Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2014 Po takim plakacie( zaproszeniu) trudno tam nie być. Wiec chętnie i ja sie tam wybiorę.
Klubowicze kenobi Opublikowano 30 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2014 Zawsze wiatr w oczy. Cos fajnego jest,patrzę w grafik - do pracy na 20.00. :msn-cry: :msn-cry:
kaktus83 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 To macie grafik w pracy na 2 miesiące do przodu z dokładnością co do godziny ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 o w morde!!!! To maj. To zmienia postać rzeczy. Patrzę na śliwki,kompot widzę. (a grafiki mamy na konkretne godziny- w końcu to kolej KŚ)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Użyj Mocy aby szef ustawił grafik odpowiednio. I spotykamy się na Równicy w MAJU !
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Racja-Moc. Muszę pomedytować-ciemna strona to spowiła...
GadekW Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Piknik odbędzie sie 16 maja od godziny 18-24, podczas pikniku bedzie można wysłuchać ciekawych relacji wraz z filmami z wypraw ciekawych podróżników, którzy dotarli w miejsca trudno dostępne. Bedzie m.in. relacja samotnej podróży kobiety na alaskę, relacja 3 motocyklistów na czterech nogach w drodze do Władywostoku czy Kirgizja-Chiny. Calość w piknikowym nastroju, więc proponuję zabrać koc i dobry nastój Każdy bedzie mógł wypytać naszych gości o szczegóły dotyczące podróży. Przekopiowane ze śląskiego forum motocyklistów.
STANLEYowa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 czas się "odchamić"!!!! nie samą robotą żyje człowiek, a Ustroń blisko
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 czas się "odchamić"!!!! nie samą robotą żyje człowiek, a Ustroń blisko a my w czwartki w Chudowie czekamy na ujawnienie się i wyjście z krzaczorów (może nie w najbliższy czwartek ale w kolejne zapraszamy) Dziwne trochę są te ramy czasowe imprezy - wracać, czy zostać do rana
STANLEYowa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Planuję przyjazd do Chudowa tylko musze pozmieniać moje czwartkowe wieczorne zajęcia!
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Planuję przyjazd do Chudowa tylko musze pozmieniać moje czwartkowe wieczorne zajęcia! HURA!!! Nic się nie obawiaj! Golonek na przywitanie stawiać nie musisz, bo w Chudowie nie serwują A prócz tego SEBA 500 KONIECZNIE CHCE swe urodzinki z POMPA, odstawić :) Z tego co wiem, frytki ma zamówione (już!)
STANLEYowa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 HURA!!! Nic się nie obawiaj! Golonek na przywitanie stawiać nie musisz, bo w Chudowie nie serwują A prócz tego SEBA 500 KONIECZNIE CHCE swe urodzinki z POMPA, odstawić :) Z tego co wiem, frytki ma zamówione (już!)
Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A dużo będzie tych frytek . Mamy takich co jedzą za dwóch... :pizza:
STANLEYowa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To teraz jest spotkanie czy nie??
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To teraz jest spotkanie czy nie?? TERAZ - w GW - bo przyjeżdżają łodzianinie na kawę! do GW.
Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Z reguły w każdy czwartek ~18.00. oooo Anton mnie wyprzedził...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 TERAZ - w GW - bo przyjeżdżają łodzianinie na kawę! do GW. Co Autor ma na myśli pisząc GW ? (Górki Wielkie ? jeśli tak to nie dla wszystkich jest to oczywiste) A pytanie było czy jest Oficjalne spotkanie w czwartek w Chudowie. Odpowiedź : nie , dopiero za tydzień.
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Anton, nie każdy wie że GW to nie "g...... wie"
GadekW Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Co Autor ma na myśli pisząc GW ? (Górki Wielkie ? jeśli tak to nie dla wszystkich jest to oczywiste) A pytanie było czy jest Oficjalne spotkanie w czwartek w Chudowie. Odpowiedź : nie , dopiero za tydzień. O raju, muszę lecieć do sklepu. GW to Gądek Wojtek...Anton mi na jutro gości zaprosił...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie dosyć gadania o pierdołach. Temat dotyczy Spotkania Podróżników 18 Maja i tylko o tym TU piszemy. Nie robić Bajzlu
andrzejSkoczow Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Panowie dosyć gadania o pierdołach. Temat dotyczy Spotkania Podróżników 18 Maja i tylko o tym TU piszemy. Nie robić Bajzlu Artur a nie tak:16.05.2014
Rekomendowane odpowiedzi