Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam jako że niechcący zostałem autorem "nowych koszulek" grupy śląskiej, a na zlocie parę osób wykazało zainteresowanie w/w koszulką Mam pytanie kto jest zainteresowany/chcący zakupić koszulkę..uwaga będzie Lista tak na poważnie przywiozę ją do Chudowa każdy będzie mógł pomacać, pooglądać, przymierzyć. Orientacyjna cena 50 PLN zależna od liczby zamówień co do terminu wykonania zależy nam na jak najszybszym( do końca czerwca) koszulki wyglądają dla przypomnienia tak Lista 1. Foczka Damska XXL czarna (żółte napisy)zapłacono 2. Anton M szara zapłacono 3. Ziga XXL czarna zapłacono 4. Wiesia Damska XXL biała zapłacono 5. zenon L czarna zapłacono 6. nietoperz XXL czarna zapłacono 7. Jaki 40 L czarna zapłacono 8. Iza Damska XXL szara zapłacono 9. pawel883 L szara zapłacono 10. Joasia70 Damska XXL szara zapłacono 11. Migu XL czarna zapłacono 12. Halina L czarna zapłacono 13. GadekW M zielona-jaskrawa zapłacono 14. Marcin78 XL szara i czarna zapłacono 15. Asia Damska S biała zapłacono 16. Dudi71 XL czarna zapłacono 17. AndrzejSkoczów L czarna zapłacono 18. BeataSkoczów Damska M czarna zapłacono 19. SEBA 500 XL czarna zapłacono Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Robert a kolor biały czy czarny koszulek ? a napisu niebieskie czy żółte ? bo na zlocie były czarne z żółtym Odnośnik do komentarza
SEBA 500 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A może i czarna i biała dla każdego 2 razy więcej 2 razy taniej to po 25 by było Odnośnik do komentarza
zenon Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Robert są świetne no ta jakoś wygląda jest super pisze sie na białą i na czarną.Logo Burgmanii i naszej grupy ślaskiej tak jak ma być Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dla sprostowania koszulka czarna+żółte napisy nie jest to co prawda moja wizja ale w produkcji tak wyszło i nie będziemy robić zamieszania z kolorami jesteśmy jedna grupą i nosimy takie same koszulki (grupowe)!! obrazek jest tylko poglądowy!!, pytałem również o koszulki polo(słyszałem że są chętni) ale producent odradził ze względu na fakturę koszulki polo i metodę nadruku, natomiast można się pokusić o bluzy(koszt Dużo wyższy), postaram się również o wzór (krój)koszulki dla Pań żeby można było wybrać odpowiedni rozmiar. W Chudowie można wszystko dogadać a potem składać tutaj deklaracje Odnośnik do komentarza
Sympatycy Foczka Opublikowano 10 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Prrroszę 1 szt. koszulki (w ciemno). Damska XL - jeśli można spoza regionu oczywiście. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Agnieszka będzie nam bardzo miło widzieć Cie w Naszej koszulce Odnośnik do komentarza
Sympatycy Foczka Opublikowano 11 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Yaba! Daba doo! Ps. Okrzyk troche nie foczkowy, ale co mi tam!!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Rozmawialiśmy dogadaliśmy i jak coś spartoliłem proszę o prostowanie "in PW" koszulki wstępnie będą zamawiane w poniedziałek(16.06)... cena wejściowa 50 PLN-ów jak zbijemy cenę będę zwracać przy odbiorze, ze względu na mnogość zamówień proszę o wpłaty na nr konta Robert Szecel 73 1050 1357 1000 0091 4102 3839 w tytule nick Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Jaki 40 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Robert walnij szybciutko listę przecież inaczej się Stracisz . Bo to kolory wymyślate naszych kobitek ,rozmiary Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 przelew wysłany Odnośnik do komentarza
Dudi71 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zamawiam koszulki czarna XL i biała S.Kasa wysłana będzie dziś.Pozdrawiam Dudi71 Odnośnik do komentarza
andrzejSkoczow Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Robert Dla mnie L czarna Beata M czarna Przelew zrobiony Odnośnik do komentarza
SEBA 500 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To dla odmiany dla mnie CZARNA XL z żółtymi napisami . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 SEBA żółte napisy to była seria limitowana ( wadliwa ) teraz już idziemy w niebieskie zgodnie z przyjętą burgmaniową barwą Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Migu XL Halina L czarne . Odnośnik do komentarza
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 witam robert1973 mój nick to ziga a nie jak na liście [zyga] a zapłacić mogę dopiero w poniedziałek[bo dziś niedziela a konta brak] a do ciebie dojdzie dopiero jak znam życie w wtorek jeżeli pasuje ci ta opcja to daj znać do wieczora żebym mógł w poniedziałek zrobić przelew Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 15 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam jako że niechcący zostałem autorem "nowych koszulek" grupy śląskiej, a na zlocie parę osób wykazało zainteresowanie w/w koszulką Mam pytanie kto jest zainteresowany/chcący zakupić koszulkę..uwaga będzie Lista tak na poważnie przywiozę ją do Chudowa każdy będzie mógł pomacać, pooglądać, przymierzyć. Orientacyjna cena 50 PLN zależna od liczby zamówień co do terminu wykonania zależy nam na jak najszybszym( do końca czerwca) koszulki wyglądają dla przypomnienia tak Lista 1. Foczka Damska XXL czarna (żółte napisy)zapłacono 2. Anton M szara zapłacono 3. Zyga XXL czarna 4. Wiesia Damska XXL biała 5. zenon L czarna 6. nietoperz XXL czarna 7. Jaki 40 L czarna 8. Iza Damska XXL 9. pawel883 L szara 10. szefowa(Joasia70) Damska XXL szara zapłacono 11. Chips XL czarna 12. Areq XXL czarna 13. GadekW M zielona-jaskrawa 14. Marcin78 XL szara/czarna 15. Areq XXL czarna 16. Dudi71 XL czarna/ S biała zapłacono 17. andrzejSkoczow L czarna zapłacono 18. Beata Damska M czarna zapłacono 19. SEBA 500 XL czarna 20. Migu XL czarna 21. Halina L czarna Areq wpisany pod 12 i 15 ? bierze dwie ? czy pomyłka? Odnośnik do komentarza
Klubowicze AREQ Opublikowano 15 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ewa Ty to masz oko oczywiście zamawiam 1 sztuke lista do poprawy !!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Poprawiono dzięki Ewcia za spostrzegawczość mam nadzieję że teraz jest OK łącznie z poprawkami i "dogadaniem" in PW Odnośnik do komentarza
Jaki 40 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Robert dla Izy SZARA pliss. Kaska zaraz poleci. Odnośnik do komentarza
SEBA 500 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 może być z niebieskim zaraz kasa wyślę Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 szara z niebieskim napisem -L . Odnośnik do komentarza
Klubowicze AREQ Opublikowano 16 Czerwca 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 kasa poszła prosza o tresek XXL CZORNY z FEST jasnym ŻOŁTYM napisym. podziekowoł Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 SEBA żółte napisy to była seria limitowana ( wadliwa ) teraz już idziemy w niebieskie zgodnie z przyjętą burgmaniową barwą Arek czytales?? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi