Jerry_R Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Tak, a dokladnie pierwszy raz publiczna komunikacja, nie 4oo.
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2015 To może w przyszłym tygodniu? Czyli co, organizujemy przyszły, czwartkowy spot w Pobierowie...?!?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2015 Na naszym przypadkowym spotkaniu w okolicach Kostrzyna ustaliliśmy, że organizujemy, ale musimy się jakoś ogarnąć czasowo, bo część może wcześniej, a część później. I czwartek wydaje się być dobry i na Pobierowo, i na połączenie spotów szczecińskiego ze świnoujskim, i na żeberka
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2015 Na naszym przypadkowym spotkaniu w okolicach Kostrzyna ustaliliśmy, że organizujemy, ale musimy się jakoś ogarnąć czasowo, bo część może wcześniej, a część później. I czwartek wydaje się być dobry i na Pobierowo, i na połączenie spotów szczecińskiego ze świnoujskim, i na żeberka Nie wyobrażam sobie inaczej niż tylko połączenie spotów szczecińskiego ze świnoujskim w Pobierowie...
KOT66 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 witam w wolinie wikingowie do niedzieli koczuja ...pozdro...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2015 Jadę w niedzielę . Może Jola i Walduś się pojawią się w roli Wikingów Tym razem będę z rodzinką 4oo.
minimi1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Jadę w niedzielę . Może Jola i Walduś się pojawią się w roli Wikingów Tym razem będę z rodzinką 4oo. przygotuj się na 5 godzin w jedną i 7 godzin na powrót
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2015 przygotuj się na 5 godzin w jedną i 7 godzin na powrót :Jumpy:
minimi1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 :Jumpy: i nie zapomnij teściowej do towarzystwa
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 I co Koledzy, organizujemy w najbliższy czwartek jakiś wspólny spot w Pobierowie, np. na godz. 18.00...?!?
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja chętnie się dołączę
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2015 I co Koledzy, organizujemy w najbliższy czwartek jakiś wspólny spot w Pobierowie, np. na godz. 18.00...?!? Wojtek, podczas ubiegłoczwartkowego przypadkowego spotkania rozmawialiśmy na ten temat. Jest na pewno część osób, która może wyjechać wcześniej, jest część, która może wyjechać później. 18.00 w Pobierowie wygląda nieźle - jest chwila, żeby pogadać i czas na powrót jeszcze za dnia. Ze Szczecina mamy 103-130 km (w zależności od trasy). Proponuję wstępnie 18.00. Jerry_R ma za zadanie znalezienie fajnego miejsca, gdzie można usiąść (a wcześniej postawić skutery), trochę zjeść i pogadać. Myślę, że ukonstytuują się trzy grupy: 1. "Z A do B": czyli wyjazd ze Szczecina tak, aby na ok. 18.00 być w P. 2. "Turystyczno-włóczęgowska": wyjedzie wcześniej i opłotkami dojedzie do P. 3. "Spontaniczna": soliści i tacy, którym nie pasuje ani (1) ani (2). No i Koledzy nie ze Szczecina. PYTANIA 1. Czy 18.00 jest OK? (może wcześniej?) 2. Robimy listę? do poszczególnych grup?
Jerry_R Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Miejsce mam, można usiąść (nie wiem ilu Was będzie, ale kilka ładnych miejsc jest). W bezpośredniej okolicy jest również dużo miejsca na postawienie skuterów. Serwują tu gofry i lody, są nawet 2 konkurencyjne lokale obok siebie. Cymbergaj jest. Obok rybka wędzona i inne posiłki na ciepło, jak ktoś woli. Wydaje mi się, że tu praktyczniej, niż w samym centrum Pobierowa, gdzie oczywiście i tak możecie podjechać wcześniej lub później.
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Osobiście zgadzam się z organizacją spotu na godz. 18.00 w Pobierowie. Myślę, że spotkanie może potrwać ze dwie, trzy godziny i później powrót do domów. W związku z pracą do godziny 16.00, wstępnie deklaruje przynależność do grupy pierwszej.
grota10 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja mam prace do 14-ej,wiec nie wiem do ktorej grupy,chyba pierwszej wloczegowskiej
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Osobiście zgadzam się z organizacją spotu na godz. 18.00 w Pobierowie. Myślę, że spotkanie może potrwać ze dwie, trzy godziny i później powrót do domów. W związku z pracą do godziny 16.00, wstępnie deklaruje przynależność do grupy pierwszej. Wojtek, weź ster w swoje ręce. Ja, jak to zwykle bywa, będę wiedział czy jadę i z którą grupą dopiero pewnie w środę...
KOT66 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 elo...a moze Ś-cie N-ą...jutro??...prace koncze o 20-stej...chetnie pokical bym tak do 00.00 jak kopciuszek...no moze do 23.55 ...jak komu pasuje i czy ktos chetny...pozdro...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja mam gości, więc polatanka odpada... Przy okazji pozdrowienia dla całej GZ od Mirka z Hajnówki. Dziś pewnie praży się na plaży (ja w pracy na dniówce), a wieczorem będziemy spożywać bursztynowe płyny, więc jak ktoś chce poznać się osobiście, to zapraszamy do mnie na Siemiradzkiego PS - po regulacjach Mirka, nie poznaję mojego Burka... Cisza, miód i orzeszki
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ustalenia dotyczące czwartkowego spotu w tym temacie...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To ja się wrzucę tutaj... Dziś z Robssonem i Kotem potulaliśmy się do Kaminke nad zalew... Robsson robi leniwca
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czy jest taka możliwość by przyłączyć się do waszego czwartkowego spotkanka . Ja wraz z Marzenkom od wtorku będziemy przebywać w Sianożętach .
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jasne Volviaczku... Jak coś, to dzwoń do mnie. Może akurat mnie nie będzie, bo grafik napięty, ale chłopakom powiem. PS - a Marzena miała mi odpisać na facebooku, bo coś pytała o pokoje (chyba chodziło o termin dokładny) i coś się już nie odezwała Byłoby bliżej się spotkać...
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja niestety wypadłem z "gry" mam nadzieję, że nie na długo.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Szybkiego powrotu do zdrowia Robercie... Jestem pewien, że kłopot z kręgosłupem jest wynikiem wzrostu Twojej masy, która zmierza w stronę Hondy
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Smutne wieści... Kuruj się chopie!
Rekomendowane odpowiedzi