Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rozpoczęcie sezonu Częstochowa 12 lub 17 kwietnia 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 9:00 z pod ikea

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PAW_KOR

24

• Julo

16

• Volvo

11

• szalony

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wstałem o dziwo /po nocnej szychcie/ i zaraz jadę. Do zobaczyska.

Opublikowano

Ja juz po myciu sprzetu, tankowaniu opalam sie w sloneczku pod ikea. Jakos tak szybciej poszlo i nie ma co z minutami robic.

Opublikowano

no i co nikt nie chce ze mną jechać ? :blush:

jak by ktoś zdecydował się w ostatniej chwili to startujemy z pod młyna w Kruszowie o 10

Opublikowano

Zazdroszczę Wam tej dzisiejszej wyprawy. Pogoda bajeczna, słoneczko fajnie przygrzewa.

Miłej wycieczki i szczęśliwego powrotu. Mam nadzieję ,że zdacie jakąś relację i pokażecie kilka fotek ?

Opublikowano

Wyprawa na wypasie, prawie 400 nawinięte i mile spędzony czas. Dzięki wszystkim obecnym i oby więcej takich wyjazdów.

Opublikowano

Poprosze fotki i fimy :)

Opublikowano

Fajnie mieliście tylko pozazdrościć do zobaczyska.

Opublikowano

Witajcie,

Dziękuję za przybycie do mojej Dziadowskiej Kłody na rozpoczęcie sezonu 2015.

Proszę o wpisywanie opinii i wklejanie zdjęć w wątku Dolnośląskim-jeśli można oczywiście :photo:

Ps,Moi rodacy byli pod wrażeniem Waszego przybycia,więc za rok wasza obecność będzie chyba obowiązkowa hehe-z noclegiem oczywiście.

Opublikowano

Nie taka ona Dziadowska. Full wypas. Było super.

Opublikowano

Również jestem pod wrażeniem, pętelka porady super no i poznałem fajnych burgmaniaków!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Wszystkim, razem z Edit dziękujemy za wspólną drogę. A tobie Rafał jak i grupie Kardan za bardzo sympatyczne przyjęcie. Było naprawdę fajnie. A w przyszłym roku czujemy się z Edytką zaproszeni na dwudniówkę kulturalną. :) I trochę fotek.

https://plus.google....040828058345570

• Klubowicze
Opublikowano

Rafałowi podziękuje na dolnośląskich a Wam dziękuję za fajną jak zwykle przejażdżkę i towarzystwo.

Opublikowano

Ja również dziękuje Rafałowi i wszystkim obecnym za miłe latanie i super rozpoczęcie sezonu. Postaram się zaraz wrzucić parę fotek.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki wszystkim za towarzystwo i fajną wycieczke.Było super.

Opublikowano

piękne foty. Pewnie wycieczka też super. Cieszę się że wy się cieszycie. Ja byłem na Jasnej Górze i jestem również pod wrażeniem. Moto poświęcone,ale po podróży z małżonką stwierdzam że mój burek jest za słaby,spalanie prawie jak w ciężarówce. Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie tez bardzo duzo aprilia spalila w pierwsza strone. Cala trasa pod bardzo silny wiatr i predkosci 120-130. W drodze powrotnej bocznymi drogami o 50% mniej. Tzn. 6L / 4L.

• Klubowicze
Opublikowano

Szalony to ile waży ta twoja żonka :) że aż tyle ci spalił.Jeżdżąc cztery setką nigdy burek nie spalił nam powyżej 4 l.

Opublikowano

Witam mam pytanko czy wybiera się ktoś z Was koledzy do Częstochowy 19 kwietnia.Jeśli tak to chętnie się zabiorę z wami.

• Klubowicze
Opublikowano

Wybieramy się do Częstochowy,ale i tak o wszystkim zadecyduje pogoda.

Opublikowano

A nie lepiej do Lichenia ,na pewno będzie lepsza pogoda :)

Opublikowano

Marzenko żonka waży około 80 kg, ale droga pod wiatr i prędkość 130. Do Częstochowy spalił około 7/8 litrów.

Opublikowano

Ponoc w weekend ma snieg padac i zimnica wraca. Masakra ta pogoda w tym roku.

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł mieliśmy zaliczyć i Częstochowę i Licheń ale wszystko zależy od pogody.