Klubowicze bilety Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Czy Szanowna Grupa Zachodniopomorska Burgmanii z racji czwartku ma dziś swoje tradycyjne spotkanie? Czy też okres urlopowy i piękna pogoda sprawiła, że spotkania cyklicznie zaczną się np. od września? Czwartek to przecież święty gral, więc na pewno jesteśmy, oczywiście zapraszamy. Ja dziś będę. No to Jacku napisz gdzie jedziemy dzisiaj.
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No i niestety praca zweryfikowała moje popołudniowe plany i zostaję w niej do wieczora... Życzę miłego i udanego spotkania. Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No i niestety praca zweryfikowała moje popołudniowe plany i zostaję w niej do wieczora... Życzę miłego i udanego spotkania. Pozdrawiam To się wyklarowało jedziemy do Wojtka
Arcadio Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 z fejsbukowych polatanek motocyklowych, cytuje wpis żony zmarłego tragicznie policjanta parę dni temu w Szczecinie: "Moi drodzy, w dniu 17.08 odszedł od nas nasz ukochany Tomek. Pożegnamy Tomka w dniu 25.08 (wtorek) mszą świętą o godz. 10:30 w sanktuarium Najświętszego Serca Pana Jezusa w Szczecinie. Po mszy św. odprowadzimy go na cmentarz Centralny, gdzie odbędzie się w asyście honorowej jego pogrzeb. Jeśli macie taką chęć i wolę pożegnać Tomka w klimacie motocyklowym, to nie mamy nic przeciwko. Jednocześnie pragnę podziękować przyjaciołom i znajomym za okazane ciepło i wsparcie w tym trudnym dla nas czasie. Kasia"
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Z powodu wyjazdu na urlop dziś niestety nie będę obecny na spocie. Życzę wszystkim udanego spotkania. P.S. Pozdrowienia z wioski Lardos (Lindos Princess) na wyspie Rodos. Wspólnie z rodziną, przy kolacji, wznosimy toast za zdrowie grupy GZ i całej społeczności Burgmanii.
Sympatycy Robsson Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 "jedziemy do Wojtka" No to ja już kręcę kółka po Stolicy :-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka KriSSo Ciebie tam nie widać, zdjęcia z Google wrzuciles? Dawaj na spot. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 To się wyklarowało jedziemy do Wojtka Zapraszam serdecznie Tylko może po drodze zahaczycie o KFC i coś do jedzenia kupicie... ?!?
minimi1 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Krzysiu pojechał do Grecji. Na talerzu jakieś kotleciki, frytki i keczup. A ja będąc w swoim czasie w Hiszpanii dziwiłem się, że byli NRDowcy pili tylko swoje piwo. Krzysiu wepchnij w dzieci coś greckiego, nie niszcz im smaku.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No to zmuś 4 - latka do zjedzenia czegokolwiek, co nie jest kotletem panierowanym, paluszkiem rybnym w panierce, frytkami, pizzą czy lodami. Wkrótce Twój Zięć się postara i jak pojedziesz z wnukami 4-5-letnimi na wczasy, to zobaczysz jak zakosztują smakołyków "orientalnych", owoców morza lub lokalnej kuchni. Brawo, Piotruś na Prezydenta
Sympatycy Robsson Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ja juz w domku (na 22 na prom) Było zajefajnie. Dziękuję wszystkim za mile spędzone popołudnie. Marek, Zosia, Maciek, Piotrek i Arek Wam dziękuję za odprowadzenie mnie na wylotówkę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ja rownież dziękuję za miłe spotkanie! Robsson, przepraszam, ale zostałem chwilę, żeby Rzelkowi wytłumaczyć jak dojechać do Ramin, a w tym czasie wszyscy ruszyliscie... Stwierdziłem, że nie będę Was gonił i pojechałem z grupą Rzelową, której serdecznie dziękuję za wspólny przelot Rzelu, Grota, Kunisz, Qszysiek.
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Artur spoko w ogóle nie chciałem Was odrywać od sielanki ale miło było wracać w grupie. Udanej wycieczki (jutrzejszej) życzę. Nowe wieści ze 'Świata" - Sławek już albo zaraz ruszy w dalszą drogę
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nowe wieści ze 'Świata" - Sławek już albo zaraz ruszy w dalszą drogę Mam nadzieję że mu ta przygoda nie pochłonęła całej kasy na ten wyjazd.
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Żeby Sławek umiał na czymś grać to mógłby dorobić na rynku w Kazimierzu, ale może umie śpiewać ;-) pisał, że ma 9 Bosmanow to może i śpiewanie mu wyjdzie :-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Kurczę, najbardziej żal tej fretki, bo kluczyk to pikuś
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Kurczę, najbardziej żal tej fretki, bo kluczyk to pikuś Nie taki pikuś, bo okazuje się, że był tylko ten, jeden jedyny...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie taki pikuś, bo okazuje się, że był tylko ten, jeden jedyny... To całkiem zmienia postać rzeczy . Bardzo współczuję Sławkowi, bo myślałem, że ma zapasowy i ktoś mu ewentualnie kurierem dośle
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Motostat mnie zadziwia. Dziś rano mi pokazał tak:
burgifan Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie taki pikuś, bo okazuje się, że był tylko ten, jeden jedyny... A co, Sławek zgubił kluczyk ? Jakoś nie mogę znaleźć wątku... Jeśli tak, to współczuję, nie wiem co teraz zrobisz, szukaj fredki po węchu.
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wczoraj wyspa Karsibor świętowała swoje 135 lecie, z tej okazji udało mi się namówić Asie na wycieczkę moto a w sumie to Ona zaproponowała, żeby uniknąć czekania w kolejce na prom. Zwiedziliśmy XIV wieczny kościółek i udaliśmy się na główki. Dzień mile spędzony. A dziś szybki wypad w tą i z powrotem do Szczecina. W McD pod Goleniowem spotkałem Teda z GB na Integrze. Do przejechania ma 20kkm z misją charytatywną. Aby nie smarować łańcucha przy każdym tankowanie zamontowal sobie smarowacz. A później gość z całym swoim dobytkiem na 50-tce w zajefajnym kasku i klapkach. Ustawił się na środkowym pasie przy lewej krawędzi. Liczył ja szybki odjazd ale nic z tego nie wyszło.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Robsson, najfajniejsze dwa pierwsze zdjęcia.
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Robsson, najfajniejsze dwa pierwsze zdjęcia. Bo nie ma na niej Integry. Jeszcze trochę, już od przyszłego sezonu prawdopodobnie nie będzie "fajnych" zdjęć.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Bo nie ma na niej Integry. Jeszcze trochę, już od przyszłego sezonu prawdopodobnie nie będzie "fajnych" zdjęć. Nieeeee, najfajniejsze bo na tych zdjęciach jesteście Ty i Asia z motocyklem...
KOT66 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 a to tak dla milosnikow junaka... http://www.ikamien.pl/artykuly/15507/
Rekomendowane odpowiedzi