dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Uważajcie- już tego lata rusza odcinkowy pomiar prędkości na zalesionej prostej S3 na trasie ze Szczecina nad morze (oba kierunki) tuż przed Babigoszczą. Więcej np. tu: http://www.dziwnow.n...dkosci/06/2015/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzięki za ostrzeżenie! A tak z ciekawości - cyka z przodu, czy z tyłu też? Tzn. czy motory też chwyta? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 No to trzeba mieć się na baczności Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzięki za ostrzeżenie! A tak z ciekawości - cyka z przodu, czy z tyłu też? Tzn. czy motory też chwyta? Artur tobie nie grozi, !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Marku, ale pojechałeś . Chcesz żeby Artur znienawidził nas do końca? . Swoją drogą, wcale nie ma pewności, że już nie jest włączone? Trzeba będzie uważać już w czwartek. Niby mają włączyć w lipcu, ale kto wie…. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Marku, ale pojechałeś . Chcesz żeby Artur znienawidził nas do końca? . Swoją drogą, wcale nie ma pewności, że już nie jest włączone? Trzeba będzie uważać już w czwartek. Niby mają włączyć w lipcu, ale kto wie…. Myślę że Artur się nie obrazi, chociaż raz ma szczęście że mu nic nie grozi. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Artur tobie nie grozi, !OKK Marku, ale pojechałeś . Chcesz żeby Artur znienawidził nas do końca? . Swoją drogą, wcale nie ma pewności, że już nie jest włączone? Trzeba będzie uważać już w czwartek. Niby mają włączyć w lipcu, ale kto wie…. Myślę że Artur się nie obrazi, chociaż raz ma szczęście że mu nic nie grozi. No i się doigraleś. Ciebie też już nienawidzę! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 No i się doigraleś. Ciebie też już nienawidzę! Nie maż się, przyjmij prawdę na klatę. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Artur, nie przejmuj się nimi wszystkimi, mniejsze pojemności są fajne. Przyznam Ci się po cichu, że też powoli myślę nad zmianą w przyszłym roku mojej Yamahy na... skuter o mniejszej pojemności :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Artur, nie przejmuj się nimi wszystkimi, mniejsze pojemności są fajne. Przyznam Ci się po cichu, że też powoli myślę nad zmianą w przyszłym roku mojej Yamahy na... skuter o mniejszej pojemności :-) Wojtek: po cichu na mniejszą od Artura czyli na 50 cm. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wojtek mam 50cm3 dla ciebie hondzinka 1984r na chodzie za 600zł i fotoradarom mówisz stop Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Fajny, dasz się karnąć ? Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Na karnięcie się takim sprzętem są zapisy ... Nie ma letko ... Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 zapisy zapisami ale jakie koszty Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 No i już włączone Odnośnik do komentarza
Arcadio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 w zeszłym tyg. słuchałem Czas reakcji w Radio Szczecin , była dyskusja na temat tego odcinka i.......... na motocykle to nie działa Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czyli ... ze Świnoujścia do Szczecina i odwrotnie możecie latać na rolgazie odkręconym na maksa ... Odnośnik do komentarza
hrabia Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jetem ciekaw kto takie banialuki pisze zasada działania jest prosta : system czyta tablice rejestracyjne i mierzy czas przejazdu dla tych co nie widzieli tego kamery skierowane są w obie strony drogi i mogą robić detekcję zarówno najazdowo - od przodu jak i odjazdowo - od tyłu wnioski nasuwają się same, ale jak ktoś ma duszę eksperymentatora to może próbować... a tak przy okazji od 10.12 koniec testów i przekazanie do komercyjnego użytku, tolerancja na początek +12 km/h Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hrabia. ile kosztuje taka kamera? Musi mieć niezłe parametry skoro jest w stanie odczytać nr pojazdu jadącego ponad 100 km/h. Odnośnik do komentarza
hrabia Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 mało że przy 100 ale i przy 250 km/h też a co do ceny i jakości powiem tak - jest zrobiona na bazie canona eos 60d lub 70d Odnośnik do komentarza
Arcadio Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 .....dla tych co nie widzieli tego kamery skierowane są w obie strony drogi i mogą robić detekcję zarówno najazdowo - od przodu jak i odjazdowo - od tyłu..... rozumiem, byłeś tam, i dokładnie widziałeś jak jest wszystko zamontowane na tym odcinku? Jetem ciekaw kto takie banialuki pisze... [media=]http://radioszczecin.pl/public/125/13899.mp3[/media] od 6:54s polecam posłuchać te banialuki Odnośnik do komentarza
hrabia Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 a. tak byłem tam ostatnio wczoraj b. bez komentarza... Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Piotr, to napisz coś więcej, właśnie komentuj, bo jesteśmy ciekawi. Czyli facet w radiu nie ma racji mówiąc, że kamery nie łapią od tyłu w jednym kierunku? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 W sobotę się wybieram to postaram się zwrócić szczególną uwagę na owe urządzenia Odnośnik do komentarza
Arcadio Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 a. tak byłem tam ostatnio wczoraj b. bez komentarza... strasznie wylewny jesteś ;-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi