów, ciepłe danie, ciasto, owoce, kawa, herbata, napoje Jeżeli alkohol to we własnym zakresie lub płatny w barze w zależności od spożycia. Kto chętny proszę się dopisywać! ,
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2016 Grupa Śląska już zwarta i gotowa
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja niestety tylko opcja 3B. Kaska zaraz poleci.
Rekomendowane odpowiedzi