Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piotruś, ja jeżdżę dla PRZYJEMNOŚCI. Lubię, kiedy jest SUCHO i CIEPŁO...

Otóż to właśnie- otóż to- ja również wyznaję tą samą zasadę Liczy się przyjemność- u mnie przyjemność jeżdzenia zwycięża nieistotne dodatki, w tym pogodę wyjąwszy śnieg. jak jest śnieg to nie jeżdżę

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

37

• Urbi

35

• minimi1

30

• ArtCho

28

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie nie będzie, nie pojadę z Wami na żeberka, choć mam świadomość że są jedyne w swoim rodzaju, krążą o tym legendy :)

Szykuję chałupę na sobotni przyjazd gości, trochę remonta, trochę porządków - ogólnie roboty co nie miara, a czasu tyle co nic.

Bardzo żałuję, ale nie tym razem.

Bawcie się dobrze, smacznego !

Opublikowano

W każdą sobotę o godzinie 13:00 organizowana jest bezpłatna wycieczka z przewodnikiem po starej fabryce benzyny syntetycznej

Hydrierwerke Politz AG.

Zbiórka pod siedzibą stowarzyszenia (bunkier) Police, ul. Spółdzielcza 31

Plan wycieczki:

• zwiedzanie fabryki
  • zejście do podziemi
  • zwiedzanie wystawy stałej w siedzibie stowarzyszenia
  • ognisko (prowiant własny)

Czas trwania wycieczki: ok. 3 godziny Dla przedszkoli, szkół i innych zorganizowanych grup wycieczkowych istnieje możliwość zwiedzania fabryki w tygodniu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu pod nr tel. 508 825 665

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie i Panie, czy mam dziś potwierdzić w barze Brzoza nasz przyjazd na żeberka, czy chcecie to przełożyć np o tydzień z uwagi na pogodę? Jaka jest decyzja większości? Trzeba człowiekowi dać znać :chef: Siadamy na :horse: i jedziemy, czy nie? Jeśli jedziemy, o której godzinie gospodarz ma przygotować grilla? Na 18:00 będziemy czy 19:00? Dla mnie godzina jest obojętna, ale być może dla Was ma to istotne znaczenie !

Aktualizacja listy:

1. KriSSo - żeberka - godzina dla mnie obojętna

2. melmacie - ?

3. bilety + Zosia - ?

4. Urbi - golonka - godzina 18.00 w Babigoszczy (wcześniej się spotkamy, to dłużej spędzimy wspólnie czas...)

6. Romeo1971- zobaczę jak co wyląda godzina jak najszybciej

7. Robsson. żeberka x 2 porcje - godzina dla mnie obojętna

8. WD40 + Jola -żeberka

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%) - ?

12. Rogierro - ?

13. elvis (na 99,9%) - może żurek, może kurczak, może szaszłyk - coś w tym stylu - godzina obojętna, dostosuję się

14. minimi (na 90%) - żeberka - byle duża porcja (mam nadzieję, że ktokolwiek weźmie golonkę to jej się przyjrzę bo też uwielbiam)

15. ArtCho (na 90%) - jak mają coś za 2 zł, to ja to zamówię

• Klubowicze
Opublikowano

Nie powinno padać wg Niemców...

e07b350c4fee61a987cb0c2a0722a593.jpg

O 21.00 podobnie, jak o 20.00, ale 18 stopni.

Opublikowano

jestem za odwolaniem spotkania , dostosuje sie do wiekszosci

• Sympatycy
Opublikowano

Dobrze, Koleżanki i Koledzy, zgodnie z uchwałą Rady Wydziału GZ z dnia 24 czerwca 2015 r., :laughing: przedstawiam, co następuje:

1. Jutro, czwartek (25.09) zbiórka pod Pleciugą - godzina 17:00

2. Odjazd w kierunku Babigoszczy, spokojny, aby grupa Pyrkaczy dała radę (żart, sorry Artur :) ) - 17:15

3. Bar Brzoza przygotuje grilla na godzinę 18:00

4. Będziemy na miejscu w Babigoszczy do godziny 20:30

5. Wspólny powrót, może być przez NIEMCY - godzina 20:30-21:00

Jeśli ktoś boi się pogody, może przyjechać samochodem. Bar się przygotuje, więc proszę nie robić numerów i przyjechać, nieważne czym.

1. KriSSo - żeberka - godzina dla mnie obojętna

2. melmacie - ?

3. bilety + Zosia - ?

4. Urbi - golonka - godzina 18.00 w Babigoszczy (wcześniej się spotkamy, to dłużej spędzimy wspólnie czas...)

6. Romeo1971- zobaczę jak co wyląda godzina jak najszybciej

7. Robsson. żeberka x 2 porcje - godzina dla mnie obojętna

8. WD40 + Jola -żeberka

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%) - ?

12. Rogierro - ?

13. elvis (na 99,9%) - może żurek, może kurczak, może szaszłyk - coś w tym stylu - godzina obojętna, dostosuję się

14. minimi (na 90%) - żeberka - byle duża porcja (mam nadzieję, że ktokolwiek weźmie golonkę to jej się przyjrzę bo też uwielbiam)

15. ArtCho (na 90%) - jak mają coś za 2 zł, to ja to zamówię.

16. dr.big

• Sympatycy
Opublikowano

Myślę, że pomimo zapowiadanej dość niskiej, jak na lato, temperatury oraz dużego zachmurzenia, powinno nie padać, więc warto jednak się spotkać w tej Babigoszczy. Patrząc na prognozy pogody najrozsądniejszymi godzinami spotu będą chyba te, które zasugerował KriSSo. A więc cieszmy się latem i fajną pogodą, ubieramy się w pełne stroje motocyklowe i ruszamy na spot w Babigoszczy.

• Klubowicze
Opublikowano

jestem za odwolaniem spotkania , dostosuje sie do wiekszosci

Jak Krzysiek wyżej napisał jest zarezerwowane bez względu na pogodę przyjeżdżamy na 200 lub 400 tak postanowione, Można się poumawiać na przejazd autami, oczywiście w razie złej pogody.

Opublikowano

Ja jade autem do Klinisk tam zabiera mnie Elvis i jedziemy razem. Jak bedzie zla pogoda to moge zabrac 3 osoby ze Szczecina.

Opublikowano

Jeżeli nie będzie padało pocisnę skutem, jak się nie da to autem, ale na pewno będę.

Opublikowano

A ja pociskam do inowroclawia.Kuzwa zawsze fajne wypady jakos mnie omijaja.Sezon zaczyna sie pechowo...dla mnie

Opublikowano

A ja pociskam do inowroclawia.Kuzwa zawsze fajne wypady jakos mnie omijaja.Sezon zaczyna sie pechowo...dla mnie

Nadaremno pecha nie wzywaj.

• Klubowicze
Opublikowano

5. Wspólny powrót, może być przez NIEMCY - godzina 20:30-21:00

Przez Świnoujście?

Opublikowano

Przez Świnoujście?

Pewnie wpław przez zalew, przecież mamy skutery.

Opublikowano

Krzysiu,w zeszlym sezonie nakrecilem 11000km,a w tym na razie wiecej stoi w garazu niz na nim jezdze.Jak na razie wszystko co fajne mnnie omija.Przeciez bylem juz na liscie :mad2:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja rownież jak nie bedzie padać jadę skuterem. W przypadku deszczu jadę samochodem.

• Sympatycy
Opublikowano

A grupa nie pyrkaczy wyjeżdża o godz. 17.00 spod Pleciugi...?!? Tak...?!? Czyli spotkanie gdzieś o 16.45...?!?

Chociaż wspominając ostatnią przejażdżkę po NRD-ówku z cyklu Szczecin Nocą, to trochę się dziwię Piotra decyzji o dołączeniu do grupy pyrkaczy...?!? W sobotę wieczorem nie mogliśmy za nim nadążyć...

• Sympatycy
Opublikowano

Chłopaki, potrzebuję takie coś: http://4bikes.pl/giv...ng-p-16228.html

Czy ktoś z Was widział? Albo coś podobnego? Oczywiście dwie stówki, to za dużo. A nawet gdybym miał, to i tak nie ma w naszych sklepach internetowych.

Kupiłeś Silver Winga...?!?

• Klubowicze
Opublikowano

Nie, ale zaczynam od oparcia. Do niego chce dokupić SW-T ?

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, czyli zaczynasz "od dupy strony..." ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Artur, czyli zaczynasz "od dupy strony..." ;)

To może źle powiedziane, bardziej by pasowało od za dupka.