ComoDo Opublikowano Środa o 17:36 Opublikowano Środa o 17:36 Jak by nie patrzeć to nie jest 750-tka tylko bardziej narowiste bydlę. Ma plusy i minusy jak wszystko i trzeba się cieszyć plusami a do minusów przywyknąć lub wyeliminować w miarę możliwości a @grzybek akurat wie o czym piszę , bo wie jak kombinuję z tym NT . Pocięte i przespawane gmole , lewa klamka hamulca, szyba itp itd
Klubowicze grzybek Opublikowano Środa o 19:39 Klubowicze Opublikowano Środa o 19:39 Piotrze, Ty robisz version NT 1100 scuter A przy okazji pozdrawiam z Kamienia Pomorskiego z przyjacielem NT
ComoDo Opublikowano Środa o 21:11 Opublikowano Środa o 21:11 Jeszcze chyba nikt tu nie ma skutera o pojemności 1100 więc mogę być pierwszy .
Sympatycy Cormoran Opublikowano Czwartek o 04:28 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 04:28 Grzybek pytanie. Na burgmanie jedziesz ? NT-kiem ? pytam bo chciałbym zmierzyć rozstaw śrub szyby. Ciekawy jestem czy od nowego pasuje do poprzedniego ?
ComoDo Opublikowano Czwartek o 05:04 Opublikowano Czwartek o 05:04 25 minut temu, Cormoran napisał(a): Grzybek pytanie. Na burgmanie jedziesz ? NT-kiem ? pytam bo chciałbym zmierzyć rozstaw śrub szyby. Ciekawy jestem czy od nowego pasuje do poprzedniego ? Nie pasuje . Różnica w rozstawie otworów jest spora . Na szczęście zarówno do starszej wersji jak i do 2025 szyby akcesoryjne są już dostępne . Do 2025 szyby produkuje firma power bronze z Anglii oraz Loster z Polski . Tej pierwszej nie polecam jeśli chodzi o samą szybę natomiast produkuje też przedłużkę przedniego błotnika i tylny błotnik w dobrej jakości i konkretnie pod 25 rocznik
Klubowicze grzybek Opublikowano Czwartek o 05:56 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 05:56 Godzinę temu, Cormoran napisał(a): Grzybek pytanie. Na burgmanie jedziesz ? NT-kiem ? pytam bo chciałbym zmierzyć rozstaw śrub szyby. Ciekawy jestem czy od nowego pasuje do poprzedniego ? Nie pasuje,odpowiedź już masz. Ja w sobotę wracam z tygodniowego wypadu Uznam/Wolin...Szyba na moim NT to firmy Loster, polecana przez ComoDo.
Rekomendowane odpowiedzi