Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Dzwoniłem do baru Brzoza. Miły Pan poinformował mnie, że możemy przyjechać o 17:00, o 18:00 nawet o 19:00. Nie ma żadnego problemu. Możemy tam sobie siedzieć do 23:00 nawet. Zatem Maćku (burgifan) lub WD40 z Jolą nie musicie się jakoś bardzo śpieszyć, dojedziecie na spokojnie.

Zatem pytanie do wszystkich, o której godzinie chcielibyście pojawić się na miejscu w Babigoszczy 18:00, 18:30, 19:00?

Ponadto, Pan prosił, żeby ustalić do wtorku po południu, ile będzie osób (to już mniej więcej wiemy) oraz o ile to możliwe, zadeklarować co chcemy zjeść, by niczego dla nikogo nie zabrakło - orientacyjnie chociaż. Jeśli ktoś napisze, że chce żeberka, a potem zmieni zdanie na golonkę, to też nie będzie wielkiego problemu, byle nagle wszyscy nie zmienili :). Dodatkowo, napoje typu woda, cola, kawa czy herbata będą na miejscu. Jeśli natomiast chcielibyśmy piwo LECH FREE !!!, to też może ten Pan zamówić i przywieźć. Czy dajemy spokój i każdy sobie przywiezie to, co pije, lub kupi tam to, co do picia będzie?

Zatem do wyboru: żeberka z kapustą zasmażaną, golonka, kurczaki z grilla (udka, nóżki itd), żurek, szaszłyk (wieprzowy pewnikiem).

Uzupełnijmy listę obecności o ewentualne danie

1. KriSSo - żeberka, godzina dla mnie obojętna

2. melmacie

3. bilety (+Zosia?)

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1971.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

9. burgifan? (spóźni się)

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

14. minimi (na 90%)

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

37

• Urbi

35

• minimi1

30

• ArtCho

28

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

byc w rzymie i zeberek nie zjesc

• Klubowicze
Opublikowano

3. bilety (+Zosia?)

Zosia jak najbardziej

Opublikowano

Zosia jak najbardziej

Marek nie przejmuj się mi też dodał 20 lat

Opublikowano

1. KriSSo - żeberka, godzina dla mnie obojętna

2. melmacie

3. bilety (+Zosia?)

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1971.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

14. minimi (na 90%) żeberka- byle duża porcja (mam nadzieję, że ktokolwiek weżmie golonkę to jej się przyjrzę bo też uwielbiam)

widzę, że jutrzejszy dzień ma być deszczowy, ale strefa jest zwarta i będę mógł na sucho pojechać do pracy- najwyżej wrócę na mokro

• Sympatycy
Opublikowano

1. KriSSo - godzina dla mnie obojętna

2. melmacie

3. bilety (+Zosia?)

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1971.

7. Robsson. żeberka x 2 porcje godzina dla mnie obojętna

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

14. minimi (na 90%) żeberka- byle duża porcja (mam nadzieję, że ktokolwiek weżmie golonkę to jej się przyjrzę bo też uwielbiam)

• Sympatycy
Opublikowano

1. KriSSo - golonka - godzina dla mnie obojętna

2. melmacie

3. bilety + Zosia

4. Urbi - golonka - godzina 18.00 w Babigoszczy (wcześniej się spotkamy, to dłużej spędzimy wspólnie czas...)

5. grota10.

6. Romeo1971.

7. Robsson. żeberka x 2 porcje - godzina dla mnie obojętna

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

14. minimi (na 90%) - żeberka - byle duża porcja (mam nadzieję, że ktokolwiek weźmie golonkę to jej się przyjrzę bo też uwielbiam)

Opublikowano

1. KriSSo - żeberka - godzina dla mnie obojętna

2. melmacie

3. bilety + Zosia

4. Urbi - golonka - godzina 18.00 w Babigoszczy (wcześniej się spotkamy, to dłużej spędzimy wspólnie czas...)

5. grota10.

6. Romeo1971.

8. WD40 + Jola

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

14. minimi (na 90%) - żeberka - byle duża porcja (mam nadzieję, że ktokolwiek weźmie golonkę to jej się przyjrzę bo też uwielbiam)

Opublikowano

czy ktos myslal o ;http://www.legendyrocka.com/

2. melmacie

3. bilety + Zosia

5. grota10.

6. Romeo1971.

8. WD40 + Jola -zeberka

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

• Klubowicze
Opublikowano

2. melmacie

3. bilety + Zosia

5. grota10.

6. Romeo1971.

8. WD40 + Jola -zeberka

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

15. ArtCho (na 90%) - jak mają coś za 2 zł, to ja to zamówię

Będę jechał w grupie pyrkaczy (jak napisałem wcześniej), ale już wiem, że z minimi. Na 90%, bo w piątek wieczorem pękł mi zasobnik na ciepłą wodę i zalał pół garażu (całe szczęście, że wszedłem przypadkowo). Tak więc mam nieplanowany poważny wydatek i jest wielkie prawdopodobieństwo, że fachowcy będą to robić właśnie w czwartek.

A w związku z tym oddala się nowy skuter...

Opublikowano

KriSSo co ty w końcu będziesz jadł? Raz są żeberka, potem golonka i znowu żeberka ;-)

Opublikowano

Rzelu sprawdziłem paseczek szer 25.8mm wys 15mm

88426b9eac7b85famed.jpg

a to tak dla przechwałki że już mogę

3b4b227442ad828cmed.jpg

2. melmacie

3. bilety + Zosia

5. grota10.

6. Romeo1971.-zobaczę jak co wyląda godzina jak najszybciej

8. WD40 + Jola -zeberka

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, za 2 zł jest chleb z pysznym smalcem, polecam.

• Klubowicze
Opublikowano

Artur, za 2 zł jest chleb z pysznym smalcem, polecam.

O proszę :)

PS

Zastanawiam się dlaczego takie awarie nie zdarzały się kiedy byłem młody, piękny i bogaty. Wtedy wkurzyłbym się jedynie, że zalało,mi garaż, i że na wakacje będzie trochę mniej kasy... Dodam, że dwa tygodnie temu dowiedziałem się, że klimatyzacja w aucie jest uszkodzona (skraplacz do wymiany) i cieknie mi z jednego z wtryskiwaczy...

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, To niestety takie złośliwe prawo serii... Jedno nieszczęście uruchamia pasmo kolejnych... Ale w końcu kiedyś musi się skończyć. Nastanie nowy dzień, wyjdzie słońce, wiatr rozwieje czarne chmury i znów szczęście uśmiechnie się do Ciebie... Trzymam kciuki i życzę powodzenia.

Opublikowano

2. melmacie

3. bilety + Zosia

5. grota10.

6. Romeo1971.-zobaczę jak co wyląda godzina jak najszybciej

8. WD40 + Jola -zeberka

10. Rzelu - żeberka

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%) - może żurek, może kurczak, może szaszłyk - coś w tym stylu - godzina obojętna, dostosuję się

Opublikowano

A ja ,a ja a ja zeberka zjem u siebie i popije piwem. Moze kiedys.Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Tylko jest jeden problem, pomieszały się prognozy i ma LAĆ. Kurczę, nie wiem, czy jednak nie trzeba będzie przełożyć, no bo co? Jedziemy w deszczu? :(

Opublikowano

KriSSo dopiero mamy wtorek, poczekajmy do jutra, teraz z dnia na dzień się prognozy zmieniają.

Opublikowano

jak bedzie padac to zeberka nie beda smakowac

Opublikowano

Czy będzie lać czy nie będzie ja i tak muszę zrezygnować.Jak zwykle wyjazd służbowy.

Opublikowano

właśnie leje- i to leje strasznie- a ja dzielnie rano pomknąłem do pracy. Teraz wciągam sobie spodnie p deszczowe i szykuję się do wyjazdu do chaty. Któż jeszcze pomknął dziś swoim skuterem do pracy? Kto podjął wyzwanie ?

• Sympatycy
Opublikowano

Kur…..czę narażasz moją byłą i przyszłą FORZĘ, ewentualnie Urbiego, na takie warunki? Ja naprawdę naślę na Ciebie Sobiera - On zrobi z Tobą wreszcie porządek za to, że katujesz motocykl. Gdybym wiedział, to bym Ci nie sprzedał :D

• Sympatycy
Opublikowano

właśnie leje- i to leje strasznie- a ja dzielnie rano pomknąłem do pracy. Teraz wciągam sobie spodnie p deszczowe i szykuję się do wyjazdu do chaty. Któż jeszcze pomknął dziś swoim skuterem do pracy? Kto podjął wyzwanie ?

Piotruś, ja jeżdżę dla PRZYJEMNOŚCI. Lubię, kiedy jest SUCHO i CIEPŁO...

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj rano około 8:30 widziałem z daleka kogoś w naszej kamizelce przejeżdżającego obok Azoty Arena.