Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Propozycje wycieczek na sezon 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś dziwna ta zima w tym roku :lightbulb: Wczoraj wybrałem się pośmigać na desce do Wieżycy a tu praktycznie wiosna za oknem. Po drodze mijałem kierowników na 2oo /kilku/ i nie były to 50ki. A ja w mojej mikro furce /smartini/, deskę wiozłem. W Wieżycy śniegu po "pachy", ale tylko na stokach. Może dzisiaj sobie dla "jaj" deskę przymocuje do t-max i śmignę do Wieżycy na 2oo :photo:

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jacek_gda

13

• Nurider

13

• pawelneos

12

• stator

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jacek odpalasz Yamaszkę? Ja własnie nie zdzierżyłem i idę śmigać :) chyba zapali ...

jakby co masz moj tel na priv

Opublikowano

IMHO, przy tej ilości soli / chemii na drogach, cena za jazdę może być wysoka. Spłukanie plastików po jeździe niewiele pomoże.

Opublikowano

To prawda. Po któryś Mikołajach, gdy pogoda nie dopisała, na wiosnę nie mogłem oderwać skutera od ziemi, tak przyrósł :( Ślady na skuterze nie do usunięcia.

Opublikowano

Macie rację z tym syfem na ulicach ..ale i tak nie wytrzymalem ! :clapping: 100 km nakulane i przy okazji na obwodnicy rekord Kymczaka - 170 km/h . Skuter do mycia ale ja się czuję jak panienka po calym dniu w spa :jester: .

Opublikowano

Yamaszka zaniemogła niestety :blush: aku "zdechł" podładowałem i wieczorem mogłem już tylko kilka rundek po garażu zaliczyć. Do Twoich 100km daleko :frusty: Przydałby się deszcz... zmyłoby to całe patałajstwo z ulic.

Opublikowano

Połowy lutego nie ma. Jeszcze będziemy odśnieżać. :confused:

Opublikowano

Oby tylko się nie sprawdziły Twoje przepowiednie Marku Ja licze że teraz przyjdzie powolutku ale pewnie wiosna

Opublikowano

Zgodnie z waćpanów życzeniem- jest deszcz :) teraz niech to wszystko wyschnie i działamy! :)

Opublikowano

Dzisiaj zrobione "całe" 9 km :-/ na stację i do myjni. Musiałem długo kluczyć żeby tyle natrzepać :-) Ale jak to się mówi "lepszy rydz niż nic"

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Czemu musiałeś kluczyc? Kałuże? ;) Prognozy są srednie ale moze słoneczko wyjdzie i jutro nakulamy trochę więcej :)

Opublikowano

Czemu musiałeś kluczyc? Kałuże? ;) Prognozy są srednie ale moze słoneczko wyjdzie i jutro nakulamy trochę więcej :)

Opublikowano

Kluczyłem żeby było chociaż te 9km a nie 2 :-)

Opublikowano

To dzisiaj pękła 100 :) Dzięki Jaca za kulanko :) Dawaj foty :)

Opublikowano

Tomek i Jacek co wy tacy narwani do jazdy oszczędzajcie kości !!! Przecież jeszcze warunki atmosferyczne nie są takie sprzyjające

Opublikowano

Temperatura na plusie , słonko nawet było, kałuże tylko lokalnie , ubrani zgodnie ze sztuka ...czemu nie jeździć ? :)

Opublikowano

Zimna jakoś nie odczułem :-) Fajne kulanko, i rybka nad morzem.

1392326482-7a4a4-155kb.jpg

1392326505-ac67d-173kb.jpg

1392326441-57903-175kb.jpg

1392326414-a41b7-150kb.jpg

1392326458-4361c-177kb.jpg

1392326401-b607b-205kb.jpg

Opublikowano

No to super że udają się tak wczesne eskapady . A mój skuter jeszcze w śnie zimowym :-)

Opublikowano

No to może jakiś mały spocik na rozpoczęcie sezonu i na zapoznanie....

Opublikowano

Dla niektórych sezon już trwa :-) spocik bardzo chętnie. Następna niedziela, znany większości pas startowy na Zaspie, powiedzmy o 12. Co Wy na to ?

Opublikowano

Super! pasuje.

Czyli 02.III. ?

Byłbym zapomniał: na który końcu? od morza, czy od kolekji?

Opublikowano

Na parkingu od strony morza, przy deptaku do mola ...tam się w sezonie spotykają pomorscy kierownicy :)

Opublikowano

Świetnie, 12 w niedzielę.

Opublikowano

Super. Dostałem nawet przepustkę. I dyspensę. Do zoba!

Opublikowano

W takim razie od jutra zaczynam marudzić w pracy że potrzebuję wolną niedzielę