Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, a dokladnie pierwszy raz publiczna komunikacja, nie 4oo.

• Sympatycy
Opublikowano

To może w przyszłym tygodniu?

Czyli co, organizujemy przyszły, czwartkowy spot w Pobierowie...?!?

• Klubowicze
Opublikowano

Na naszym przypadkowym spotkaniu w okolicach Kostrzyna ustaliliśmy, że organizujemy, ale musimy się jakoś ogarnąć czasowo, bo część może wcześniej, a część później. I czwartek wydaje się być dobry i na Pobierowo, i na połączenie spotów szczecińskiego ze świnoujskim, i na żeberka :D

• Sympatycy
Opublikowano

Na naszym przypadkowym spotkaniu w okolicach Kostrzyna ustaliliśmy, że organizujemy, ale musimy się jakoś ogarnąć czasowo, bo część może wcześniej, a część później. I czwartek wydaje się być dobry i na Pobierowo, i na połączenie spotów szczecińskiego ze świnoujskim, i na żeberka :D

Nie wyobrażam sobie inaczej niż tylko połączenie spotów szczecińskiego ze świnoujskim w Pobierowie...

Opublikowano
:) witam :) w wolinie wikingowie do niedzieli koczuja :)...pozdro...
  • Sympatycy
Opublikowano

Jadę w niedzielę :). Może Jola i Walduś się pojawią się w roli Wikingów :) Tym razem będę z rodzinką 4oo.

Opublikowano

Jadę w niedzielę :). Może Jola i Walduś się pojawią się w roli Wikingów :) Tym razem będę z rodzinką 4oo.

przygotuj się na 5 godzin w jedną i 7 godzin na powrót

• Sympatycy
Opublikowano

przygotuj się na 5 godzin w jedną i 7 godzin na powrót

:Jumpy: :Jumpy:

Opublikowano

:Jumpy: :Jumpy:

i nie zapomnij teściowej do towarzystwa

• Sympatycy
Opublikowano

I co Koledzy, organizujemy w najbliższy czwartek jakiś wspólny spot w Pobierowie, np. na godz. 18.00...?!?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja chętnie się dołączę :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

I co Koledzy, organizujemy w najbliższy czwartek jakiś wspólny spot w Pobierowie, np. na godz. 18.00...?!?

Wojtek, podczas ubiegłoczwartkowego przypadkowego spotkania rozmawialiśmy na ten temat. Jest na pewno część osób, która może wyjechać wcześniej, jest część, która może wyjechać później. 18.00 w Pobierowie wygląda nieźle - jest chwila, żeby pogadać i czas na powrót jeszcze za dnia. Ze Szczecina mamy 103-130 km (w zależności od trasy).

Proponuję wstępnie 18.00. Jerry_R ma za zadanie znalezienie fajnego miejsca, gdzie można usiąść (a wcześniej postawić skutery), trochę zjeść i pogadać. Myślę, że ukonstytuują się trzy grupy:

1. "Z A do B": czyli wyjazd ze Szczecina tak, aby na ok. 18.00 być w P.

2. "Turystyczno-włóczęgowska": wyjedzie wcześniej i opłotkami dojedzie do P.

3. "Spontaniczna": soliści i tacy, którym nie pasuje ani (1) ani (2). No i Koledzy nie ze Szczecina.

PYTANIA

1. Czy 18.00 jest OK? (może wcześniej?)

2. Robimy listę? do poszczególnych grup?

Opublikowano

Miejsce mam, można usiąść (nie wiem ilu Was będzie, ale kilka ładnych miejsc jest).

W bezpośredniej okolicy jest również dużo miejsca na postawienie skuterów.

Serwują tu gofry i lody, są nawet 2 konkurencyjne lokale obok siebie. Cymbergaj jest.

Obok rybka wędzona i inne posiłki na ciepło, jak ktoś woli.

Wydaje mi się, że tu praktyczniej, niż w samym centrum Pobierowa, gdzie oczywiście i tak możecie podjechać wcześniej lub później.

• Sympatycy
Opublikowano

Osobiście zgadzam się z organizacją spotu na godz. 18.00 w Pobierowie. Myślę, że spotkanie może potrwać ze dwie, trzy godziny i później powrót do domów.

W związku z pracą do godziny 16.00, wstępnie deklaruje przynależność do grupy pierwszej.

Opublikowano

Ja mam prace do 14-ej,wiec nie wiem do ktorej grupy,chyba pierwszej wloczegowskiej

• Klubowicze
Opublikowano

Osobiście zgadzam się z organizacją spotu na godz. 18.00 w Pobierowie. Myślę, że spotkanie może potrwać ze dwie, trzy godziny i później powrót do domów.

W związku z pracą do godziny 16.00, wstępnie deklaruje przynależność do grupy pierwszej.

Wojtek, weź ster w swoje ręce. Ja, jak to zwykle bywa, będę wiedział czy jadę i z którą grupą dopiero pewnie w środę...

Opublikowano
:) elo...a moze Ś-cie N-ą...jutro??...prace koncze o 20-stej...chetnie pokical bym tak do 00.00 jak kopciuszek...no moze do 23.55 :)...jak komu pasuje i czy ktos chetny...pozdro...
  • Klubowicze
Opublikowano

Ja mam gości, więc polatanka odpada... Przy okazji pozdrowienia dla całej GZ od Mirka z Hajnówki. Dziś pewnie praży się na plaży (ja w pracy na dniówce), a wieczorem będziemy spożywać bursztynowe płyny, więc jak ktoś chce poznać się osobiście, to zapraszamy do mnie na Siemiradzkiego :)

PS - po regulacjach Mirka, nie poznaję mojego Burka... Cisza, miód i orzeszki :clapping:

56fae69890c833fa.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Ustalenia dotyczące czwartkowego spotu w tym temacie...

• Klubowicze
Opublikowano

To ja się wrzucę tutaj... Dziś z Robssonem i Kotem potulaliśmy się do Kaminke nad zalew...

1ca6d961dffe8595.jpg

5c63b5379c5f7c0c.jpg

b322fdc985be3f26.jpg

bc7c045f02f1b9a5.jpg

Robsson robi leniwca :D

7f0d920c88d6f193.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Czy jest taka możliwość by przyłączyć się do waszego czwartkowego spotkanka .

Ja wraz z Marzenkom od wtorku będziemy przebywać w Sianożętach .

• Klubowicze
Opublikowano

Jasne Volviaczku... Jak coś, to dzwoń do mnie. Może akurat mnie nie będzie, bo grafik napięty, ale chłopakom powiem.

PS - a Marzena miała mi odpisać na facebooku, bo coś pytała o pokoje (chyba chodziło o termin dokładny) i coś się już nie odezwała :( Byłoby bliżej się spotkać...

• Sympatycy
Opublikowano

Ja niestety wypadłem z "gry" :( mam nadzieję, że nie na długo.

• Klubowicze
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia Robercie... Jestem pewien, że kłopot z kręgosłupem jest wynikiem wzrostu Twojej masy, która zmierza w stronę Hondy :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano
:( Smutne wieści... Kuruj się chopie!