Sympatycy robert1973 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam koszulki odebrane i przekazane Patrykowi ja wyjeżdżam na urlop co do rozliczeń wykonam w tzw "międzyczasie" w zależności od dostępu do net-a. Ceny damska(biała) 25,7 PLN, czarna 35,65 PLN, szara 33,52. Pozdrawiam wygodnego noszenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2014 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaanio sprzedam koszulki :-)))))))) Stragan otwieram w czwartek.
Marcin 78 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaanio sprzedam koszulki :-)))))))) Stragan otwieram w czwartek. Bardzo bym prosił dołożyć dwie pod ladą odbiorę za tydzień jak wrócę z urlopu
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2014 Patryk żadnego odkładania ,ludziskom się w dupach poprzewracało ,Urlopy jakieś wymyślają.
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2014 Masz rację! Za to dla Ciebie mogą być dwie. Druga w jedynym słusznym kolorze.
Marcin 78 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Patryk żadnego odkładania ,ludziskom się w dupach poprzewracało ,Urlopy jakieś wymyślają. To ja tu się cieszę z tygodnia urlopu,a koszulki mi się z pod lady rozchodzą
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2014 a ja proszę o przechowanie moich trzech koszulek bo jutro nie dam rady przyjechać do Chudowa .... koleżanka prosiła mnie żebym była jej kierowcą po odbiór dziecięcia ( mam nadzieję, że będę wytłumaczona )
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2014 Marcinku olej urlop ,przybywaj po koszulkę. Szefowo jesteś usprawiedliwiona.
Marcin 78 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Patrząc na tą pogodę to z chęcią bym "olał" urlop, niestety mam tylko tydzień więc jakoś muszę odpocząć,szczególnie że znowu w lipcu co weekend będę krążył Chorzów-Władysławowo Życzę miłego i słonecznego czwartkowego spotkania w jak największym gronie
GadekW Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzięki Robercie za zrobienie koszulki, Dzięki Patryku za dostarczenie... Zielony to jednak był dobry wybór...
Rekomendowane odpowiedzi