-=Dee Jay=- Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 po pobieżnej analizie sprzetów mniemam ze to ta sama chojnia ... moja teoria opiera się o różnice w odcieniu niebieskiego na prawej owiewce (z czego wnioskowa można ze byl szlif)... ale najłatwiej pojechac, obejrzec - i pokazac gosciowi wydruki z obu ogłoszeń ... Honda Reflex - bardzo ładna sztuka PS do tego typu pytań, jest już gotowy w?tek !scooter klik klik
Artemis Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 A co wy na to moi mili? http://www.allegro.pl/item313534778_honda_...cam_warto_.html za 13k 2008r Honda Relax i ten kolorek... nie za tanio, nie za pięknie? P.S z tym "Relax" to ja już zgłupiałem- podobne modele nazywaj? się i Jazz i Forza i Reflex
Gość MichaŁ Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M672307 Co s?dzicie o tym Elku ? lakierek wydaje się trochę zbyt błyszcz?cy jak na oryginał, chociaż być może kto? bardzo dbał A może kto? ogl?dał lub ma po drodze i mógłby wskoczyć obejrzeć ?
Wookash Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Trzeba obejrzeć, na fotkach widać, że nic nie widać Lakier się ?wieci, bo pewnie wypryskany plakiem Chyba, że jednak malowany- no ale to już trzeba z bliska ocenić
regis Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Hmm... czy to przypadkiem nie Bigu napisał, że porz?dny salon nie daje w ogłoszeniach fotek mizernej jako?ci? Jako? mi się nie chce wierzyć, ze kolo nie ma dobrego aparatu. A fotki s? takiej jako?ci, że równie dobrze może to być duży odkurzacz albo stara lodówka
Marynarz Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Hmm... czy to przypadkiem nie Bigu napisał, że porz?dny salon nie daje w ogłoszeniach fotek mizernej jako?ci?Jako? mi się nie chce wierzyć, ze kolo nie ma dobrego aparatu. A fotki s? takiej jako?ci, że równie dobrze może to być duży odkurzacz albo stara lodówka zgadzam się z koleg? ! qrcze jak kto? ma sklep, komis albo po prostu handluje sprzętem to niech mi nie mówi że nie stać go na wydatek rzędu 500 zł na porz?dny aparacik 8 MPix i jaki? nawet najtańszy statyw (aby zdjęcia nie były rozmyte i nieostre) a może to im łapki lataj? ze starchu że taki chłam sprzedaj? ( maj? cosik do ukrycia ! )... napisz do go?cia może ma lepsze fotki i pode?le ci na e-mail'a ?
pidzam Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Jako,ze Pijawka niechybnie zbliza sie ku pelnoletnosci(kat A juz zaczeta),powaznie rozgladam sie za jakims skuterem.Niestety w przypadku mlodocianych panienek wyglad stanowi 99% sukcesu.Nie udalo mi sie z Vespa GT200 i zastanawiam sie aktualnie nad Beverly. Czy ktos z klubowiczow wie cos na temat tego sprzetu .? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M674820
Mario Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Pidzam dobrze wychowałe? mlode pololenie , nie chce BMW tylko wloszczyznę JA bym jednak szukał Vespy
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2008 ja oczywi?cie ot tak ... my?le że wizual na 4+ , otarciem lewego kuferka nie ma co sie przejmować bo według mnie to rysa z resztkami lakieru , jakby się przeciskał w korku . generalnie to tak jak w zapytaniu , fajnie jakby kto? to zobaczył , dotkn?ł , osłuchał i powiedział cos od siebie .
Wookash Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ja mam scarabeo 200, silnik dokładnie ten sam co w tym beverly też mam 3 kufry itd... Jestem MEGA zadowolony z tego skutera po porównaniu z poprzednim to... Powiem Ci tak- bierz a nie pożałujesz. No i te 3 kufry ma- na mazury możesz sobie skoczyc z namiotem i nawet pann? ((tylko szybę wstaw większ? na trasę) Silniczek Piaggio, wszystko do niego dostaniesz, 21 kucy, max spalanie jak cisn?łem oporowo 5l wyszło... V-max jaki mi sie udało osi?gnac to ~135, kółka duże i naprawdę się tym fajnie jeĽdzi.
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2008 Powiem Ci tak- bierz a nie pożałujesz. No i te 3 kufry ma- na mazury możesz sobie skoczyc z namiotem i nawet pann? Jak Pidzam na to wsi?dzie to dla panny nie bedzie już miejsca Wookash to ma być pojazd dla Pijawki, czytaj dokładnie Sorki za OT
Klubowicze Jordan Opublikowano 13 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2008 Jak Pidzam na to wsi?dzie to dla panny nie bedzie już miejsca Wookash to ma być pojazd dla Pijawki, czytaj dokładnie Sorki za OT orzechu to taki żarcik ale jak siadłby Pidzam na to Beverly to nie wiem czy by ruszył. To w sumie jest jednoosobówka dla Pidzama !OKK. nie wiem gdzie by się jeszcze tylko Mireczka pomie?ciła na nim Pidzamku życzę dobrego zakupu skutera dla Pijawki:) pozdrawiam
upiór Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ładny zgrabny i przyjemny . lać wsadać no i ?migać . Serce Piaggo to mówi samo za siebje . Wartało by takowe sprzeta zobaczyć w realu . A te kuferki .
marcewka Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Miałem okazję obejrzeć/przejechać się tmaxem (z allegro, z Siedlec) dwa dni temu i... zachorowałem. Oczywi?cie na Tmaxa. Hurtem wrzucę trzy pytania: tmax kalisz tmax 1 - Motonawrot Kępno tmax 2 Motonawrot Kępno 1. Tmax-Kalisz: kto? widział z bliska? Mógłbym prosić o zerknięcie kogo? z okolicy? Przez tel. oczywi?cie blablabla - bezwypadkowy, przebieg (oczywi?cie) autentyczny, sprzedawca ma niezł? markę (tu, na burgmanii), miałem dzi? jechać na wycieczkę do Kalisza, ale mnie wirus zmógł - i do ?wi?t nie ma po co (wła?ciciel rusza w niedzielę do Italii po nowy transport) - nie będzie mógł mi go dostarczyć pod dom. 2. Motonawrot Kępno - nie znalazłem opinii o tym sprzedawcy, kolejna wycieczka 270km w jedn? stronę całkiem w ciemno to trochę sporo, kto? ma jakie? do?wiadczenia (pozytywne lub bynajmniej)? 3. Co szanowne koleżeństwo s?dzi o ofertach z Kępna na podstawie zdjęć? 10% różnicy w cenie pomiędzy teoretycznie zbliżonymi stanem/przebiegiem skutami wydaje mi się sporo - kwestię deklarowanego przebiegu pomińmy, wydaje mi się oczywista.
rudy_56 Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Ten z siedlec poszedł czy co? nie teges ? Oferty z Kępna mam zamiar obejrzec po swietach jak nic nie wyskoczy.
Radio Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 tmax kalisz 1. Tmax-Kalisz: kto? widział z bliska? Mógłbym prosić o zerknięcie kogo? z okolicy? Przez tel. oczywi?cie blablabla - bezwypadkowy, przebieg (oczywi?cie) autentyczny, sprzedawca ma niezł? markę (tu, na burgmanii), Pisz pro?bę do Profesora o "zerknięcie" na T-maxa u sprzedawcy w Kaliszu,zapewne nie odmówi (Profesor Wielkie Sorry za wskazanie na ciebie !happybth ),mi swego czasu Profesor pomógł,co prawda nie dokonałem zakupu u niego lecz jakie? dwa lata temu kupił u niego skuter mój kolega,praktycznie pojechał w ciemno,i.....wrócił ze skuterem !happybth którego stan był zgodny z telefonicznym opisem,inni zreszt? tę dobr? opinię równiez potwierdzaj?. Na temat drugiego sprzedawcy czyli Motokutno nie pomogę,nic na jego temat nie wiem,może poszukaj w wyszukiwarce?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 14 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2008 Ten z siedlec poszedł czy co? nie teges ?Oferty z Kępna mam zamiar obejrzec po swietach jak nic nie wyskoczy. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M683816 Jeżeli to ten, to jest !happybth
marcewka Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 nie teges. [dopisuję] tak, ten. Mechanicznie ok, przebieg tak sobie prawdopodobny, nie zauważyłem ?ladów manipulacji przy lagach, nie ?ci?ga, kierownica nie wpada w wibracje, napęd pracuje raczej poprawnie (lekkie wibracje przy 50-60 "w kanapie"-ale był zimny). Na allegro jest 7000km - w rzeczywisto?ci chodzi o mile. Jak porównuję z Beverly z przebiegiem 7kkm to Yamaha musi mieć twarde klocki hamulcowe... powierzchnia tarcz w miarę gładka, ale ubytek jest dużo bardziej wyraĽny (w Piaggio skok między powierzchni? pracy tarczy a nietknięt? klockami jest wyczuwalny paluchem ale praktycznie niewidoczny). Nawet je?li przebieg jest w milach morskich to trochę za bardzo. 1. korozja (wydech, ?ruby pokryte osadem itd) - import z UK - najmniej, jak s?dzę istotne. 2. widziałem zdjęcia tuż po sprowadzeniu (lub przed) - był po lekkim szlifie ale... spasowanie plastików było lepsze niż obecnie (drugi szlif w kraju?) 3. mimo że stan z UK tego nie sugerował (uszkodzony tylko przód i to nieznacznie-szyba, lusterko, górna pokrywa zegarów) - dostał nowy lakier - przód i tył - po co? Przy tym tylny plastik był prawdopodobnie wymieniany - po co? Argument wła?ciciela, że poprzedni kolor (granat) mu się nie podobał nie przekonuje mnie. Lakierowany w garażu. Ohydnie - zacieki (wprawdzie w miejscach niewidocznych z daleka). Na dzieńdobry do nowego lakieru i pasowania plastików. 12kzł za dziurę na dwa paluchy... Mam już jeden skuter który skutecznie pozwala spełniać się w pracach garażowo-warsztatowych.
Kacza Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://moto.allegro.pl/item339095107_suzuk..._2003_rok_.html Co powiecie o tym egzemplazu ? Szczerze mowiac troche sie przymierzam do Antka . Dzwonilem do goscia ... "skuter jest ladny,czysty, zadbany, bezwypadkowy, sprowadzony od pierwszego wlasciciela z Niemiec, ksiazki servisowej raczej nie ma (poszuka)" Jest moze ktos z klubowiczow kto mogl by go sprawdzic dla mnie namacalnie ? Pozdrawiam
Radio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Sprzedaj?cy nie rozpisuje się zbytnio na jego temat,nie pisze że do opłat, a na ksi?żkę serwisow? raczej nie licz tekst typu "poszukam" lub "moze znajdę" jest już stary i oklepany. Fakt, wygl?da ładnie,ale może spytaj się czy był malowany,jako? tak za ładnie błyszczy mu lakier Przebieg również pod znakiem zapytania,lecz....może mylę się,lecz jak dla mnie jeden wła?ciciel i brak ksi?żki serwisowej stawia tę ofertę pod znakiem zapytania,chyba że nie był serwisowany,co jest mało prawdopodobne,tym bardziej że wła?cicielem był Niemiec. Lecz może mylę się,może wszystko jest ok. lecz można sprawdzić to dopiero po dokładnych oględzinach.
rudy_56 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Długo co? ten skuterek mu sie sprzedaje, powiem krótko nie, poszukaj w archiwum w postach moich i biga dowiesz sie czemu. Od tamtego czasu nawet fotek nie zmienił.
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Długo co? ten skuterek mu sie sprzedaje, powiem krótko nie, poszukaj w archiwum w postach moich i biga dowiesz sie czemu.Od tamtego czasu nawet fotek nie zmienił. A, to ten "bezwypadkowy" ? Cos mi sie wydawalo ze znajomy ... PS. Skuter mial skrzywiana rame i dostal uderzenie gora. Powiem tylko (z tego co pamietam) ze wlasciciel mial m. in. zlamane zebro, lopatke i noge, a od kasku Schubertha odpadla prawie szczeka... Wiecej na temat tego AN: http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...pic=2673&st=720 W zyciu nie sadzilem ze ta MEGAKUPA jeszcze wyplynie . [
upiór Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Normalnie nie moge , goscia za ja.. powjesic . Bezwypadkowy !OKK macie kija . !OKK !OKK !OKK .
Kacza Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak dobrze jest zapytac .. uff f.Dzieki panowie Pozdrawiam Kacza Ps. To znajdzcie mi ladnego antka !OKK
Rekomendowane odpowiedzi