Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy jak bedziecie u Elvisa to prosze go pozdrowic od Joli i wd40

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie odwiedził mnie azjon ... Wiesiu, dzięki za odwiedziny ...

Czyżby odwiedziła mnie dzisiaj GZ w znacznie liczniejszym składzie?

Pozdrawiam ... I muszę sie chyba jakoś ogarnąć ... :)

Opublikowano

Ja bym może przybył na spotkanie, ale nie było zdecydowanej decyzji co robimy, a późno wróciłem po robocie, więc musiałem się najpierw nafutrować. Lody by mi nic nie dały, jestem duży, więc potrzebuję się konkretnie nażreć :D Szaszłyki by mnie przekonały, ale nic więcej ;) Bawcie się dobrze i pozdrówcie Elvisa !

Opublikowano

byłem u Elvisa na krótko, bo akurat w czwartki Olka ma zajęcia w czasie naszego spotu. Elvis to twarda sztuka, więc powinien się szybko wylizać :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja bym może przybył na spotkanie, ale nie było zdecydowanej decyzji co robimy, a późno wróciłem po robocie, więc musiałem się najpierw nafutrować. Lody by mi nic nie dały, jestem duży, więc potrzebuję się konkretnie nażreć :D Szaszłyki by mnie przekonały, ale nic więcej ;) Bawcie się dobrze i pozdrówcie Elvisa !

Byliśmy na szaszłyku na Wałach Chrobrego i później u Mirka, chłopina dobrze wygląda i dobrze mówi, teraz tylko potrzebny mu skuter.

Opublikowano

Widzielismy ten okropny wypadek z ArtCho. Za duzo tego,zaczynam sie bac.Mam wrazenie ze na nas po prostu poluja.

Opublikowano

Co tam sie stało, co to był za moto, jakiś ścigacz może ?

• Sympatycy
Opublikowano

Tez widziałem ten wypadek, najpierw myślałem, że to wypadek z jakimś pieszym albo rowerzystą, nie zauważyłem motocykla...

Obawiam sie, że niestety znów zawiniła brawura i nadmierna prędkość motocyklisty...

Opublikowano

Lezal na trawniku odrzucony za pewne sila uderzenia.Oookropny widok.Czerwona honda

• Sympatycy
Opublikowano

cbr 1000 fireblade

• Sympatycy
Opublikowano

Motocyklista na Hondzie CBR wjeżdzając na skrzyżowanie od strony ul. Taczaka w kierunku ul. Szerokiej, zderzył się z samochodem osobowym M-ki Ford Focus, którego kierowca skręcał z ul. Szerokiej w lewo w ul. Łuksińskiego... Prawdopodobnie kierowca Focusa ruszył i rozpoczął manewr skrętu w ul. Łukasińskiego, po zapaleniu zielonego światła, a kierowca motocykla, chciał przejechać skrzyżowanie na zmieniającym się żółtym świetle...

To moja wersja zdarzenia po pobierznych oględzinach miejsca zdarzenia i uszkodzeniach samochodu oraz synchronizacji świateł na tym skrzyżowaniu.

Tak czy inaczej, to tragiczny wypadek, w którym znów ginie motocyklista...

Opublikowano

Być może to gościu z ekipy, która około 20:30 spotkała się pod kopułą na Wałach, byliśmy tam z Tomkiem i widzieliśmy gościa na czerwono-czarnej hondzie 1000, potem wróciłem do domu minęło kilkanaście minut i wiadomość o wypadku.

Opublikowano

Dziękuje za wczorajsze odwiedziny ... cieszę sie zawsze gdy o mnie pamiętacie ...

A kamizelkę, która miał na sobie wooferai, zauważyłem od samego Waszego wejścia, kiedyś o niej czytałem ale teraz chyba bardziej rzeczowo podejde do tematu ...

Pozdrawiam ...

Opublikowano

To jest taki pas szahida, teraz- jak ktoś nam się nie będzie podobał to ochotnik z pasem szahida będzie wbiegał, krzyczał cokolwiek i pociągał za sznurek. My się również cieszymy, że jesteś taki żywotny

• Sympatycy
Opublikowano

Mirku, Bracie, myślimy o Tobie bez przerwy i jesteśmy z Tobą myślami, duchem i sercem. W końcu jesteś jednym z nas, członków Grupy Zachodniopomorskiej.

Cieszę się, że wyglądasz i czujesz się tak jak wczoraj się nam ukazałeś, nie ukrywam że zaskoczyłeś mnie swoim stanem, jesteś twardym gościem, to dobrze szybciej wyliżesz się i wrócisz do pełnej sprawności.

Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego i jak najmniej uciążliwego powrotu do zdrowia.

P.S. Elvis, Ty twardzielu, przyznam szczerze, że źle Cię wcześniej oceniałem, trochę Cię niedoceniłem i zlekceważyłem... Będe musiał zmienić technikę w dalszych potyczkach z Tobą... ;-)

Trzymaj się przyjacielu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

a ja po wczorajszym spotkaniu zacząłem- nie ukrywam rozmyślać sobie nad kamizelką szahida- znalazłem dwie dostępne na rynku- kamizelkę held air vest

http://dobresklepymotocyklowe.pl/wiedza/9-testy/105-kamizelka-powietrzna-dla-motocyklistow

kosztuje 1669 zeta;

oraz podobna kamizelka SPIDI- najtaniej za 1500 zeta

http://www.sklep.motoszklarnia.pl/ochraniacz-karkukamizelka-neck-dps-airbag-tex-vest-p-854.html

no i są jeszcze produkty saferide

http://saferide.pl/produkty.php?name=hit-air%20MLV-C%20-%20kamizelka%20z%20poduszk%C4%85%20powietrzn%C4%85

w sumie sam nie wiem

• Klubowicze
Opublikowano

A spytajmy Wooferaia co kupił.

Opublikowano

Ja kupiłem hit-air MLV-C - tylko że żółtą.

Przekonało mnie do niej, że w razie W - tfu tfu - rozkłada się jeszcze na dole i na górze dodatkowa osłona.

Wydaje mi się, że pewniejsze usztywninie karku jest w hit air niż w air vest.

• Klubowicze
Opublikowano

Acha :)

Z innej beczki: sobota, jeśli nie będzie padać 9-14 (mniej więcej) jadę do NRD. Kto jedzie ze mną? Oczywiście pojeździć i nacieszyć się jazdą.

Opublikowano

Ja kupiłem hit-air MLV-C - tylko że żółtą.

Przekonało mnie do niej, że w razie W - tfu tfu - rozkłada się jeszcze na dole i na górze dodatkowa osłona.

Wydaje mi się, że pewniejsze usztywninie karku jest w hit air niż w air vest.

Z tego mnie się najbardziej spidi podoba- ma w komplecie jeszcze ochraniacz CEi i wygląda najbardziej normalnie- niestety testów co lepsze brak

Opublikowano

ArtCho przyjacielu gdybym byl blizej napewno bym skorzystal z Twojej propozycji .Niestety jestem daleko daleko stad i sam organizuje sobie wypady- poki moge.Od swiat wyskoczylo mi tylko 480 km i to popoludniami .a ostatnia niedziela - 5 godzin w siodle i tylko 180km. W te niedziele planuje kierunek zachod czyli Francyja i byc moze dojazd do Belgii aby postawic stopke od Burgmana na belgijskiej ziemi.Oby sie udalo.Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano
:) witam ...bendem jutrom w stetinie 4 kolkom :) pozdro ...mb 124 zielone kombi...
Opublikowano

O tak, jutro sobota, super !

Ja też jadę pojeździć; najpierw do Ruchocic na południe od Poznania, tam ładuję 26 ton śmierdzącego nawozu z kurzej kupy z kawałkami skorupek od jajek, potem mam to wysypać gdzieś koło Przecławia, razem jakieś 700 km w promocji weekendowej. Ogólnie fajna sobota mi się szykuje :(

Opublikowano

Dzisiaj przyszedł pan dottore i opierdzielil mnie za to ze chodzę na tej nodze ... Kazał leżeć i basta ...

A leżeć to ja nie lubię ...

Po południu założyli mi tez kamizelkę orteze ... jest ładna bo czarna i chyba

trochę wyszczupla, myśle ze na kamizelce brakuje tylko pinu burgmanii ...

Wojtku ... wcale nie jestem taki twardy ale tez nigdy nie pokaże ze jestem jakiś miękki ... dzięki za słowa które napisałeś ...

W ogóle to dziękuje Wam wszystkim .... dobrze mieć w kumplach oparcie ...

Maciek ... Jak masz wolne miejsce to chętnie zły Tobą pojadę ... nawet kurzecy nawóz nie będzie mi przeszkadzał ...:)

Artur ... poganialbym jutro Tobą ... oh jak bardzo ... zwłaszcza po NRD-owie ... :)