Klubowicze bilety Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 ja również proponuje szczękę, co do zakupów poszukaj lepiej z drugiej ręki. Dla plecaczków rzeczy są jak nowe, pewnie mniej używane niż w sklepie.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2015 Czołem Załoga , ja odpadam niestety, ponieważ śmigam z rodzinką cały tydzień na nartach, skąd gorąco wszystkich pozdrawiam. Miejsce: Austria, miejscowość: Soelden i wspaniałe trasy, serdecznie polecam. Więcej fotek poniżej https://www.dropbox.com/sc/td6af58bylfk2t4/AAAkZm8mwrY8C_tmtTVTYuLZa
romeo1971 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zależy o co pytasz? godz. 19:00 w McDonalds na Przyjaciół Żołnierza. Na 2 kółkach będziecie?
KOT66 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 :)elo:) wd40 jak mogę podpowiedzieć to z tematu kaski to szczeka i otwarty maja swoje wady i zalety ja akurat mam taki i taki nolan n103 i n43 oba starsze modele ale spelniaja swoje zadanie w zaleznosci od pogody i jak kto lubi fakt n103 ciut glosny ale w deszczu z pinlkiem nie ma mowy o parowaniu szyby natomiast n43 codo na gorace dni no i klasa bezpieczeństwa poszukaj tych modeli sa już starszymi modelami nie sa tak drogie jak kiedyś :)pozdro...
wd40 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 nolan 103 na allegro kasztuje ok. 700 a nolan 43 600 - 700 i badz tu madry ale dzieki za pomoc
Elvis Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też mam w zamyśle zakup szczękowca ... rozważam LS2 ... i koniecznie musi być biały ... wd40 ... zajrzyj do tego tematu ... TU ps. właśnie wysłałem sms-a z pozdrowiniami do grupy spotykających się dzisiaj ...
Joshua_77 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pozdrowienia z Estonii;-) Mam nadzieje ze spotkanie sie udalo w Mc Donald's. Zazdraszczam i żałuje że nie mogłem się z Wami spotkać;-( Jutro powrót więc może na przyszły czwartek też uda się coś zorganizować;-) Zwłaszcza że pewnie wrócą już Roggero i KriSSo;-) Jeszcze raz pozdro z zimnego (-8 stopni) i zasniezonego Tallinna;-)
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mc Donald's - jest OK, frekwencja dopisała wszystkim dzięki.
grota10 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Strasznie zaluje,juz bylem blisko Mc Donald's-a i malzonka nagle zaniemogla i wyldowalem na pogotowiu.Co za pech.Moze za tydzien
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ojej... A co się Dorotce stało? Mam nadzieję, że nic poważnego?
grota10 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 No niestety jest po b.ciezkich przejsciach zdrowotnych i czasami niespodziewanie potrzebuje naglej pomocy.Ale jestesmy juz w domku,powolutku wszystko wraca do normy.I tak kobitka nie poddaje sie i trzyma fason...Zycie... Do nastepnego-mam nadzieje spotkania
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2015 Niestety ze względów rodzinnych, nie mogłem uczestniczyć w dzisiejszym spotkaniu. :-( Mam nadzieję, że na następnym się spotkamy. Pozdrawiam
Elvis Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Niestety ze względów rodzinnych, nie mogłem uczestniczyć w dzisiejszym spotkaniu. :-( Wojtku ... zapomniałeś dodać po przecinku: jak zwykle ... ... wiem, wiem ... policzysz się za mną ...
wd40 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 kupilem hjc max bt cena 560zl na niemierzynskiej , dzieki za pomoc
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gratulacje Dziś była taka ładna pogoda, że nawet mi przemknęło przez głowę zajechać do Wolina, ale wystarczyło dwa kółka po mieście i zdałem sobie sprawę, że łapki przymarzają mi do kierownicy Dałem radę tylko 26 km nakręcić...
wd40 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 dzieki , jeszcze mam pytanie odnosnie kufra . podoba mi sie k max 52 i chyyba pomiesci dwa kaski szczekowe co tym myslicie? Slawoy AMD czekamy na sloneczko i cieplejsze dni .
Rzelu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z kufrem może poczekaj, taki wielki może działać przy większych prędkościach jak spadochron hamujący. Daje to niemiłe wrażenie "pływania" przedniego koła. Mnie do miasta zdecydowanie wystarczył 37 litrów.
wd40 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 jesli bede jezdzil sam to bez kufra a jak z Jola to chyba to nie przeszkadza ,chodzi o to zebysmy mogli zapakowac sie na dluzszy wyjazd
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja mam kufer 50 litrowy i jakoś nie odczuwam "noszenia" (no ale u mnie masa gotowego do jazdy to niemal 270 kg), choć podatność na boczny wiatr jest już bardziej odczuwalna. Nie wyobrażam sobie jednak jazdy bez kufra. Raz, że jest bardziej pakowny (często robię zakupy na 2oo), a dwa że mi bryła Burka z kufrem bardziej się podoba. Jak na załączonym obrazku, dwa kaski powinny wejść bez problemu (co prawda tu są integry, a szczękowce potrafią być bardziej masywne)...
wd40 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 zmienilem olej w przekladni , byl czrniawy , pasek i wariator wygladaja dobrze. nie moglem zdjac tej obudowy metalowej na napedzie, sprawdzilem klocki z przodu tez jest ok. jeszcze sprawdzenie tylnych , pytanie ..... a. jest tu skrzynia biegow ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2015 U ciebie jest wariator bezstopniowa zmiana przełożenia... Właśnie pod tą pokrywą na tylnym wahaczu, jest on schowany i za pomocą paska przenosi napęd na sprzęgło odśrodkowe (oś tylnego koła)... Olej wymieniłeś w przekładni, czyli przy tylnym kole? Tak to wygląda na filmie: A tak działa:
Rzelu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Żeby zdjąć osłonę napędu trzeba niestety odkręcić dolny plastik i poluzować metalową podstawę podnóżka. Śruby i zatrzaski są ukryte pod gumową nakładką. Zajmuje to kilkanaście minut. W przedniej części jest gąbkowy filtr kurzu - warto to wszystko przedmuchać kompresorem.
wd40 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 tak olej wymienilem przy tylnym kole - 2 setki 10 w 40 polsyntetyk ,wiecej nic nie robie ,czekam na slonce i kolegow na 2oo , moze jeszcze kufer zamontuje ,mam kuzyna w stoczni to moze mi zrobi stelaz . cos mowil ze moze z aluminium ,tylko czy bedzie odpowiednio sztywny? u mnie ta pokrywa z dziurami z prawej strony jest fioletowo niebieska wyglada jakby byla przegrzana
Elvis Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 u mnie ta pokrywa z dziurami z prawej strony jest fioletowo niebieska wyglada jakby byla przegrzana Ta pokrywa z dziurami to dzwon sprzęgła ... fioletowo niebieska ... faktycznie, dzwon może być przegrzany ...
Rekomendowane odpowiedzi