Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2023 A ja dziś pobiegłem w Ekidenie w zastępstwie i z dedykacją urodzinową dla Xmarcina 2
Klubowicze DaniL Opublikowano 24 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2023 Dziś był 45. Maraton Warszawski, w którym wziąłem udział i nawet udało mi się dotrzeć do mety między innymi dzięki wsparciu kolegów z Burgmanii (jeszcze raz wielkie dzięki).Oczywiście biegłem pod sztandarem Burgmanii - Burgmania Runners Team! 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Września 2023 Administrator Opublikowano 24 Września 2023 Byliśmy i wspieraliśmy Andrzeja w czasie biegu... Gratulacje wytrwałości i wyniku Krótkie video z trasy -> KLIK
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2023 GRATULACJE!!!
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2023 Dziś jeden z naszych kolegów klubowiczów @DaniL po raz pierwszy w życiu zmierzył się z dystansem królewskim 42km i 195m i został dumym Finisherem 45 Maratonu Warszawskiego 😀. Andrzej Przyjacielu, jeszcze raz gratuluję wyniku 💪. Przebiegnięcie takiego dystansu wymagało ogromnej determinacji, wytrwałości i systematyczności. Włożyłeś w ten wynik kawał siebie. Przecież zawsze można było otworzyć piwko, zjeść schabowego i siedzieć na kanapie. Ty wybrałeś trening, który wymagał wyrzeczeń i wylanego potu. Myślę, że warto było ? Dzisiejszy medal za przebiegniecie maratonu to tylko mały upominek - symbol i pamiątka za ten cały dotychczasowy trud. Od dziś będzie już tylko "gorzej". Masz swój własny punkt odniesienia, sam zdecydujesz czy uzyskany wynik poprawić. Z całego serca gratuluję. Od dziś jesteś już 100% MARATOŃCZYKIEM 🏃♂️ Jako, że miałem przyjemność asystować DaniL’owi na części trasy na rowerze 🚴♂️ przedstawiam kilka fotek oraz klip z mety. W oczekiwaniu na 28 kilometrze w składzie @oakowsky @xmarcinx @Piootr @MariuszBurgi Fotki z trasy Fotki z mety 2
Administrator Bomber Opublikowano 24 Września 2023 Administrator Opublikowano 24 Września 2023 Andrzej wielkie gratulacje
GadekW Opublikowano 24 Września 2023 Opublikowano 24 Września 2023 Wielkie gratulacje, dystans maratonu to już nie lada wyzwanie. 💪😁👍
Krzynio66 Opublikowano 25 Września 2023 Opublikowano 25 Września 2023 wielkie slowa uznania gratulacje brawo ty
Klubowicze Ewik Opublikowano 25 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2023 Gratuluje i podziwiam 🏅
Sympatycy kris02 Opublikowano 25 Września 2023 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2023 Wielki SZACUN. Ja 22 października w Poznaniu przymierzam się też po raz pierwszy. Jeszcze raz SZACUN.
Użytkownicy Vince Opublikowano 20 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2023 Podbijam temat, żeby nie zniknął. Moje dzisiejsze bieganie.Plus mały sukces, bo waga wreszcie pokazuje 7 z przodu
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2023 Gratuluję, najważniejsze to być systematycznym Ps. a w 2024 starty pod szyldem Burgmania Runners Team!
Krzynio66 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 wpadaj latrm bo bielska bedzie coroczny bieg uliczny dystans 10 km
Klubowicze DaniL Opublikowano 31 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2023 Moje małe podsumowanie roku 2023Życiówki na 5 i 10 km, pierwszy półmaraton, pierwszy maraton Dziś, sylwestrowo też było biegane 2
Klubowicze Ewik Opublikowano 2 Stycznia 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2024 DaniL, gratuluje imponujące podsumowanie 👍
Sympatycy kris02 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2024 Rok zakończony. Myślę, że obecny będzie lepszy 😂 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 7 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 7 Stycznia 2024 Szacun
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Stycznia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2024 13 godzin temu, kris02 napisał(a): Rok zakończony. O Panie, zacny wynik. Gratuluję.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Stycznia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2024 Drodzy biegacze, gratuluję wyników, wytrwałości i konsekwencji. Tak trzymać, to znaczy biegać. Czekamy na wasze przygotowania do pierwszego triathlonu. To ponoć kolejny etap w poważnej przygodzie ze sportem amatorskim. Powodzonka życzy skromny maratończyk 🏃♂️
Rekomendowane odpowiedzi