Użytkownicy Vince Opublikowano 27 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Października 2024 Przynajmniej teraz pasek Ci się nie zerwie 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 27 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Października 2024 9 godzin temu, Saper napisał(a): Mnie zostało tylko tyle z moplika. Wow cóż się porobiło . Zepsuło się tak na koniec sezonu 🥴 Choć to może lepiej niż na początku , wtedy musi działać. 🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Października 2024 Już od jakiegoś czasu szwankowało, ale były ogniska do objechania. Teraz trzeba doprowadzić do porządku. Powodem jest taki dinks. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Października 2024 Grzesiek, pal diabli Twoją stacyjkę, ale gdzie były udka kurze w takiej promocji ? 🤔 chyba przegapiłem 😜 A co do stacyjki. Mówiłem że jest "prosta jak budowa cepa" 😀 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Października 2024 W pewnym sklepie, ale widocznie wolałeś kiełbasę zabrać na ogniska.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 28 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2024 Cenówki w gazetce jak z Auchana 🤣🛵
mussum Opublikowano 29 Października 2024 Opublikowano 29 Października 2024 20 godzin temu, EndriuBis napisał(a): A co do stacyjki. Mówiłem że jest "prosta jak budowa cepa" Andrzejek już ma ochotę lekko ulepszyć fabrykę Suzuki, dodać jakieś "wodotryski" do stacyjki 😜
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 29 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Października 2024 Andrzejku zrób tak by po przekręceniu stacyjki , wszystkie światła na drodze zmieniały się na zielone 🤣😂🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Października 2024 Panowie, muszę Was niestety zmartwić, nie będzie żadnych wodotrysków, w stacyjce grzebię sam, więc zadowoli mnie jej poprawne i przewidywalne działanie.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 29 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Października 2024 2 minuty temu, Saper napisał(a): Panowie, muszę Was niestety zmartwić, nie będzie żadnych wodotrysków, w stacyjce grzebię sam, więc zadowoli mnie jej poprawne i przewidywalne działanie. A szkoda , już myślałem że pry okazji jakiś patent 🤔 A tak poważnie to po tylu kilometrach miała prawo zaszwankować . I nie wygląda najgorzej . Koledze po prostu po wyciągnięciu się rozsypała , kupował z rynku wtórnego i działa . 🛵 A u ciebie chyba te styki się po prostu wytarły i trzeba będzie nadłożyć ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Października 2024 5 godzin temu, sławek1 napisał(a): .... A u ciebie chyba te styki się po prostu wytarły i trzeba będzie nadłożyć ? 7 godzin temu, mussum napisał(a): Andrzejek już ma ochotę lekko ulepszyć fabrykę Suzuki, dodać jakieś "wodotryski" do stacyjki 😜 próbowałem kiedyś w swojej starej 400-ce 😗, ale nie zadziałało 🙃 dlatego Grześkowi odradzałem przeróbki 🙃, normalnie - jak nie ja 😜 6 godzin temu, Saper napisał(a): ... nie będzie żadnych wodotrysków, w stacyjce grzebię sam ... no teraz to grzebie sam, a jeszcze przed rozebraniem "panika panie, panika" 😀 bo to elektryka 😀 Grzesiek tu nie pisze, ale w kwestii części zamiennych w Suzuki się trochę poprawiło, bo da się teraz kupić luzem sam ten moduł elektryczny do stacyjki. Kiedyś nie było. Ja musiałem u siebie kombinować dopóki nie dorwałem w rozsądnej kasie używki.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Października 2024 5 minut temu, EndriuBis napisał(a): no teraz to grzebie sam, a jeszcze przed rozebraniem "panika panie, panika" 😀 bo to elektryka 😀 Bo jak wystają kabelki i ma być prund 🤔, no to elektryka, ale po terapii telefonicznej okazało się, że nie taki diabeł straszny 😃. 8 minut temu, EndriuBis napisał(a): w kwestii części zamiennych w Suzuki się trochę poprawiło, bo da się teraz kupić luzem sam ten moduł elektryczny do stacyjki. Jest dostępny sam moduł w rocznikach L1 i L2, a w L3 jest już zupełnie inna stacyjka.
MBaran Opublikowano 9 Listopada 2024 Opublikowano 9 Listopada 2024 Ja też jeżdżę. Lada dzień wrzucę nową oponkę na tył. Oczywiście zimowy metzeler. Poprzedni założony rok temu. Przejechane 10tys km. Nowa już czeka.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia Panowie, a co tu taka cisza ? Nie macie jakiegoś zapomnianego (ale ładnego) zdjęcia do konkursu ? Do północy można zgłaszać 😀
Użytkownicy Robbi Opublikowano 15 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 15 Stycznia Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): Panowie, a co tu taka cisza ? Nie macie jakiegoś zapomnianego (ale ładnego) zdjęcia do konkursu ? Do północy można zgłaszać 😀 Siemka Andrzejku pamiętasz jak byliśmy na fortach Przemyśl i Ty robiłeś zdjęcie Naszych czterech Burgmanów tak ładnie stojących w szeregu 🛵🛵🛵🛵 to zdjęcie było ładne
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 17 Stycznia @tomekstw kończ te nadgodziny, podatki nie zając, nie uciekną 😉 i wbijaj z Beatą w końcu na spotkanie bo są tematy do ogarnięcia. INFO dla zainteresowanych. Temat rozpoczęty na spotkaniu jest w toku, na pewno wrócę do niego ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Cierpliwości 😀
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 18 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 18 Stycznia W dniu 17.01.2025 o 12:32, EndriuBis napisał(a): INFO dla zainteresowanych. Temat rozpoczęty na spotkaniu jest w toku, na pewno wrócę do niego ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Cierpliwości 😀 Tak jak wspomniałeś, to ma być tak jakby kontynuacja. Więc zapodaj tytuł bym mógł odnaleźć ten temat w postach i coś poczytać na ten temat ! 🛵 Bo nijak nie mogę odnaleźć 😀 z góry dziękuje 🛵 Ok już odnalazłem „ Sztafeta Burgmani „ 👍
tomekstw Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia [mention=10598]tomekstw[/mention] kończ te nadgodziny, podatki nie zając, nie uciekną i wbijaj z Beatą w końcu na spotkanie bo są tematy do ogarnięcia. INFO dla zainteresowanych. Temat rozpoczęty na spotkaniu jest w toku, na pewno wrócę do niego ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Cierpliwości Skończę, skończę ale dopiero pod koniec lutego.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 12 Lutego No kurcze taka informacja z wczoraj 😵 Pożar lasu pod Mielcem . Sprawdziłem na mapach - rezerwat przyrody Dolina Smarkatej to nie daleko naszej miejscówki na ognisko. Trzeba by się zainteresować czy czasem ..... ech ... 😠 może kolega @ComoDo coś wie więcej ? 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 12 Lutego Jedno jest pewne, to nie MY.
ComoDo Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 15 godzin temu, EndriuBis napisał(a): No kurcze taka informacja z wczoraj 😵 Pożar lasu pod Mielcem . Sprawdziłem na mapach - rezerwat przyrody Dolina Smarkatej to nie daleko naszej miejscówki na ognisko. Trzeba by się zainteresować czy czasem ..... ech ... 😠 może kolega @ComoDo coś wie więcej ? Nie pamiętam gdzie podpalałem . Pijany byłem. A tak serio to gdzieś w okolicy Czajkowej z tego co słyszałem ale nadleśnictwo i miejscówka raczej bez szwanku bo by pisało w lokalnej prasie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 13 Lutego 10 godzin temu, ComoDo napisał(a): Nie pamiętam gdzie podpalałem . Pijany byłem....... no powiem Ci że odważnie 😵 taka deklaracja otwartym tekstem na otwartym forum 😜 W dniu 12.02.2025 o 13:15, Saper napisał(a): Jedno jest pewne, to nie MY. No widzisz Grzesiu - wydało się "kto" 🤣 10 godzin temu, ComoDo napisał(a): .... A tak serio to gdzieś w okolicy Czajkowej z tego co słyszałem ale nadleśnictwo i miejscówka raczej bez szwanku bo by pisało w lokalnej prasie. Też na to liczę, tylko może się okazać że nie dostaniemy zgody na kolejne ognisko 🤔 no oby nie. W końcu to miejsce jest do tego przygotowane, a to że ktoś wypalał trawy na prywatnym terenie i potem pożar przeniósł się w las (bo takie są ostanie ustalenia) ..... no na głupotę jeszcze lekarstwa nie wynaleziono 😬
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 5 Marca Nosz kurna, coś ostatnio jakieś fatum z pożarami na Podkarpaciu. 😠 Wilcza Jama się zapaliła . Za to nad Rzeszowem taka cisza i spokój. 😉 Jankesi przestali do Jasionki latać. Ciekawe czemu ? 🤔 może piwo w Biedronce się skończyło ? 😜
ComoDo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 20 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Nosz kurna, coś ostatnio jakieś fatum z pożarami na Podkarpaciu. 😠 Wilcza Jama się zapaliła . Za to nad Rzeszowem taka cisza i spokój. 😉 Jankesi przestali do Jasionki latać. Ciekawe czemu ? 🤔 może piwo w Biedronce się skończyło ? 😜 Co do miejscówki w Czajkowej to właśnie tam byłem I wszystko jest ok tak że sezon można zaczynać jak by co 😉 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 6 Marca 21 minut temu, ComoDo napisał(a): Co do miejscówki w Czajkowej .... OK. dzięki za INFO. czyli docieranie nowego moto w trakcie ? 😀 ławki, stoły i wiaty całe po zimie ? Miałem się wybrać w niedzielę na zwiad, ale 4oo. W takim razie pewnie pojedziemy w innym kierunku.
Rekomendowane odpowiedzi