Sympatycy KriSSo Opublikowano 13 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2016 Będzie jeszcze jedna przejażdżka na Rugię w te wakacje, luzik. Kto nie był teraz, pojedzie w drugim rzucie, także pełny relaks. EDIT: OOoo !! Artur mnie uprzedził
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2016 Musi być druga. Nie ulega frekwencji!
grota10 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Artur robisz to mi na zlosc Przeciez 4 lipca w bieszczady jade
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2016 Lipca? Koniec sierpnia i wrzesień też mamy do dyspozycji. Zobaczymy jak z czasem, jak z kasą, jak ze zdrowiem, jak z pogodą...
Rogierro Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Spoko, jestem chętny na sierpień. Do końca lipca się urlopuję :-)
grota10 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 sierpnia hehe. tak sie jakos uklada,nie mam szczescia,ale spoko,nie mam do nikogo zalu !OKK
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2016 Podaje link do zdjeć z wczorajszej mini-wyprawy https://www.dropbox.com/sh/9eukdmupopphswe/AADMQWVLeEWm18VBN4y9vElaa?dl=0
czemil Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 chciałbym podziękować wam koledzy za wspólny wyjazd. Było świetnie, super towarzystwo i również świetne trasy. Dziękuję wam również za wyrozumiałość dla 125tki. Mam nadzieję, że nie musieliście mnie zbytnio gonić. Jeśli tylko okoliczności pozwolą, zapisuję się na ponowną wizytę na Rugii. W zespole siła. Dzięki raz jeszcze.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2016 Kurcze, Czemil, a ja byłem przekonany, że to co najmniej 250! Szacun i przepraszam, że tak gnałem w drodze powrotnej. Ale widziałem, że cały czas trzymasz się mnie...
czemil Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Kurcze, Czemil, a ja byłem przekonany, że to co najmniej 250! Szacun i przepraszam, że tak gnałem w drodze powrotnej. Ale widziałem, że cały czas trzymasz się mnie... Niby racja, ale cały czas miałem obawy, czy forza się nie skończy. Co prawda do max obrotów było jeszcze 1,5 tys. Niestety na przelotach 125tka odpada. Brakuje jakieś 20-30 km na maksymalnej. Na winklach na Rugii w zasadzie nie było widać różnicy. No i spalanie z całści wyszło 2.2 litra na 100km. Na Integrę mnie nie stać, ale są dwie sprawdzone oferty maxi w Świnoujściu. Pomóżcie sprawdzić handlarzy :-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 Dobrze, że pojechaliśmy we wtorek a nie dziś!
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2016 Było superowo, mieliśmy pogodę - marzenie. Tak własnie jest jak wycieczkę organizuje Artur Dziękuję wszystkim uczestnikom wyprawy - senkju https://www.dropbox.com/sh/qb56shvl4lt21uu/AADw2bJXS4prrk4Lnxb7Q41La?dl=0
dziadzia Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zdjęcia super!!! Aż wam zazdroszczę, pozdrawiam
Megi Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja też dziękuję za super czas, w przyszłym tygodniu jak pogoda dopisze trzeba gdzieś śmigać. Myślałem o okrążeniu zalewu ?
minimi1 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Było superowo, mieliśmy pogodę - marzenie. Tak własnie jest jak wycieczkę organizuje Artur Dziękuję wszystkim uczestnikom wyprawy - senkju https://www.dropbox....Lnxb7Q41La?dl=0 Zdjęcie 101. zdjęcie 102- obu panów- szczególnie 101 (po lekko obleśnym wyrazie twarzy) podejrzewam o skierowanie lunety na FKK będące poniżej
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2016 I jeszcze jedno wspomnienie. Zanim KriSSo zrobi film (fot. Robsson)
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2016 Od jakiegoś czasu chodziła za mną wakacyjna mini-wyprawa pasem nadmorskim od Świnoujścia do Kołobrzegu. W przyszłym tygodniu, przy okazji wizyty arturasa, nadarza się taka okazja, żeby przejechać tę trasę, Mini-wyprawa odbędzie się w przyszły czwartek, tj. 4 sierpnia. Start między godziną 8.30 a 9.00 (dokładną godzinę i miejsce startu podam wkrótce. ) powrót do Szczecina między godz. 19.30 a 20.00. Pierwszy etap Szczecin-Świnoujście - tam być może dołączą chętni ze Świnoujścia, a później przez Międzyzdroje, Wisełkę, Międzywodzie, Dziwnów, Dziwnówek, Łukęcin, Pobierowo, Trzęsacz, Rewal do Kołobrzegu, do którego planujemy dotrzeć między godziną 17 a 18. Podróżujemy z prędkościami zgodnymi z obowiązującymi znakami drogowymi, bez pośpiechu. Ogólnie relaks i lans w miejscowościach nadmorskich ;-). Zatrzymujemy się na zdjęcia, lody, gofry, kawę i obiad. Zapraszam wszystkich, którzy mają ochotę i czas na wspólną przejażdżkę nad morze. Trasa przebiegać będzie w Polsce, więc koledzy na 125-tkach śmiało mogą dołączyć. Lista uczestników: 1) aruras 2) Urbi 3) kunisz 4) romano77 5) kowal ?
qszysiek Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 W Kołobrzegu polecam lody w kawiarni na 11 piętrze z obrotową podlogą w ARKA spa.
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2016 Dzięki Krzysiu za podpowiedź. A może dołączysz do nas... ?
qszysiek Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Dzieki za zaproszenie ale Raczej nie dam rady wracam z Islandi 26 sierpnia.
burgifan Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja się najarałem nawet tą miniwyprawą, lecz znów w tygodniu Tradycyjnie pracuję
Sympatycy KriSSo Opublikowano 29 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2016 Maćku, miewasz czasem coś takiego jak dzień wolny lub urlop? Nie możesz niczego załatwić? Wielu ma przecież robotę, ale można coś pokombinować, czy nie ma szans? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
burgifan Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Tak, miewam. Urlop. Jadę z rodzinką na urlop, a po za tym nie mogę innego dnia w tygodniu załatwić, to nie takie proste.
marekb9t Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 a po za tym nie mogę innego dnia w tygodniu załatwić, to nie takie proste. Auto stoi nie zarabia,ciężko jest o zastępstwo
Rekomendowane odpowiedzi