Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rozpoczęcie sezonu Częstochowa 12 lub 17 kwietnia 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ikea jest O.k

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PAW_KOR

24

• Julo

16

• Volvo

11

• szalony

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i wszystki jasne, natomiadt ja osobiście dopiero w sobote bede wiedział czy dam rade jechać.

Opublikowano

Raczej S8, zapraszamy damy rade. Ustalimy jeszcze godz wyjazdu, ale raczej okolo 9:00. Jechalem do wrocka 1:45 min., wiec nie ma co za wczesnie jechac.

Julo to srednia ponad 100km/h ale ok niech będzie 9.00

Opublikowano

Julo to srednia ponad 100km/h ale ok niech będzie 9.00

damy rade

Opublikowano

Ja i djpj1 dołączymy w Sieradzu.

VOLVO 673 gdzie można się z Tobą spotkać w Sieradzu i o której?

Z tą prędkością ponad 100 to bym tak nie szalał przy naszych 125cc :)

Opublikowano

Pojedziemy na spokojnie góra dwie godzinki, trasa w 90% to ekspresówka. Spotkanie jest o 11:30 to jak ruszymy przed 9:00 będzie w sam raz. Po drodze najprawdopodobniej dołączy jeszcze Świderek.

• Sympatycy
Opublikowano

Zależny którędy będziesz jechał.

Ale wstępnie możemy się umówić na CPN w Woźnikach przed Sieradzem.

Opublikowano

Witajcie. Czytając powyższe posty proponuję spotkać się o godz. 08:45 na parkingu przed głównym wejściem do Ikei, a następnie wystartować o godz.09:00 w dalszą drogę. Ja będę na pewno jechał, chyba że pogoda się zepsuje. Pozdrawiam.

Opublikowano

Panie i Panowie z wielkim bólem muszę zrezygnować z wyjazdu i z góry przepraszam za małe zamieszanie.

Na śmierć zapomniałem o żony urodzinach 12-tego o czym na szczęście przypomniała mi "kochana" teściowa.

Mam nadzieję ,że nie raz jeszcze będzie okazja do spotkania i pojeżdżenia razem.

• Sympatycy
Opublikowano

Djpj1 określ się czy jedziesz jeśli tak to czy Ci pasuje CPN w Woźnikach.

​Jak chcesz to skontaktuj się z Świderkiem650 on tez jest z Kalisza i spotkamy się gdzieś po drodze.

Opublikowano

Mam pytanko czy pozostałym pasuje Ikea o godz. 08:45, jak nie to proszę o inne propozycje. :))

Opublikowano

Mam pytanko czy pozostałym pasuje Ikea o godz. 08:45, jak nie to proszę o inne propozycje. :))

ok

Opublikowano

Pawel idealnie.

Opublikowano

No to super i do zobaczyska.

• Sympatycy
Opublikowano

.Okej Obe. 8.45

• Klubowicze
Opublikowano

To może ja poczekam na Was przy pierwszym zjezdzie na Pabianice.

Opublikowano

Spoko zdzwonimy sie jakos Jacek.

Opublikowano

Niestety ja odpadam, praca siła wyższa. Miłej i bezpiecznej podróży dla wszystkich.

Opublikowano

19go lecę na Częstochowę

pierwszy raz ;-)

Opublikowano

A ja Moto muszę poświęcić. Adek jeżeli jesteś chętny to lecimy w parę osób 12.04 na Częstochowę. 19.04 ma być kiepska pogoda. Startujemy z łodzi około 9

Opublikowano

Niestety ja wymiękam do Dziadowej Kłody, nie chcę go tak piłować na dotarciu

Opublikowano

Romarjo najlepiej dociera się właśnie w trasie, wyjedź 15 min wcześniej i będzie git.

Opublikowano

Dokladnie tak jak mowi Maciek. U nas jak autobusy docierali to jezdzili caly dzien do Piotrkowa i z powrotem.

Opublikowano

Nie koniecznie trasa jest najlepsza na docieranie. Ostatnio czytalem, ze lepiej docierać w mieście, z tym , ze należy stopniowac maksymalne obroty. Wraz ze wzrostem przebiegu zwiekszac obroty i dopiero po przejechaniu co najmniej kilkuset kilometrów odwinac manete na fula.

https://onedrive.live.com/?cid=d467274d56e97d10&id=D467274D56E97D10%21290&sff=1&authkey=%21ACM-xgMXtkH_JQk&v=3

• Sympatycy
Opublikowano

I o której ruszacie z Łodzi .