Sympatycy Anton Opublikowano 23 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Robi wrażenie! Pięknie wykonane. Masz chłopie talent!
Sympatycy irasko Opublikowano 23 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Super, super. Wspomnienia powróciły. Brawo.
JuStA Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Doczekałam się "Wisienki na torcie" Pawełku super robota zresztą jak zwykle. Dziękuję za przywrócenie klimatu zlotu
Jarek_PL Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 To były naprawdę miło spędzone dziesięć minut! No Paweł Dobra Robota. BRAWO !
Skała Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Obejrzałem od początku do końca... Pawle jesteś wielki !!! Taki sąsiad to skarb
Klubowicze pgizi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zjednoczeni w Burgmanii! Wielce mnie radują Wasze opinie i komentarze - poproszę o jeszcze, bo ciesze się niezmiernie, że sprawiam Wam radochę. Justa wspominała coś o wisience na torcie... jest i wisienka. W kwietniu przyjąłem od mojej Najlepszej Koleżanki Foczki, zlecenie na wykonanie krótkiego resume z materiałów opublikowanych na YT przez te dziesięć lat. Mój wybór był oczywiście tendencyjny i subiektywny, ale starałem się skoncentrować na ludziach i miejscach które przez te lat były w jakiś sposób znaczące dla Klubu. Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się pominięty... zaznaczę tylko, że we wstępnym założeniu to podsumowanie miało mieć 10 min. długości, co było zgodne ze wcześniejszymi sugestiami naszego Prezesa, ale się nie udało... Materiał ten był, między innymi, wyświetlany w "niemym kinie" podczas Kiczparty a teraz możecie również posłuchać ścieżki audio - czasem naprawdę warto! Nie narzekajcie na jakość tylko wspominajcie i bawcie się! [media=]http://youtu.be/XwUQRX3Bb04[/media]
Klubowicze MAKI Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 Noo Paweł !! Tu nii ma co pisać ! Filmik zaje...fajny !! !OK Oj bedzie dla potomnych - i niech bedzie ! Pełen szacun :notworthy:
GrzechoCnik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 No toś Paweł narozrabiał Oglądałem oba filmy na bezdechu, a ponieważ ten drugi jest nieco dłuższy to omalże nie zszedłem byłem Ja Ci powiem, że masz szczęście, że zobaczyłem w nich kilka razy moją ukochaną YaMajkę, bo inaczej toooo..... Super produkcja! Wielkie dzięki i gratki !
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 Paweł ja wiem ile to pracy! Szacunek Dostaniesz ode mnie dyplom chociaż wiem, że to nie dla dyplomów
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 Paweł, z przyjemnością obejrzałem cały filmik - chyba miałeś kilka nocy bezsennych - ale warto było, naprawde, Burgmania w pigułce :clapping: i jeszcze pięć oskarowych gwiazdek. Deszcze niespokojne, solo i bez prądu - bezcenne, mamy się z tym pa(i)nem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2014 Video Anniversary X Burgmania Paweł, dzięki za czas jaki poświęciłeś na zmontowanie całości. Obejrzałem z zaciekawieniem i nieukrywaną nostalgią
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Będziesz miał dyplom. Za rok. Należy Ci się, jak Oskar Polańskiemu. Good job, jak powiadają w Teksasie.
Sympatycy irasko Opublikowano 24 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pawełku, rewelacja. Uwielbisz nas zaskakiwać. Brawo. Pinek - Bis !!!!!!! A ja się tyle czasu zastanawiałem kto śpiewał tę piosenkę w Czterech Pancernych. !tank
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 To i ja wrzucę na szybko zmontowany w końcu filmik, tym razem rejestrowany okiem Zachodniopomorskich Burgmańczyków
Iga Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Bravo Paweł filmiki rewelacja !!!! Ja wiedziałam że mój Szanowny Mąż jest zdolny ale nie sądziłam że zostanie gwiazdą The Voice of Burgmania
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2014 Iga, rzeczywiście zdolności PINa są nieco bardziej znamienite za pozwoleniem dołączam krótką relację ze wzbudzania dobrej Zlotowej atmosfery. BRAWO PIN :clapping: Za rok koniecznie musi to powtórzyć .
Sympatycy Foczka Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Pin Ty to artysta jesteś!!! hahahaha! Super Arturas! Chciałam jeszcze podziękować Pawłowi za filmik. Owszem przyznaję, że ubrałam Go w tę robotę. Nie odmówił, Napracował sie solennie ściągając wszytkie kawałeczki z Forum by posklejać podłożyć muzę itd...,, A gdy rozmawialiśmy po wykonaniu już całej pracy, stwierdził że taki filmik "to nic takiego". Taki skromniś!!! Według mnie to Wielka praca. Dzięki także dla Areckiego za dopilnowanie prezentacji zdjęć na rzutniku, chociaż Burgi ciosał mu kołki nad głową żeby nie przerywać! A także jeszcze poza podziękowaniami na małej karteczce w rogu wystawy, dziękuję tu na Forum wszystkim osobom, które nadsyłały zdęcia. Można na Was liczyć!
Sympatycy spinka Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Teraz już wiem czemu Romek zawsze uśmiechnięty jest, skoro Tata Pin takie występy w domu robi to trudno jest być ponurakiem. :clapping: Brawo dla Arturasa za uchwycenie chwili. Paweł relacja filmowa pierwsza kasa!!!
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Slawek zajebista robota ! Naprawde masz chlopie talent
gruby59 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Paweł, nic dodać, tylko dołączyć się do opinii i zachwytów!!! Wielkie dzięki za pracę, która dała nam tyle radości i gratulacje!!! Gruby z zabą
zaba Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Pinu, pomyśl o kabarecie Burgmanowym!!! To byłaby gratka!!! Jestem pod wrażeniem Twojego talentu!!!
Jarek_PL Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Gdy poznałem Pina ( Lębork 2010 ) widziałem że on lubi scenę, a scena lubi jego. Teraz Pinu pokazuje nam kolejne swoje talenty artystyczne :-) BRAWO ! Po pracach burgmanowych reżyserów stwierdzam że droga skuterem do Hollywood jest bardzo bliska. To niesamowite ile talentów mają miłośnicy maxi.
Rekomendowane odpowiedzi