boochos Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Ja z kolei mam żal ogromny ,do siebie, że musiałem wracać tak szybko , po piewsze, no i po drugie - że w ogóle nie dane było mi spotkać się przy ognisku, z pozostałymi ... (...) A może teraz zacząć sezon jesienny ? Mądrego, to posłuchać zawsze miło..., ja podzielam słowa Makiego. PS. Jarek dziękuję, że wstawiłeś fotkę mego nowego moto na tle klasztoru, na swym ostatnim zdjęciu - ściągnę je sobie na fototapetę...
marig Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Witam wszystkich z rana. Ja również wielkie dzięki wam za wspólnie spędzony czas, pogaduchy przy ognisku, i oczywiście nawinięte kilometry. Ps. Mam nadzieję że kot ma czkawkę do dzisiaj za podprowadzenie kiełbasy.
jaro_4setka Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 PS. Jarek dziękuję, że wstawiłeś fotkę mego nowego moto na tle klasztoru, na swym ostatnim zdjęciu - ściągnę je sobie na fototapetę... nie ma za co,będziemy wymieniać się fotkami,może kiedyś ja nie będę mógł pojechać, to wezmę Twoje zdjęcie, i powiem,że byłem ;-)
boochos Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 To byłoby wspaniałe, w zasadzie możemy się wymieniać nie tylko motocyklami...
jaro_4setka Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 To byłoby wspaniałe, w zasadzie możemy się wymieniać nie tylko motocyklami... ja buty noszę o rozmiar większe... :-)
Klubowicze MAKI Opublikowano 14 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2015 ja buty noszę o rozmiar większe... :-) z tym nie było by problemu , najwyżej waty by napchał gorzej z bielizną (nie mylić z termoaktywnà )
jac555 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Reszta ze zdjęć z końcówki spota po Gołdapi
boochos Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Jaro, ale kask masz w moim rozmiarze... PS. Maki, a Ty miałeś jakieś konkretne terminy na myśli? Ej, koledzy ale w tej Gołdapi to fajnie jest, widzę. Kartacze to w tej knajpie u podnóża wyciągu narciarskiego czy gdzieś indziej, jeśli łaska... Pyt. Kolejne, na tężnie bilety wstępu nabywa się na miejscu czy w sanatorium? Pyt. Ostatnie, skąd jest taki ładny widok panoramiczny....?
jac555 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Boochos po pierwsze kartacze to w barze u Jędrusia jak wyjeżdżasz z rynku to kierować się na wieże ciśnień nową odnowioną widoki to też z niej ,a w tężni to nić nie płaciliśmy tylko zwiedzaliśmy jeszcze można zobaczyć granicę na Gusiew ale dojazd był w remoncie to nie dojechaliśmy zrobić foty
Rekomendowane odpowiedzi