Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Będzie jeszcze jedna przejażdżka na Rugię w te wakacje, luzik. Kto nie był teraz, pojedzie w drugim rzucie, także pełny relaks.

EDIT:

OOoo !! Artur mnie uprzedził :kwasny:

• Klubowicze
Opublikowano

Musi być druga. Nie ulega frekwencji!

Opublikowano

Artur robisz to mi na zlosc :msn-wink: Przeciez 4 lipca w bieszczady jade

• Klubowicze
Opublikowano

Lipca? :D Koniec sierpnia i wrzesień też mamy do dyspozycji. Zobaczymy jak z czasem, jak z kasą, jak ze zdrowiem, jak z pogodą...

Opublikowano

Spoko, jestem chętny na sierpień. Do końca lipca się urlopuję :-)

Opublikowano

sierpnia hehe. tak sie jakos uklada,nie mam szczescia,ale spoko,nie mam do nikogo zalu !OKK

Opublikowano

Foty zajebiste! żal mi d..e ściska

Opublikowano

chciałbym podziękować wam koledzy za wspólny wyjazd. Było świetnie, super towarzystwo i również świetne trasy. Dziękuję wam również za wyrozumiałość dla 125tki. Mam nadzieję, że nie musieliście mnie zbytnio gonić. Jeśli tylko okoliczności pozwolą, zapisuję się na ponowną wizytę na Rugii. W zespole siła. Dzięki raz jeszcze.

• Klubowicze
Opublikowano

Kurcze, Czemil, a ja byłem przekonany, że to co najmniej 250! Szacun i przepraszam, że tak gnałem w drodze powrotnej. Ale widziałem, że cały czas trzymasz się mnie...

Opublikowano

Kurcze, Czemil, a ja byłem przekonany, że to co najmniej 250! Szacun i przepraszam, że tak gnałem w drodze powrotnej. Ale widziałem, że cały czas trzymasz się mnie...

Niby racja, ale cały czas miałem obawy, czy forza się nie skończy. Co prawda do max obrotów było jeszcze 1,5 tys. Niestety na przelotach 125tka odpada. Brakuje jakieś 20-30 km na maksymalnej. Na winklach na Rugii w zasadzie nie było widać różnicy. No i spalanie z całści wyszło 2.2 litra na 100km.

Na Integrę mnie nie stać, ale są dwie sprawdzone oferty maxi w Świnoujściu. Pomóżcie sprawdzić handlarzy :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Dobrze, że pojechaliśmy we wtorek a nie dziś! :)

Opublikowano

Zdjęcia super!!! Aż wam zazdroszczę, pozdrawiam

Opublikowano

Ja też dziękuję za super czas, w przyszłym tygodniu jak pogoda dopisze trzeba gdzieś śmigać. Myślałem o okrążeniu zalewu ?

Opublikowano

Było superowo, mieliśmy pogodę - marzenie. Tak własnie jest jak wycieczkę organizuje Artur ;)

Dziękuję wszystkim uczestnikom wyprawy - senkju :)

https://www.dropbox....Lnxb7Q41La?dl=0

Zdjęcie 101. zdjęcie 102- obu panów- szczególnie 101 (po lekko obleśnym wyrazie twarzy) podejrzewam o skierowanie lunety na FKK będące poniżej

• Klubowicze
Opublikowano

I jeszcze jedno wspomnienie. Zanim KriSSo zrobi film (fot. Robsson)

18d8efdbd975bdc6f65c504d5dcca1ed.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Od jakiegoś czasu chodziła za mną wakacyjna mini-wyprawa pasem nadmorskim od Świnoujścia do Kołobrzegu.

W przyszłym tygodniu, przy okazji wizyty arturasa, nadarza się taka okazja, żeby przejechać tę trasę,

Mini-wyprawa odbędzie się w przyszły czwartek, tj. 4 sierpnia.

Start między godziną 8.30 a 9.00 (dokładną godzinę i miejsce startu podam wkrótce. ) powrót do Szczecina między godz. 19.30 a 20.00.

Pierwszy etap Szczecin-Świnoujście - tam być może dołączą chętni ze Świnoujścia, a później przez Międzyzdroje, Wisełkę, Międzywodzie, Dziwnów, Dziwnówek, Łukęcin, Pobierowo, Trzęsacz, Rewal do Kołobrzegu, do którego planujemy dotrzeć między godziną 17 a 18.

Podróżujemy z prędkościami zgodnymi z obowiązującymi znakami drogowymi, bez pośpiechu. Ogólnie relaks i lans w miejscowościach nadmorskich ;-).

Zatrzymujemy się na zdjęcia, lody, gofry, kawę i obiad.

Zapraszam wszystkich, którzy mają ochotę i czas na wspólną przejażdżkę nad morze. Trasa przebiegać będzie w Polsce, więc koledzy na 125-tkach śmiało mogą dołączyć.

Lista uczestników:

1) aruras

2) Urbi

3) kunisz

4) romano77

5) kowal ?

Opublikowano

W Kołobrzegu polecam lody w kawiarni na 11 piętrze z obrotową podlogą w ARKA spa.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Krzysiu za podpowiedź. A może dołączysz do nas... ?

Opublikowano

Dzieki za zaproszenie ale Raczej nie dam rady wracam z Islandi 26 sierpnia.

Opublikowano

Ja się najarałem nawet tą miniwyprawą, lecz znów w tygodniu :(

Tradycyjnie pracuję :(

• Sympatycy
Opublikowano

Maćku, miewasz czasem coś takiego jak dzień wolny lub urlop? Nie możesz niczego załatwić? Wielu ma przecież robotę, ale można coś pokombinować, czy nie ma szans?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Tak, miewam. Urlop. Jadę z rodzinką na urlop, a po za tym nie mogę innego dnia w tygodniu załatwić, to nie takie proste.

Opublikowano

a po za tym nie mogę innego dnia w tygodniu załatwić, to nie takie proste.

Auto stoi nie zarabia,ciężko jest o zastępstwo