Sympatycy Radoslav Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wielkie dzięki za spotkanie oraz wymianę podróżniczych doświadczeń. Artur wielkie dzięki że Ci się chciało i wyszło wspaniale. Wielki :notworthy:
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dla tych, którzy nie byli na spotkaniu załączam link z 23 minutowym filmem podsumowującym wyprawę pt."Letnia wyprawa GrossGlockner & Stelvio". Miłego oglądania.
Sympatycy irasko Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2016 No i mamy filmik .
Sympatycy Foczka Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam. Bardzo dziękuje Justynie za transport zwłok Krzytra pod sam dom o 3 nad ranem!!! Gdyby jednak nie impreza ArturAS'a nie miałabyś kochana Justynko takiej "przyjemności", zatem dziękuję ArturAS'ie za zorganizowanie nietuzinkowej Imprezy!!! Ale, ale... gdyby nie wspaniali podróżnicy głównie z Mazowsza i ze Śląska, żadnego spotkania by nie było!!! Zatem dziękuję wszystkim że przyjechaliście. Dziękuję za chęć podzielenia się swoimi przeżyciami, pokazem super relacji (na dużym ekranie wyglądało zupełnie inaczej!), oraz przekazanie komentarzy i smaczków z podróży, którymi się podzieliliście i nikt tylko my będziemy je znać. Kupę kilometrów Śląsk przejechał, i był. Żal, że Mazowsza było tak mało. Pozdrawiam. F.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Spotkanie było na bardzo wysokim poziomie brawo Artur dzięki. Oby w przyszłym roku też się odbyło. Super, że udało Nam się spotkać. Pozdrawiam cieplutko a kto nie był ma czego żałować.
ALFI Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Tym razem Śląsk górą, ale może podczas kolejnej edycji rolę się odwrócą, kto to wie......Choć tak naprawdę nie ważne ile i gdzie, ważne że w ogóle, bo bez tego nie było by naszego spotkania...
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witajcie już po Spotkaniu, ochłonąłem nieco, moje napięcie zeszło dopiero w poniedziałek i zaczynam nadrabiać zaległości. Bardzo WAM dziękuję, że byliście Za Wasze wszystkie dobre słowa. Miło mi słyszeć o Waszych dobrych odczuciach. Dokładałem starań, aby nie było inaczej niż to opisaliście i cieszę się że tak to odebraliście o to mi chodziło (...) W skrócie ARTUR NA PREZYDENTA !!! Krzysiu, na pewno nie ja! nie nadaję się. Mogę różne rzeczy robić, ale za bardzo czuję BLUES'a ! Nasze grupy przygotowały SUPER prezentacje nawet ich kolejność przypasował wszystkim, i dowiedzieliśmy się dużo więcej niż z opisów na F i na bieżąco mogliśmy pytać o różne szczegóły. Hotel i jego obsługa też spisała się na medal, mogę powiedzieć, że niczego nie brakowało. Mam takie odczucia, że tego typu spotkania wśród naszych Forumowiczów są potrzebne i że dojdzie do kolejnej 2 edycji. Miesiąc styczeń w naszych kuluarowych rozmowach, okazał się dobrym miesiącem na taką imprezę, bo kiedy śnieg i zimno za oknem fajnie się wspomina wyprawy i rozmyśla o kolejnych, a przy okazji fajnie karnawałowo integruje. Wyciągam wnioski i będę się zastanawiał nad formułą kolejnego Spotkania. Chciałbym, aby wzięło w nim udział więcej zainteresowanych osób Mam jeszcze nieco zdjęć i chyba nie tylko ja je robiłem. Swoje zamieszczę w najbliższych dniach, ze względu na chroniczny brak czasu.
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jeszcze my chcieliśmy dołączyć się do podziękowań za tak miłe i świetnie zorganizowane spotkanie, Artur wielkie dzięki. Kilka naszych fotek. https://goo.gl/photos/w3oCp23R7vcJjpiq5
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Migu - fajnie Było miło O!.... 100 mi stuknęła
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 No,no Migu postarałeś się super fotki.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 I kilka fotek od nas
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Fajne spotkanie było i taka piękna zima nas tam zastała
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Faktem jest, że pogodę trafiliście w Wawce istnie bajeczną jak na prezentację świątecznych światełek. Taka aura się tutaj rzadko zdarza. Byłem na spacerku tym szlakiem w sobotę i tak ładnie już nie było Dzięki za fajne dajecie wspominkowe focie. Jeszcze chyba zostały Patryka i moje.
JuStA Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 No właśnie Panowie, a Wasze zdjecia to gdzie ją się grzecznie pytam?
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jutro coś zapodam właśnie robię małą selekcję i szykuję galeryjkę Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2016 W końcu uporałem się z kartą w aparacie, więc czas na foto wspominki. Od samego początku było miło, fajnie i oczywiście wesoło Metro, rura, meta, szybkie zwiedzanie miasta, śnieg, światełka i biesiada... takie było powitanie szanownych przyjezdnych Andrzeja kociołek miał powodzenie Artur poczuł się jak król Humory wszystkim dopisywały I chciałoby się, aby ta chwila trwała jak najdłużej. A to przecież wszystko jeszcze przed nami... Więcej fotek po linkiem >>>TUTAJ
smarciu Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Dla tych, którzy nie byli na spotkaniu załączam link z 23 minutowym filmem podsumowującym wyprawę pt."Letnia wyprawa GrossGlockner & Stelvio". Miłego oglądania. Piękne widoki na tej trasie! Tak piękne, że nie wiem jakim cudem udawało się Wam trafiać w drogę, bo chyba dostałbym zeza rozbieżnego Albo jechał 30 kmh i zatrzymywał się w każdym możliwym do tego miejscu, zeby się napatrzeć i fotek nastrzelać, hehe. Filmik pierwsza klasa, bardzo miło się ogląda Gratulacje!
Wójek Biedak Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Styczeń 2017 już tuż, tuż.... Druga edycja jest planowana ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2016 3 minuty temu, Wójek Biedak napisał: Styczeń 2017 już tuż, tuż.... Druga edycja jest planowana ? Kilka wypraw było w tym roku więc, może warto będzie coś zorganizować w temacie. Poczekajmy, a niejako na dobry początek, fotka z czerwcowych Dolomitów.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 30 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja, też jestem za :))
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2016 UWAGA PODRÓŻNICY oraz wszyscy pragnących wyzwań i przygód na maksi skuterze !!! Pojawiły się optymistyczne perspektywy dla 2 Karnawałowego Spotkania Podróżników Burgmanii. Więc jak jesteście chętni, zwarci i gotowi aby pokazać swoje przygody w szerszym gronie i na Żywo to szykujcie się!!! ... a teraz jeszcze sympatyczne spotkania opłatkowe... 1
Pan rypak Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Może tym razem przyjadę na zimowych oponach
Rekomendowane odpowiedzi