fraszczu Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam jesli ktos w tym dziale bedzie chcial zobaczyc jak sprawuje sie w jezdzie Kymco Agility City 125 zapraszam na moj nowo zalozony kanal, postaram sie umieszczac tam wiekszosc moich wypadow. Jeden z pierwszych moich filmikow: Odnośnik do komentarza
0 Akar_Zaephyr Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Będę zaglądał Jedna mała uwaga: nie zaczynaj vloga w miejscu w którym trzymasz skuter Po co kusić potencjalnych amatorów cudzej własności... Odnośnik do komentarza
0 fraszczu Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Spoko wezme to pod uwage w nastepnym filmiku . Inna sprawa ze to miejsce skad startuje to skuter stoi pod samym oknem i jest tylko przez chwile bo normalnie stoi na parkingu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
0 biela Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ooo to ja tam już komentowałem o moim blogu http://kymcoagilitycity125.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza
0 pawelecm Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja sezon rozpocząłem w sumie miesiąc temu, ale dziś postanowiłem zrobić troszkę dalszą trasę no i po raz pierwszy strzelił mi pasek... Miałem średnio miłe pchanie przez jakiś kilometr do najbliższego warsztatu. Bando wytrzymał 4700km czyli jeden sezon i jeden miesiąc... Jutro zakładam stary pasek też bando z pierwszego montażu. Jak widać tuning przeniesienia napędu daje w kość paskowi...Trzeba będzie zainwestować w dobry pasek, tylko co jest lepsze od bando i bez kevlaru? Odnośnik do komentarza
0 Administrator Artix Opublikowano 27 Marca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zawsze najlepszy jest pasek oryginalny, tez kiedyś kombinowałem z tak zwanymi "tuningowymi" efekt, oryginał jest najlepszy. Super wytrzymały kevlarowy malossi wytrzymał 5 tys km, oryginał 4x tyle. Odnośnik do komentarza
0 dr.big Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Arturze, ale akurat Bando zakłada(ło) kilka firm, paski tego producenta montowało np. BMW do C jedynki i dzisiaj są to jedyne "logiczne" paski do wymiany w tym skucie ... PS: Co do "kevlarowych wynalazków" to zgadzam się w 100% ... Chcesz mieć kłopoty? Załóż taki pasek ... Odnośnik do komentarza
0 pawelecm Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Pasek wymienony, przy okazji wgląd w wariator naraku i rolki naraku HD teflon. Zero oznak zużycia po przebiegu 6700km na wariatorze, przeciwtalerzu i rolkach (tylko minimalne obtarcia). Pasek zmieniony, przekładnia wyczyszczona. Można kontynuowac sezon. Następny pasek spróbuję mitsuboshi, gdzieś znalazłem informację, że komuś bando strzeliło przy dużo mniejszym przebiegu(co może ale nie musi coś oznaczać). Przepraszam autora wątku za OT. Ja też myślę o dokumentowaniu podróży, trzeba coś fajnego zakupić Odnośnik do komentarza
0 krzysztof74 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam niestety ja również poszedłem w ślady kolegów i również wymieniłem oryginalny pasek Kymco na pasek DAYCO nie będę go zmieniał na razie ma mały przebieg ale będę miał na uwadze przygodę kolegi Pawelca i trzeba będzie wozić zapas plus klucze żeby dokonać ewentualnej wymiany w drodze Odnośnik do komentarza
0 kitenation Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A po co wymieniacie oryginały na jakieś wynalazki jescze kiedy oryginały są ok? Raczej pasek żadnych "usprawnień" do napędu nie wnosi? Ma tylko go przenosić... Piotrek Odnośnik do komentarza
0 krzysztof74 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 kitenation masz racje teraz to i ja też to wiem szkoda że kupiłem ale będzie w razie czego na zapas Odnośnik do komentarza
0 jurczas Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Mam 500 ale popatrze sobie czasem:-) Odnośnik do komentarza
Pytanie
fraszczu
Witam jesli ktos w tym dziale bedzie chcial zobaczyc jak sprawuje sie w jezdzie Kymco Agility City 125 zapraszam na moj nowo zalozony kanal, postaram sie umieszczac tam wiekszosc moich wypadow.
Jeden z pierwszych moich filmikow:
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi