Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Jak dla mnie za mało informacji. Jeśli mam pozwolenie na parkowanie dla niepełnosprawnych, to mogę. Czy to jest stopklatka z jakiegoś filmu?

PS

Podobną uwagę mam do poprzedniego zdjęcia. Z samego zdjęcia nie wynika, że jest to droga jednokierunkowa i w dodatku poza terenem zabudowanym. Widzę dwa pasy oddzielone linią przerywaną...

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• romeo1971

37

• KriSSo

26

• SlawoyAMD

25

• burgifan

23

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Tak, to jest stopklatka z filmu (w testach są takie filmy) i do tego podpisane pytanie. Odpowiedziałem, że jest dopuszczalne i test zakwalifikował mi odpowiedź jako błędną. Paranoja, ponieważ np:.moja mama posiada zaświadczenie o niepełnosprawności. Jeśli w tak idiotyczny sposób są konstruowane pytania w teście na egzaminie, no to już rozumiem dlaczego co drugi nie zdaje.

Opublikowano

KriSSo czy ty nie masz co robić w pracy, bo codziennie tylko testy rozwiązujesz :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś w ramach bratniej pomocy pojechałem do Waldka wd40 pomóc mu w zdjęciu kół i diagnostyce ich osprzętu... Nakrętka na tylnej osi stawiała opór nawet dla klucza elektrycznego, ale po klasycznym podejściu z rurą (ja siedziałem na Burku), poddała się i resztę zrobiła już elektryka... Inspekcja wykazała: klocki tył i przód do wymiany, tylna tarcza do wymiany (może ma ktoś do mercedesa jakąś zdatną do użytku używkę?), niektóre tłoczki zapieczone w zaciskach, ale poddały się penetratorowi i perswazji klucza ściskającego... Później już kiełbaska i kaszanka z grilla :P

0501baf1e148a7d4.jpg

Podwójne Selfi :D

787ac92edd5c59f1.jpg

Burek "lata w powietrzu... Felgi czekają na nowe "kapcie"...

bb76a24dfc857f0c.jpg

626d8df2531ca877.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Spontanicznie jedziemy z Krzyśkiem na Miedwie, wyjeżdżamy z domu 16:30, około godz. 16;40 będziemy na Neste ul. Gdańska

• Sympatycy
Opublikowano

O teraz poszło... To moja oferta tańsza (patrz wyżej :))

Opublikowano

chyba sie skusze i wezme ta Twoja i jeszcze na klocki zostanie

• Klubowicze
Opublikowano

Ktoś będzie?

Opublikowano

WD40 masz pięknego grilla :D

• Sympatycy
Opublikowano

Po kontroli układu hamulcowego u Waldka (wd40) Sławek z Gosią znalazł jeszcze czas przed nocką na małą polatankę wokół komina :)

i tak jeżdżąc ulicami naszego miasta natknęliśmy się na zacne antyki ;)

67797202900632401768.jpg

16674863641380128465.jpg

Opublikowano
  W dniu 25.03.2015 o 18:36, burgifan napisał(a):

WD40 masz pięknego grilla :D

to robota mojej żonki . a moze doradzicie jakie klocki kupic Slawoy proponowal nissiny ale nie moge znalezc

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne zdjęcia "antycznych maxi skuterów"

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  W dniu 25.03.2015 o 15:07, SlawoyAMD napisał(a):

O teraz poszło... To moja oferta tańsza (patrz wyżej :))

juz zamowilem u tego goscia , spuscil na przesylke

• Sympatycy
Opublikowano

Robert, Maciek, Mariusz i Krzysiek, szczęśliwi posiadacze Burgmanów 400 K7, patrzę na te Wasze skutery i muszę przyznać, że nawet ładne są te Wasze Suzuki, ale faktycznie jest w nich coś naprawdę antycznego...

Te nieszczęsne chromowane lusterka pochodzące z K1..., których Suzuki chyba naprodukowało dużo w latach 90-tych i montują je nadal, a które nijak nie pasują do tych nowoczesnych linii...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Klubowicze
Opublikowano

Kunisz, Krzysiek, Mirek dzięki za miłą wycieczkę na prowincję.

Opublikowano
  W dniu 25.03.2015 o 20:33, bilety napisał(a):

Kunisz, Krzysiek, Mirek dzięki za miłą wycieczkę na prowincję.

Więcej takich niespodzianek życzę sobie :photo: nie planowałem że tak miło spędzę środowe popołudnie, Dzięki :fireman2:

żałuję tylko że nasz fotograf przybył bez oprzyrządowania :blush:

Opublikowano

A co tu taki zastój? nikt dzisiaj nie robił ciekawego?

ja nakręciłem 45km i załapałem sie na kiełbaskę na Głębokim w parku linowym

307bfb59c1e30820med.jpg

b9aa1c2a6df1a914med.jpg

Opublikowano

No i ja dzisiaj z qszyskiem odwiedzilismy NRD.Trzy godziny w trasie i ponad 100km nawiniete. Kilka fotek jest ale w prywatnym archiwum. (musze sie nauczyc wklejac)

• Sympatycy
Opublikowano

A jak Wy się umawiacie? Nic nie piszecie na forum, że jedziecie, tylko sami sobie na telefon? :)

Opublikowano

Krzysiu- uwierz przyjacielu, ja też zadzwoniłbym do Ciebie jadąc do NRD- czekam tylko na Twoje uprawnienia - :)

peace 400px-Bi_trianglessvg.png

sorki- nie mogłem się powstrzymać, jeśli kogoś uraziłem

Krzysiu, niezmiernie poprawiłeś mi humor tego ponurego poranka.

Opublikowano

Krzysiu,temat był poruszony ot tak sobie na ognisku,może faktycznie nie zbyt głośno,ale na ucho też nie bylo. W zasadzie to taki spontan.

Cały tydzień deszcz. To jakiś żart

Opublikowano

wlasnie dostalem tarcze uzywana ta co proponowal Slawoy cena 99zl z przesylka stan super gr.5mm , moja miala 3 ,nawet napisy sa made italia , :clapping: minimum 4,5