jacek_gda Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Ale mam pewną propozycję na jutro. Udzielam się troszkę jak mam czas, a w zasadzie to jest to moja kolejna pasja :-) w światku strzelectwa pneumatycznego./palnego również :-) IPSC/ Jutro mamy takie małe spotkanie i pykanie tzw. silhouette. Jeżeli ktoś ma ochotę sobie postrzelać to zapraszam :-) Udostępnię swój karabinek
Nurider Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Oj kusisz Dołączyłbym z rozkoszą ale niestety - dyżur
czarekw Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 A ja po latach wybralem się na lotnisko w Borsku. Trafiłem na zawody 4oo na 1/4 mili
stator Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Dziś nie dałem rady - urodziny wnuka były ważniejsze. Jutro też dłużej w pracy. Kiedy ja sobie pojeżdżę....
Marcin79 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 A ja w tym tygodniu będę pracował od 9 do 21:30 i już mi się nic nie chce
Nurider Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 A ja środa wolna Ktoś ma też spokój od pracy i będzie chciał śmignąć ?
marek_m Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 W piątek odbieram skuter z serwisu. W sobotę planuję testowanie po zmianach (rolki, sprężyna, filtr K&N, świece, itd.). Jeżeli wszystko będzie OK, chętnie wyskoczę na kawę gdzieś na Kaszuby.
stator Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Dziś środa. Znowu ja muszę o wszystkim pamiętać? Będzie ktoś? Bo ostatnio..... plama!
jacek_gda Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Mnie nie będzie. Dotarł mój Arrow /wydech/ i będę montował :-) Edit. Tłumik przełożony na jutro :-)
pawelneos Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Sorry !!! ja na razie jestem wylaczony do konca miesiaca Nie mam mnie w kraju nad pieknym Baltykiem
pawelneos Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Bylo nas trzech Bylo nas trzech A kazdy z Nas inna krew te sowa bardzo mi sie utrwalily z piosenki z molodych lat Perfect http://www.youtube.com/watch?v=rUa_uU7rFTo
stator Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 szjet, a do mnie przyjechał TIR z rurami. Dopiero wróciłem do domu. Tak mi przykro . Czekałem cały tydzień, a tu masz, taki niewypał.... chciałem wstąpić do pasmanterii, żeby kupić sobie metr gumy i strzelić w czoło. EDIT: najlepiej z metalowym guzikiem.
Nurider Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Spoko , za tydzień też jest środa Marek wrzucaj foty jak już możesz
marek_m Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Trzech a potem dwóch Dziękuję Panowie za wspólną jazdę i rybkę
pawelneos Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Kurcze teraz widze ze pogoda w polsce dopisuje i dobrze sie bawicie Chlopaki .Fajnie i zazdroszcze
stator Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Te zdjęcia, to chyba po to, żebym jeszcze bardziej żałował?
jacek_gda Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Dzisiaj również udał się mały spontan i wspólnie z Nuriderem zaliczyliśmy mały wypad za miasto :-) W pierwszej kolejności zatrzymaliśmy się w Pierogarni w Przywidzu. Pierogi były wyśmienite i do tego herbatka z malinami na pomoście mniammm :-) Dalej pognaliśmy podziwiać widoki z wieży widokowej we Wdzydzach. I na koniec kawka w Gospodzie u Przyjaciół. Fajne kulanko :-)
Nurider Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 Fajne to mało powiedziane rewelacyjne! I chyba ostatnie na najbliższy tydzień czy dwa , patrząc na prognozy
Rekomendowane odpowiedzi