Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wrażenia po X Jubileuszowym Ogólnopolskim Zlocie Maxi Skuterowym BURGMANIA 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Robi wrażenie! Pięknie wykonane. Masz chłopie talent!

oklaski_zps2e85acc8.gif?t=1403532992

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• arturas

8

• PIN

7

• MariuszBurgi

5

• Anton

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Super, super. Wspomnienia powróciły. Brawo.

Opublikowano

Doczekałam się "Wisienki na torcie" Pawełku super robota zresztą jak zwykle. Dziękuję za przywrócenie klimatu zlotu :)

Opublikowano

To były naprawdę miło spędzone dziesięć minut!

No Paweł Dobra Robota. BRAWO !

Opublikowano

Obejrzałem od początku do końca...

Pawle jesteś wielki !!!

Taki sąsiad to skarb :)

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Wielce mnie radują Wasze opinie i komentarze - poproszę o jeszcze, bo ciesze się niezmiernie, że sprawiam Wam radochę.

Justa wspominała coś o wisience na torcie... jest i wisienka.

W kwietniu przyjąłem od mojej Najlepszej Koleżanki Foczki, zlecenie na wykonanie krótkiego resume z materiałów opublikowanych na YT przez te dziesięć lat.

Mój wybór był oczywiście tendencyjny i subiektywny, ale starałem się skoncentrować na ludziach i miejscach które przez te lat były w jakiś sposób znaczące dla Klubu. Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się pominięty... zaznaczę tylko, że we wstępnym założeniu to podsumowanie miało mieć 10 min. długości, co było zgodne ze wcześniejszymi sugestiami naszego Prezesa, ale się nie udało...

Materiał ten był, między innymi, wyświetlany w "niemym kinie" podczas Kiczparty a teraz możecie również posłuchać ścieżki audio - czasem naprawdę warto!

Nie narzekajcie na jakość tylko wspominajcie i bawcie się!

[media=]http://youtu.be/XwUQRX3Bb04[/media]

• Sympatycy
Opublikowano

Patrz TU.

• Klubowicze
Opublikowano

Noo Paweł !!

Tu nii ma co pisać !

Filmik zaje...fajny !! !OK

Oj bedzie dla potomnych - i niech bedzie !

Pełen szacun :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

No toś Paweł narozrabiał :P Oglądałem oba filmy na bezdechu, a ponieważ ten drugi jest nieco dłuższy to omalże nie zszedłem byłem :D

Ja Ci powiem, że masz szczęście, że zobaczyłem w nich kilka razy moją ukochaną YaMajkę, bo inaczej toooo.....

Super produkcja! Wielkie dzięki i gratki !

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł ja wiem ile to pracy!

Szacunek

Dostaniesz ode mnie dyplom :notworthy: chociaż wiem, że to nie dla dyplomów ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł, z przyjemnością obejrzałem cały filmik - chyba miałeś kilka nocy bezsennych - ale warto było, naprawde, Burgmania w pigułce :clapping: :clapping: i jeszcze pięć oskarowych gwiazdek. Deszcze niespokojne, solo i bez prądu - bezcenne, mamy się z tym pa(i)nem.

• Administrator
Opublikowano

Video Anniversary X Burgmania 8801.gif

Paweł, dzięki za czas jaki poświęciłeś na zmontowanie całości.

Obejrzałem z zaciekawieniem i nieukrywaną nostalgią :blush:

comment_0tJXUM0cL62vGrNUmB8PNnpWr3siJs9k.gif

Opublikowano

Będziesz miał dyplom. Za rok. Należy Ci się, jak Oskar Polańskiemu. Good job, jak powiadają w Teksasie.

• Sympatycy
Opublikowano

Pawełku, rewelacja. :clapping: Uwielbisz nas zaskakiwać. Brawo.

Pinek - Bis !!!!!!! A ja się tyle czasu zastanawiałem kto śpiewał tę piosenkę w Czterech Pancernych. !tank

• Klubowicze
Opublikowano

To i ja wrzucę na szybko zmontowany w końcu filmik, tym razem rejestrowany okiem Zachodniopomorskich Burgmańczyków :photo:

Opublikowano

:clapping: Bravo Paweł filmiki rewelacja !!!!

Ja wiedziałam że mój Szanowny Mąż jest zdolny ale nie sądziłam że zostanie gwiazdą The Voice of Burgmania :lol1:

• Klubowicze
Opublikowano

Iga, rzeczywiście zdolności PINa są nieco bardziej znamienite za pozwoleniem dołączam krótką relację ze wzbudzania dobrej Zlotowej atmosfery.

BRAWO PIN :notworthy::clapping: :clapping: :clapping:

Za rok koniecznie musi to powtórzyć :devil:.

szaman00.jpg

szaman01.jpg

szaman02.jpg

szaman03.jpg

szaman04.jpg

Opublikowano

cudo!

• Sympatycy
Opublikowano

Pin Ty to artysta jesteś!!!

hahahaha!

Super Arturas!

Chciałam jeszcze podziękować Pawłowi za filmik.

Owszem przyznaję, że ubrałam Go w tę robotę. Nie odmówił, Napracował sie solennie ściągając wszytkie kawałeczki z Forum by posklejać podłożyć muzę itd...,, A gdy rozmawialiśmy po wykonaniu już całej pracy, stwierdził że taki filmik "to nic takiego". Taki skromniś!!! Według mnie to Wielka praca.

Dzięki także dla Areckiego za dopilnowanie prezentacji zdjęć na rzutniku, chociaż Burgi ciosał mu kołki nad głową żeby nie przerywać! A także jeszcze poza podziękowaniami na małej karteczce w rogu wystawy, dziękuję tu na Forum wszystkim osobom, które nadsyłały zdęcia. Można na Was liczyć!

• Sympatycy
Opublikowano

Teraz już wiem czemu Romek zawsze uśmiechnięty jest, skoro Tata Pin takie występy w domu robi to trudno jest być ponurakiem. :clapping: :clapping: :clapping:

Brawo dla Arturasa za uchwycenie chwili.

Paweł relacja filmowa pierwsza kasa!!!

• Sympatycy
Opublikowano
:D Mama ja wariat!
Opublikowano

Slawek zajebista robota !

Naprawde masz chlopie talent

Opublikowano

Paweł, nic dodać, tylko dołączyć się do opinii i zachwytów!!! Wielkie dzięki za pracę, która dała nam tyle radości i gratulacje!!!

Gruby z zabą

Opublikowano

Pinu, pomyśl o kabarecie Burgmanowym!!! To byłaby gratka!!! Jestem pod wrażeniem Twojego talentu!!!

Opublikowano

Gdy poznałem Pina ( Lębork 2010 ) widziałem że on lubi scenę, a scena lubi jego.

Teraz Pinu pokazuje nam kolejne swoje talenty artystyczne :-) BRAWO !

Po pracach burgmanowych reżyserów stwierdzam że droga skuterem do Hollywood jest bardzo bliska.

To niesamowite ile talentów mają miłośnicy maxi.