Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

To zasługa obsady :)

• Klubowicze
Opublikowano

Świetny film... Muza obłędna, bo znam ją z tanecznych układów z Britain's Got Talent, ale nigdy nie mogłem namierzyć wykonawcy (tytuł i wykonawcę poproszę) :)

• Sympatycy
Opublikowano

Robert, Sławek i pozostali z ekipy, muszę i chcę tam z Wami pojechać, koniecznie chcę stanąć na końcu kraju, przy główkach... Proszę ująć tę atrakcję na jakiś krótki wypad na nadchodzącą majówkę jesienną...

• Sympatycy
Opublikowano

To prawda - świetny film i znakomita muza. Robsonie, prędzej lub pózniej, Oskara dostaniesz :). Czekamy na kolejne produkcje :). P. S. Czy Mashkara studio to Twoje, czy Sławka?

• Klubowicze
Opublikowano

Koshmar... Moje :P

Opublikowano

To prawda - świetny film i znakomita muza. Robsonie, prędzej lub pózniej, Oskara dostaniesz :). Czekamy na kolejne produkcje :). P. S. Czy Mashkara studio to Twoje, czy Sławka?

Krzysiu niedobrze mi się robi- jak można przejechać w ciągu 2 miesięcy 5 057 km na skuterze w zasadzie jeżdżąc okazjonalnie- ja w tym czasie przejechałem może z 3000 km jeżdżąc codziennie do pracy.

• Sympatycy
Opublikowano

Sławek - muzykę zapobrałem zz filmu Matrix.

Rob Dougan – clubbed to death kurayamino mix

Wojtku, musze Cie zmartwic. Główki nie są niestety na końcu Kraju lecz w środku, wiec nie będzie tego "dreszczyku" emocji, "że to już jest koniec i nie ma już nic". :-)

Ale przyznam, że nigdy tam nie byłem i ciesze się, że pojechałem bo miejsce ciekawe. Czy uda się wjechać to sprawdzimy, trzeba pogadać z Urzędem Morskim.

c16761aea127d7b576e2bb12fcb02ea1.jpg

9ca89c47b0541f63080b397da3883f43.jpg

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Robert, wiem, że te główki są na wejściu do Świnoujścia... Kilka razy widziałem je od strony, wpływając do Świnoujścia, ale jakoś nigdy mnie wcześniej nie zaciekawiły od strony wody... Ale na Twoim filmie i Waszych zdjęciach wyglądają zjawiskowo i niesamowicie. I stąd mój taki właśnie komentarz, bo będąc tam od strony lądu, tak można się poczuć.

A tak nawiasem mówiąc, przy główkach na wyjściu, myślę że wielu z nas było nie raz... ;)

Robert, faktycznie może być problem z oficjalną zgodą z Urzędu Morskiego na wjazd dużą grupą, więc może podjedziemy tam kiedyś, przy jakimś nieoficjalnym spotkaniu czy okazjonalnej wizycie w Świnoujściu...

Pozdrawiam serdecznie całą brać świnoujską :)

Opublikowano

ciekawy filmik, dzięki Robsson, ale muza jak dla mnie zbyt poważna............dzieki i pozdro

• Sympatycy
Opublikowano

Koshmar... Moje :P

Hehe, Mashkara, ale dowaliłem :laughing: . Oczywiście, miałem na myśli studio Koshmar, bo podobają mi się również produkcje filmowe z logo Koshmar :). Ale to Twoje, a nie Robssona, zatem obaj dostaniecie Oskara, przynajmniej zachodniopomorskiego :).

P.S.

Chciałbym tam kiedyś wjechać z minimi i odwiedzić Główki :P

Krzysiu niedobrze mi się robi- jak można przejechać w ciągu 2 miesięcy 5 057 km na skuterze w zasadzie jeżdżąc okazjonalnie- ja w tym czasie przejechałem może z 3000 km jeżdżąc codziennie do pracy.

No widzisz Piotrze, to jest właśnie miłość i pasja :D. Ty podchodzisz pragmatycznie do kwestii jazdy na skuterze, ja z pasją :D. Ok, wracam we wtorek, siadamy na :horse: i w drogę nabijać km :P.

Opublikowano

Maszyna ruszyła, w niedługim czasie dostanę odpowiedź, ale raczej jednorazowy wyjazd na "główki" po ustaleniu teminu jest możliwy. Byle nie sto skutów naraz.

• Klubowicze
Opublikowano

Maszyna ruszyła, w niedługim czasie dostanę odpowiedź, ale raczej jednorazowy wyjazd na "główki" po ustaleniu teminu jest możliwy. Byle nie sto skutów naraz.

Jak będzie trzeba ruszyć temat kanałami towarzyskimi, to daj znać :)

Opublikowano

"Karczma Rybaczówka"... naprowadziliście mnie na fajny trop :) ... Polecacie?

• Klubowicze
Opublikowano

Jeść nie jedliśmy, ale wygląda zacnie... Przewaga gości to Niemcy, więc jakiś poziom trzyma :)

http://rybaczowka.sw.../karczma-rybna/

Opublikowano

Bywacie czasem w Pobierowie? Bede tam pierwsze 2 tyg. sierpnia. Planuje tez 1 dzien odwiedzic Miedzyzdroje (w ciagu dnia).

Jakby sie udalo Was spotkac - byloby super :)

• Klubowicze
Opublikowano

Zawsze możemy się zgadać... Jak tylko będzie dzień wolny od pracy, to na koń i można podjechać turystycznie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Tak jest. Ja tez podjadę spotkać się Jerry'm ;)

Opublikowano

Tak jest ja też pojadę spotkać się z Jerrym

• Sympatycy
Opublikowano

Może jakiś czwartkowy spot zorganizujemy w Pobierowie i przy okazji spotkamy się z Jerrym...?!?

Opublikowano

Wow, super!! Zapraszam na gofry zatem ;)

Grunwaldzka róg Borka, mam nadzieję, że będą jeszcze stały :)

Opublikowano

Eee tam, najlepsze gofry, naleśniki z serem i owocami, a także świeże rybki są w Pustkowie na końcu ul. Bałtyckiej. Polecam.

• Klubowicze
Opublikowano

Może jakiś czwartkowy spot zorganizujemy w Pobierowie i przy okazji spotkamy się z Jerrym...?!?

To może w przyszłym tygodniu?

• Klubowicze
Opublikowano

Pytanie czy Jerry będzie jeszcze w przyszłym tygodniu... Chyba nie musi to być czwartek akurat... Może piątek (mam akurat wolne) być chyba też?

Do mnie ma przyjechać Mirek z Hajnówki z rodzinką (chce poleżeć na plaży), na parę dni, więc też będzie okazja się poznać bliżej :) Zależnie czy dojedzie jutro pod wieczór, czy dopiero w piątek (może zatrzyma się po drodze w Bydgoszczy u rodziny), będę mógł powiedzieć coś bliżej...

Opublikowano

Hej, plan jest taki: przyjezdzam 1'ego rano, wyjezdzam 15'ego ok. poludnia.

Ja sie dostosuje do Waszego przyjazdu :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ale nie przyjedziesz raczej motocyklem? Rozumiem, że z rodzinką 4oo?