Gość swienty Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam! Proszę o, je?li to możliwe, o ocenę skutera Daelim NS 125. Zastanowił mnie fakt, że nie sprzedał się jeszcze od lutego ...... link do kopii z googla z 11 lutego: kopia z googla a tu nowe ogłoszenie: ogłoszenie z moto allegro Co my?leć? -- Pozdrawiam, Mariusz S.
Kacza Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A co powiecie na temat tego http://allegro.pl/item341209012_suzuki_bur..._2004_rok_.html ..ponoc sprowadzony z USA... lub http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M705416 Kupa ?
Gość PCX Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A co powiecie na temat tegohttp://allegro.pl/item341209012_suzuki_bur..._2004_rok_.html ..ponoc sprowadzony z USA... Kacza, kupa jakich mało, zdjęcia robione pod takim kontem aby nie było widać że jest cały malowany, a jest, bo nie ma emblematów. Ale, nie ma także tylnego plastiku, tego pod lampami Lusterko też wcięło. Szrot...
Gość badiss Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Koledzy widzieliscie ta aukcje? : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=340479806 Cena kup teraz chyba okazyjna , co?
Radio Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Trochę dziwnie niska ta cena jak za ten rocznik powodów może być wiele,ja byłbym w każdym b?dĽ razie Bardzo ostrożny przy zakupie,!YES ale co? wydaje mi się że gdzie? już widziałem tego Burmana. Coby nie okazało sie że spory przekręt A może mylę się?, może sprzedaj?cy ma tylko taki,cenowo niski kaprys?? EDIT: Tu masz ten sam skuter,tyle że opis "trochę inny" Swego czasu sprzedaj?cy wołał za niego 16 lub 17K,wiem to st?d ponieważ w grudniu lub styczniu dzwoniłem do niego w sprawie tego skutera. Skuter powypadkowy,czę?ci sprowadził z USA (twierdził że taniej o 60%), ponoć ma tam siostrę,lecz gdy poprosiłem o przesłanie zdjęć uszkodzonych plastyków które posiada,korespondencja .........urwała się,więc odpu?ciłem sobie go?cia z wiadomych powodów. KLIK Według mnie go?ciu kręci i to do?ć ostro
Klubowicze kolce_de Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Hej ho ! Nie to, zebym chciala kupic ale ... No chinczyk wiem wiem ale firma i gwarancja i fajnie wyglada KLIK Taki do miasta ? P.S Pierwszy raz wkleilam linka - mam nadzieje, ze wyjdzie Edit : zapomnialam dodac ze start ma od 1 euro a konczy sie w granicach 730
Gość badiss Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Według mnie go?ciu kręci i to do?ć ostro Dzieki!! Na fotce choc kiepskiej wyglada fajnie, I ta cena.... Juz sie wyleczylem PS, Przerazajace jest to, ze ludzie taki kit wciskaja albo zapominaja o czyms powiedziec.
-=Dee Jay=- Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a ktos cos wie o tej sztuce ?? yp 400
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie miałem okazji widzieć LIVE ale patrz?c na zdjęcia wygl?da jak nowa (w porównaniu do mojej ) szkoda tylko, że wersja zza wody.
Gość endriu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam i pozdrawiam wszystkich,chcialbym aby ktos z szanownych forumowiczow ,wypowiedzial sie na temat tej <<sztuki>> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M683043
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jakim cudem B400 ma 102 KM??? Normalnie odlot, chyba dam temu pacjentowi moj? YP400 do tuningu
Gość endriu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gosc powiedzial ze nie wie jaka ma moc i wybral na oko, twierdzi ze kupil go osobiscie w zeszlym roku w USA, i sprowadzil sie do polski aby tu zamieszkac , twiedzi tez ze skuter nowy bez przebiegu, ma wszystkie dokumenty i moze sam zarejestrowac na siebie ale wtedy doplata 500pln. na co trzeba uwazac zeby to nie byla (kupa) moze tkos z okolicy moze to zobczyc (potrafie sie odwdzieczyc) .................
Radio Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Skoro tak pięknie wyeksponował tego Burgiego na fotkach to dlaczego nie wł?czył zapłonu i nie pokazał przebiegu? !tut !tut Jak dla mnie to trochę dziwne....ale może prawdziwe? !piwko
gumis Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 endriu, podchodził bym sceptycznie do tego burga bo o ile pamiętam on już chwilę wisi na allegro. to jest w sumie nie daleko ode mnie i jak dam radę to podjadę go obejrzeć-ale nie chce nic obiecać bo mam teraz na głowie dużo spraw zwi?zanych ze ?lubem/weselem. jak bym jechał i zobaczył go to napiszę ci. pozdrawiam
-=Dee Jay=- Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie miałem okazji widzieć LIVE ale patrz?c na zdjęcia wygl?da jak nowa (w porównaniu do mojej !V ) szkoda tylko, że wersja zza wody. skad pomysł ze to wersja USA ?? dwie tarcze ma na przednim kole .. a to podstawowa różnica wersji US
eMKa Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 dwie tarcze ma na przednim kole .. a to podstawowa różnica wersji US Eeee, DeeJay, na pi?t? fotkę zerknij !V Z prawej strony jakie? braki tarczowe się ujawniaj?... !w00t No i odblaski urocze w kolorze dojrzałych mandarynek - zza wody jak drut
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 skad pomysł ze to wersja USA ??dwie tarcze ma na przednim kole .. a to podstawowa różnica wersji US Wersja usa. Jedna tarcza -> zdjęcie nr 6. Poza tym odblaski boczne przy przednim i tylnym kole zdjęcie 2 i 3 , no i prędko?ciomierz wyskalowany w milach, zdjęcie nr 8... Jakby co, to mógłbym podjechać i się rozgl?dn?ć bo to niedaleko mnie. pzdr EDIT: Ups, nie doczytałem do końca, eMKa mię uprzedził był... !V
Gość endriu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sprowadzony , jakies 10 miesiecy temu, przebieg zerowy (3 mile) tak mowi wlasciciel ,a mowi ze jest stolarzem i sam zbijal skrzynie do transportu w ktorej przyplynal burgman razem se skuterem wodnym ktory tez ma na sprzedaz. moze ktos go juz ogladal albo kojarzy ile czasu jest ogloszenie bo troche cena za niska jak za nowke ? ja mam ponad 650kilometrow w dwie strony ,a juz kiedys robilem takie wycieczki a na miejscu po 1-dnej minucie mina.......
Gość O'HARA Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam Endriu. Nie chcę Ciebie zniechęcać , ale dla mnie cena 18tys zł. za 2007 USA to nie jest dobra oferta. Zobaczmy. Zakładamy, że sprzęt jest oryginalny i sprawny. Cena 18.000zł. za 2007 z USA - bez gwarancji. Rejestracja (musz? być papiery) 500zł. Je?li kupujesz od osoby a nie firmy to jeszcze zdaje się podatek. A nie wiem jak z cłem. Przegl?d na 1000km musisz zrobisz sam, ale materiały trzeba kupić. Robi się juz więcej. I musisz go kupić za gotówe. A teraz zakup w Polsce: 1. Suzuki - rocznik 2008 - 24800zł. (cena oficjalna), rocznik 2007 może z 1500zł. mniej. Dwa lata gwarancji, Assistance Suzuki przez dwa lata i możliwo?ć zakupu w kredycie. Rejestracja sto pare złotych. 2. Zakup u prywatnego importera (ale jednak firma z Polski). Cena za rocznik 2007 niebieski bez bajerów to 21700zł. Gwarancja europejska i gwarancja roczna u sprzedaj?cego (lub we wskazanych przez niego serwisach). I możliwo?ć zakupu w kredycie. Różnica więc jest zbyt mała. Może gdyby kosztował ów sprzet z USA jakie? 15tys. max. I tak cena burga w USA to ok 6000$. Przy obecnym kursie to i tak nie jest 18tysiecy. Uważam, że go?ć wystawił za wysok? cenę i to o dużo. Trudno jego ryzyko. Pozdrawiam
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dwie tarcze ma na przednim kole .. a to podstawowa różnica wersji US Eeee, DeeJay, na pi?t? fotkę zerknij Z prawej strony jakie? braki tarczowe się ujawniaj?... /...../ Panowie ja chyba za dużo piję tego ?wiństwa Gdzie wy widzicie jedn? tarczę ?? Przecież s? dwie jak drut Po drugie primo na USA Burgman K7 ma dwie tarcze Oczywisto?ci? jest fakt, że jest to wersja USA nawet sprzedaj?cy tak o?wiadczył, co przytoczył Endriu. Jak słusznie zauważył Emka widać to choćby po odblaskach. Jak mam omamy to mnie poprawcie
-=Dee Jay=- Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ale my o majesty 400 rozmawiali?my
eMKa Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dwie tarcze ma na przednim kole .. a to podstawowa różnica wersji US Eeee, DeeJay, na pi?t? fotkę zerknij Z prawej strony jakie? braki tarczowe się ujawniaj?... /...../ Panowie ja chyba za dużo piję tego ?wiństwa Gdzie wy widzicie jedn? tarczę ?? A gdzież zobaczyłe? dwie? Jak patrzę na moj? YPkę to też dwie widzę (bez nadużyć napojowych ), ale jak patrzę na fotki, o które pytał Dee Jay to widziałem jedn?. A jak zerkn?łem na zamieszczon? przez Ciebie fotkę to znów dwie. Tylko, że to zdjęcie Burga pokazuje, a nie YP 400 . Wszystko zależy od tego gdzie się patrzy .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A tam .... z wami jak z tramwajem. Raz w te raz wewte Teraz wiem o co biega. Oczywi?cie M400 ma do dzi?dnia jedn? tarczę w Juesej Jadę do pracy bo pogada ładna
Gość endriu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 czlowiek od tego burgmana (usa) twierdzi ze trzeba zaplacic podatek srodowiskowy 500 pln. a ewentualnie jakie jeszcze oplaty przy rejestracji mnie czekaja clo juz oplacone ?????
Rekomendowane odpowiedzi