romarjo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Rano wracam z pracy to odprowadze was do. Tuszyna
Sympatycy Volvo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Anton jak do was dojedziemy to będziemy radzić co dalej.
Julo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Anton, przyjedziemy na miejsce to się odezwiemy. Miło by było jakbyście zrobili nam jakąś niespodziankę w postaci swojej obecności.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Z przyjemnością się spotkamy. Tylko dajcie znać to dojedziemy gdzie trzeba. Ps A loda to Anton miał z Algidy
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Anton, przyjedziemy na miejsce to się odezwiemy. Miło by było jakbyście zrobili nam jakąś niespodziankę w postaci swojej obecności. No fajnie, ale ja muszę chałupę wcześniej posprzątać! A dodatkowo dziewczynki muszą sobie stroje regionalne wyprasować, no i nie mogę na ostatnią chwilę powiadamiać mych ziomków o WYJĄTKOWEJ zmianie miejsca czwartkowego spotu. Ale OK. Bez względu na Wasze jutrzejsze decyzje, ja zamawiam ferajnę do mnie od 16:00. A niech się dzieje co chce! Hihihihi
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Aha a jak dacie znać gdzie i o której jesteście ? Na forum czy tel. ?
Klubowicze ziga Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 witam pytanko Chudów czy Górki Wielki [u Antona]i o której . PS. Jak dojdę do siebie [0,00%].czego -wiadomo.
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 witam pytanko Chudów czy Górki Wielki [u Antona]i o której . PS. Jak dojdę do siebie [0,00%].czego -wiadomo. Od 16:01 czekam na Was.
Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Powstawali my za 30 minut udajemy się w stronę Łodzi. Pobudka kochani.
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 Już pojechali WSZYSCY do domu. Czekamy na relacje z podróży.
Klubowicze Marzena Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Karolku lepiej nie pytaj właśnie dotarliśmy do domku. Tomek dziś lub jutro napisze co i jak.
jurczas Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Marzena co tam z wami napisz bo mi serce wyjdzie z klaty, Julo czemu sie nie odzywasz? Spoko juz wiem milego dnia
Julo Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 A co mam się odzywać, wszystkim nam jest przykro z powodu awarii sprzętu.
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 A jak myślisz. !placz1 !sciana
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 Chyba pasek pękł będę wiedział już dzisiaj bo się biorę za wyciąganie skrzyni.
Pan rypak Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 No to rzeczywiście poważna sprawa. 3kciuki
ciesu Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 No to przykra wiadomość!!! Ale skoro już nad ranem do domu wróciliście, to znaczy, że jesteście TWARDZI!! :-)
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 Auto z przyczepą już na mym podwórku. Skut miga też już pojechał do domu. Akcja zakończona
tasmanek76 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Volwiaki współczujemy ,ale mamy nadzieje ze do czwartku się wyrobicie z naprawą ,bo czekamy na relacje z wypadu
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 Anton bardzo dziękuje za pomoc . Migowi i Sebie za transport Antona autkiem mojego ślicznego skuterka,i kilku godzin przy kawie z prądem. I wszystkim co nas oprowadzali i pchali maszynę i całej grupie Śląskiej za spotkanko. Maszyna rozebrana diagnoza postawiona ,pęknięty pasek skrzyni cvt...
Rekomendowane odpowiedzi