Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Puk puk jest tu kto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzieki bobbens . Nie narzekam bo wszystko ok . Wlasnie nie mam masazystki , ale przetarg rozpisze . Dzialam ostro . Dzieki i milego :)

Opublikowano

Bogusz ostatnio mi ktoś opowiadał, że jak się ma w domu szerszenie to one ponoć właścicieli nie ruszają. Nie wiem ile w tym jest prawdy a ile "wiejskich" legend.

Opublikowano

Dzieki Paweł za info . Moge w takim razie sprzedac po okazyjnej cenie . Bedzie na paliwo . Ha ha :)

Opublikowano

no to jest deal, wezmę je na budowę to będą pilnowały :D

• Użytkownicy+
Opublikowano

Bogusz,  musisz się zaopatrzyć w takie coś:

WP_20180824_15_07_34_Pro.jpg

Potem idziesz na strych, rozpylasz i spier...sz w podskokach :D  wracasz za godzinę - powinno być lepiej.  Tylko z drogi ucieczki wysprzątaj wcześniej wszystkie grabie i łopaty :) 

Opublikowano

Ale co beda pilnowaly ? Musialbys wbudowac im pamiec i zaprogramowac .

• Użytkownicy+
Opublikowano

:D

Opublikowano
3 minuty temu, Bogusz napisał:

Ale co beda pilnowaly ? Musialbys wbudowac im pamiec i zaprogramowac . 

będą pilnowały przed obcymi :D

Opublikowano

:)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Użytkownicy+
Opublikowano
Dnia 24.08.2018 o 11:10, Bogusz napisał:

..... Nie narzekam bo wszystko ok . ...

Bogusz, jak tam sytuacja ?  Jak Twoja forma i  jak Burgman ?  I co z szerszeniami ? Zaprzyjaźniliście się ? :D 

Opublikowano
Dnia 24.08.2018 o 14:46, gumis napisał:

Bogusz ostatnio mi ktoś opowiadał, że jak się ma w domu szerszenie to one ponoć właścicieli nie ruszają. Nie wiem ile w tym jest prawdy a ile "wiejskich" legend.

hehehe Gumiś to sama prawda... pamiętasz osy w Zorana - bzyczały w ścianie ale lokatorów nie ruszyły... ;)

Opublikowano
Bogusz, jak tam sytuacja ?  Jak Twoja forma i  jak Burgman ?  I co z szerszeniami ? Zaprzyjaźniliście się ?  

Hej . Forma zwyzkuje , Burgman w rozsypce - jeszcze wiekszosc plastikow nie przyszlo ( dopiero w piatek ) , szerszenie zlikwidowane . Ogarniam pomalu . Jest ok . Dzieki Andrzej i Bobbens za pamiec . Milego :)

Opublikowano

3d9099e4f80c01f90c3370001cba5e1e.jpg Hej . Czesciowo zrobione .

956f7c19f2875a15c4485a6302900da9.jpg Glowna przyczyna „ slizgu ” wina kierownika i lozyska w kole przednim - wymienione . Hej

• Użytkownicy+
Opublikowano
Godzinę temu, Bogusz napisał:

Hej . Czesciowo zrobione .

Dlaczego częściowo? Prezentuje się OK.

A jak tam Kolego, stan zdrowotny? Bóle, otarcia i siniaki  przeszły?

Opublikowano
Dlaczego częściowo? Prezentuje się OK.
A jak tam Kolego, stan zdrowotny? Bóle, otarcia i siniaki  przeszły?

Hej. Grzesiek stan zdrowotny - nie narzekam , choc slady swiezyzny jeszcze sa . Jesli chodzi o 2oo to czesciowo bo brakuje jeszcze pare szczegolow , ale jazda probna ok. 100 km polknieta dzis po odbiorze po naprawie .

Opublikowano

Witam jak mogę zapytać kto tak szybko w Rzeszowie wszystko ci ogarnął, jaki warsztat??

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

No, to jak jazda próbna odbyta  znaczy, że nie jest źle. Do wyjazdu jeszcze tydzień, więc ślady się rozejdą.

Opublikowano
Witam jak mogę zapytać kto tak szybko w Rzeszowie wszystko ci ogarnął, jaki warsztat??

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Hej. Naprawial mi moj znajomy z Lubeni . Ma serwis motocyklowy . Moge podac namiary Tobie jezeli moge to tu zrobic . Nie wiem ? Zapytam sie Grzeska .

Podaje namiary : Serwis Motocyklowy Lubenia k/ Rzeszowa tel. 696670643 Waldek . Mozna powolac sie na mnie .

Opublikowano

56e60e358dc9a035d067e56cd1f99322.png1b674d25b70a38239f0a45d484c33004.png6dfa30ac02c0d88a4a7f3268e7b03b98.png
Akcja szerszeń zakończona .
Hej

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spore to było, wykańczałeś sam czy fachowcy?

Opublikowano

Grzesiek . Wezwalem bardzo dobrego fachowca . Sam bym nic nie zrobil ,a wrecz przeciwnie - narobilbym sobie tylko klopotow . Fachman byl w pelnym rychtunku ubrany i wyposazony w chemie w pokaźnych rozmiarow butli . Zadal cios najeźcy na moje domostwo i kazal 72 godz nie wchodzic na strych gdzie gady urzadzily sobie disco ! Teraz po paru dniach sprzatanko i finito . Gotowka wydana to pikus w porownaniu do tego gdyby sie samemu to chcialo zrobic . Mowil , ze w najlepszym przypadku ... Nie bede powtarzal tego co powiedzial ... Mozna bylo tylko bardziej rozwscieczyc szerszenie . Nie nalezy robic przy nich nic samemu . Hej

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to dobrze, że nie narobiłeś bigosu i spawa zamknięta - definitywnie.

Opublikowano

Na czesc szerszeni zrobilem śliwowicę !

• Użytkownicy+
Opublikowano

Szerszeniom już się nie przyda.

• Użytkownicy+
Opublikowano

to znaczy się że jak Bogusz ? Zrobiłeś śliwowicę na szerszeniach ? :) to może wyszła tekila ? :) spoko, w piątek może nie ale w sobotę wypijemy wszystko :lol2: