Julo Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Marzenka jak bedzie ciezko to ja moge pokoj dwuosobowy, dzieciaki moje spia zawsze razem, a ja najwyzej sie na zonie poloze, hehe. A tak powaznie to dwa lozka nam w zupelnosci wystarcza.
Bulba Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Skoro sytuacja się tak szybko rozwinela to proszę nas dopisać
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 21 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2014 Ale się narobiło chyba mamy komplecik.
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Września 2014 Jacuś zostały jeszcze karimaty lub materace.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 Witam tak nieśmiało się zapytuję początek spotkania to sobota 25.10 ok godzin popołudniowo-wieczornych z okazji rozpoczęcia kolacją??? a koniec to niedzielne przedpołudnie sądząc z wypowiedzi (zamawiane tylko śniadanie)....tak się pytam celem rozjaśnienia myśli
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Września 2014 Robert są tacy co odjadą przed wieczorem po ówczesnym dmuchnięciu w alkomat,bądź z kierowcą jeśli o to chodzi.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 a mnie nie chodzi kto kiedy odjedzie i kiedy będzie "mógł" :D tylko kiedy można przyjechać ( i czy można....bo ja nie z regionu itd) bo na dzień dzisiejszy mógłbym do Was jechać ( ale może się to zmienić....praca)
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Września 2014 W takiej sytuacji sory i zapraszamy ale zostaje już tylko karimata lub materac. Zaczynamy 25.10 zbiórką o godzinie 15.00 na stacji paliw Bliska w Poddębicach.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2014 O! i to konkretne dla mnie info a karimatki i śpiworka się nie boję spało się na styropianach :D
jurczas Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Myślę sobie że obiadek warto by było spróbować i zjeść wspólnie w gronie naszej łódzkiej grupy. I bezpieczniej było by wracać do domku :-) Pomyślcie o opcji z obiadem w niedzielę ja jestem za
Klubowicze Marzena Opublikowano 22 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Września 2014 Jurek wiesz że właścicielem tego ośrodka jest policjant, więc nie będzie żadnego problemu z przebadaniem naszych kierowców. Zauważ że nie tylko są zapisani ludzie z Łódzkiego.Jeśli obiad to wspólnie ze wszystkimi.
jurczas Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 No więc niech sie większość wypowie ja nadal jestem za obiadkiem wspólnym:-) (jak by co mam kierowcę:-))
Klubowicze Marzena Opublikowano 22 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Września 2014 Pazdzioch i my również jesteśmy za obiadem.
jurczas Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Jak wspólnie zjemy obiadek to przynajmniej bedziemy coś pamiętać z tej imprezki, a tak to lipa:-) Marzenka wysłałaś już zaproszenie (wiesz gdzie:-)
Klubowicze Marzena Opublikowano 23 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Września 2014 Jak wspólnie zjemy obiadek to przynajmniej bedziemy coś pamiętać z tej imprezki, a tak to lipa:-) Marzenka wysłałaś już zaproszenie (wiesz gdzie:-) No pewno że tak ale powiedział że przyjedzie z zaskoczenia hahaha.
jurczas Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 No pewno że tak ale powiedział że przyjedzie z zaskoczenia hahaha. No tak, ale po obiadku to może nam skoczyć hahaha:-)
Klubowicze Marzena Opublikowano 23 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Września 2014 Kochani pamiętajcie o wpłatach zaliczek do końca września,jeżeli nie będzie wpłaty oznacza to że ktoś nie jedzie. Na dzień dzisiejszy mam dopiero dwie osoby odhaczone,a chętnych na zapisy jest dużo.
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2014 Ej, noooo! Miałem chęć przyjechać ze swoją Agatką, ale na karimaty to my już jesteśmy trochę za starzy. Znaczy, ja jestem za stary, a Agata za dorosła Nie da się już załatwić jakiegoś wyrka?
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Września 2014 Jack soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Tylko karimata lub materac na dzień dzisiejszy.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2014 Marzenko zrób proszę listę rezerwową jak ktoś nie wpłaci to chętni nadwyżkowi się załapią jeśli oczywiście dokonają wpłaty.Aśka i Jarek.Jacek i Agatka.
Klubowicze Marzena Opublikowano 25 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Września 2014 Jacuś gotowe.Zapomniałeś o Radku i Larwie.
Klubowicze Marzena Opublikowano 25 Września 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Września 2014 Szkoda ale dziękuję że powiedziałeś mi wcześniej.
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2014 Ludziska wpłacać zaliczki bo są jeszcze inni chętni którzy czekają na wolne miejsca. Termin wpłat upływa 30 09 2014 o północy.
Sympatycy Miętus Opublikowano 29 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2014 Kasiorka poleciała
Rekomendowane odpowiedzi