Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ,no ... Robsson na jakiś czas zamieni się w gosposię ... znaczy się perfekcyjnego pana domu ... :)

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wd40

18

• SlawoyAMD

17

• bilety

13

• Elvis

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

No ,no ... Robsson na jakiś czas zamieni się w gosposię ... znaczy się perfekcyjnego pana domu ... :)

Już widziałem koszulkę z napisem "Chu... pan domu" ;)

Sławek dzięki - damy radę :)

Przed wyjazdem miałem ochotę na przejażdżkę skuterem śnieżnym.

Udało mi się go tylko pogłaskać po manetce, ale za to jaki piękny kolor miał, prawie taki jak Król wooferai'a :)

03887580623484442962.jpg

Małżonka jechała ale za skuterem ;) (link w poście Sławka)

Jedynie udało się szwagierce skorzystać z przejażdżki, jako plecaczek za policjantem

• Sympatycy
Opublikowano

Robert, bardzo mi przykro z tak fatalnego zakończenia urlopu zimowego... :-(

Serdeczne pozdrowienia i życzenia jak najszybszego powrotu do zdrowia dla Twojej żony, a dla Ciebie siły i wytrwałości oraz cierpliwości w nadchodzącym okresie opieki nad małżonka i późniejszej rekonwalescencji i rehabilitacji.

Trzymaj sie.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Urbi, jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :) Do Majówki się zagoi ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Robsson, dużo zdrowia dla małżonki życzę, a tobie wytrwałości. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie fart straszny, ale jeśli już, to dobrze, że nie pierwszego dnia. Ja kiedyś tak miałem. Robert, nie daj się. Przecież to noga, nie ręce, więc w pracach domowych niewiele się powinno zmienić. :-)

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Przecież to noga, nie ręce, więc w pracach domowych niewiele się powinno zmienić. :-)

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Złamane biodro , więc pierwsze 2 tygodnie zakaz poruszania się po domu. Podobnie jak ze złamanymi płucami nie unieruchamia się złamanej miednicy. Całe szczęście , że można dostać 14 dni zwolnienia na opiekę nad członkiem rodziny.

Dziękuję Panowie za dobre słowa :)

Lepiej piszcie co tam w GZ słychać.

Ja zazdraszczam swoim kolegom ze Ś-cia bo swoje maszynki mają pod ręką i jak tylko troszkę słoneczko zaczyna omiatać naszą Wyspę to wsiadają na kuce i oblatują kominek dookoła :) - mój siedzi w piwnicy i czeka do (mam nadzieję) marca.

A tak całkiem z innej beczki :

51205215480426807540.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Fajny obrazek to chyba Król taki jakiś wiśniowy,

Jutro czwartek może byśmy się gdzieś spotkali, (oczywiście na 4-zero-zero) ew. propozycje !

Opublikowano

Proponuje godz. 19:00 w McDonalds na Przyjaciół Żołnierza.

Opublikowano

Proponuję w gospodzie w Tanowie :D

• Klubowicze
Opublikowano

Proponuje godz. 19:00 w McDonalds na Przyjaciół Żołnierza.

Jestem również za bliżej, czyli - godz. 19:00 w McDonalds na Przyjaciół Żołnierza

Opublikowano

Ja myślami będę z Wami ujeżdżając na nartach wieczorem z córką stok w Karpaczu, pozdrawiam z Karkonoszy.

Opublikowano

chyba jutro sie skusze na kask szczekowy hjc na niemierzynskiej . juz go przymierzalem , cena 560

Opublikowano

Rogierro,jak tam warunki na stokach w wyzszych partiach? Mozna pojezdzic czy raczej mordega?Mam zamiar w przyszlym tygodniu wybrac sie gdzies blisko na deski

• Klubowicze
Opublikowano

WD40... Pewny jesteś, że chcesz szczękowca? Chyba że to taki ze szczęką, zakładaną aż na tył albo demontowaną? Na trasy fajny, bo cichszy od Jet'a, ale na lato gorący i średnio pasuje do skutera (przynajmniej w moim guście). Ja preferuję Jet z długą szybą i jest taki jeden, ale też cholernie drogi... Wrzuć link do tego "garnka", bo coś pisałeś, że gdzieś był w temacie, ale nie chce mi się szukać :P

Opublikowano

grota10 tragedii nie ma, dzisiaj niestety odwilż przyszła, ale od weekendu ma przyjść ochłodzenie i śnieg. W Karpaczu chodzi większość małych wyciągów - Kolorowa, Maciuś i Pod Wangiem koło Gołębiewskiego, tradycyjnie Biały Jar Winterpolu i część Kopy czyli dwuosobowe krzesełka Liczykrupa i orczyk (talerzyk) na Euro. Śnieg w większości sztuczny ale solidna warstwa można pomęczyć nogi.

Jja tu tylko ze względu na malucha przyjechałem, córa jeszcze za słabo jeździ, żeby gdzieś bardziej poszaleć, na razie dolna Kopa to szczyt jej możliwości a ulubiony stok to Biały Jar.

Opublikowano

No więc gdzież jechać mam, bo rozdarty jestem cały... :msn-cry: :msn-cry:

• Klubowicze
Opublikowano

No więc gdzież jechać mam, bo rozdarty jestem cały... :msn-cry: :msn-cry:

Zależy o co pytasz?

godz. 19:00 w McDonalds na Przyjaciół Żołnierza.

• Klubowicze
Opublikowano

Będę

Opublikowano

Będę, trzeba kupony wykorzystać.

Opublikowano

Slavoy , no tak cena inna a moze ja ogladalem jeszcze inny model , jutro jade do szczecina to sie zobaczy cena ustalona na 560 .ten twoj tez fajny ale ja chce sie bardziej chronic dopoki nie nabiore wprawy w jezdzie

Opublikowano

No ja też polecam kupić kask szczękowy lub integrala.

Jet na krótkie trasy (po gazetę), latem może i fajny, ale mimo to bezpieczeństwo ponad wszystko.

A jedynki się przydają przez większość życia.

Wiem że to inna półka cenowa, ale włóż na głowę np. neotec-a czy choćby nolana 104 (tak dla porównania z HJC) i zobacz jak głęboko siedzi.

Bo te HJC... to wchodzą tak jakby do "uszu" tylko....

Albo ja akurat miałem jakiś inny lub akurat taki wybrakowany model na głowie. :-)

Opublikowano

musze kupic dwie sztuki a budzet przekroczony a jeszcze ciuchy dla siebie i plecaczka i zbiera sie ladna suma a jeszcze sobie nie pojezdzilem