ARTURRO 73 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ok- myśle,że dam się namówić. Czy w Waszych domkach są jeszcze wolne miejsca do zakwaterowania się i kiedy planujecie wyjazd z Białegostoku (tzn. czy planujecie wyjazd dzień wczesniej) Pozdrawiam Artur.
jaro_4setka Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 W naszym jest komplet,u makiego ,bartheza i michu2012 ,jest jeszcze chyba wolne miejsce,ale to musisz ich zapytac,nasza brugada wyjeżdża w piątek rano...
ARTURRO 73 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ok-dzięki za info.Będe się jeszcze starał namówic na wyjazd Mirka z dalekiej Hajnówki(mistrza od skrzyń burgmanowskich),ponieważ on też, nie może ponownie jechac do Monte Negro.A kolega z niego zacny-no i przy stole umie się zachowac.
jaro_4setka Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Mirek w tamtym roku był na burgmani,ale chyba wpadł tylko na chwilę...
Gość Bartheez5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 My z Makim pewnie też z rana w piątek bedziemy startować. A co do kolegi ARTURRO73 kwestia dogadania sie. Jesli kolega wytrzyma wieczorne Dolby Sourrand w wykonaniu moim i Makiego to ja nie widzę problemu :-) P.s. jaro a co z Rynia , nie jedziesz do Campto ?
jaro_4setka Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Jest sposob,żeby nie słyszeć waszego chrapania,zasnąć przed wami ;-) , nad Rynia,jeszcze nie zastanawialem sie,ale chyba odpuszcze...
ARTURRO 73 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Chrapanie? -nie będzie na to czasu.Będziemy rozmawiać o życiu i malarzach holęderskich .No i będziemy sie starać, nie doprowadzić do bardzo groźnego dla zdrowia -odwodnienia organizmu.:-)
jaro_4setka Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 No to kolego zapisuj się i wplacaj kase na burgmanie,i wtedy rezerwuj domek z chłopakami...
adam_us Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ja wybieram się dzień wcześniej. Startuje we czwartek rano. Jakby ktoś się wybierał wcześniej proszę o info wracać będziemy pewnie jedną ekipą
ARTURRO 73 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Witam -kase przelałem ,więc może mnie zapiszą na liste uczestników Burgmanii 2014.Ja dołączę do załogi jadącej w piątek rano.Chętnie pojechałbym we czwartek ,ale w pracy by mnie zjedli , a skuter podpalili. Pozdrawiam Arturro.
jaro_4setka Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 To fajnie,polecimy większą grupą,szczegóły obgadamy bliżej terminu burgmani...
CZARO Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 koledzy burek odjechał do nowego właściciela ,ale marki i pojemności nie zdradziłem jest w stajni suzuki v-strom 650.na forum zostaję....... do zobaczenia w drodze.
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Czaro pewnie płakał jak Burek odjeżdżał..................
jaro_4setka Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 albo się cieszył,że sie go pozbył :0
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2014 nad Rynia,jeszcze nie zastanawialem sie,ale chyba odpuszcze... Nie zastanawiaj się, tylko odpalaj sprzęt i w drogę. Miło będzie powitać większą grupę z rodzinnych stron.
jaro_4setka Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Sławek,chcialem jechać,ale niestety siła wyższa ,tym razem odpuszczam... Do następnego...
CZARO Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Czaro pewnie płakał jak Burek odjeżdżał.................. albo się cieszył,że sie go pozbył :0 koledzy cóż mogę powiedzieć w ciągu 6-7 lat to moje 5 moto jak mam chęć to zmieniam.... ot i tyle, a czy na tym się traci czy zyskuje to już jest wliczone w moje hobby.Jarka majkę 400 też miałem tyle samo czasu co burka..........
ARTURRO 73 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 No i oto dziś wieczorem ,pojawiłem się na liście gości Burgmanii ,razem z Michu2012 (pod jednym dachem). Michu musi się sprawdzic ,czy przypadkowo nie zrobił rejestracji dwa razy. Pozdrawiam.
jaro_4setka Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Michu raczej nie zapisał sie dwa razy,chyba wina jest po stronie osoby aktualizującej listę,na pewno to naprawią... :-)
Michu2012 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 Michu raczej nie zapisał sie dwa razy,chyba wina jest po stronie osoby aktualizującej listę,na pewno to naprawią... :-) faktycznie Michu2012 jest w p. 228 i 248?!? , a może to poprostu ten słynny przypadek dyslokacji!
jaro_4setka Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Michał,fajnie,że jesteś zapisany dwa razy,wszystko na burgmani bedziesz mial podwójnie... :-)
jaro_4setka Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 widzisz,nawet opłacą Ci dwa razy...
ARTURRO 73 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Mam pytanie natury technicznej i bardzo zależy mi na czasie.Mój stary-nowy nabytek Honda Silwer Wing 600 stoi na gruntownym przeglądo-serwisie w mojej małej mieścinie.Dziś dostałem tel. ,że jutro mogę go odebrac ,ale zaniepokoiło mnie jedno-wymiana oleju w przekładni na taki sam jak w silniku.Nie chce odebrac skutera z niewłaściwym olejem w przekładni. Koledzy ,bardzo prosze o odpowiedz-jaki olej powinien byc w przekładni FJS 600.(nie chcę byc zrobiony w wała przez mechaników) Zależy mi na czasie więc można dzwonic lub napisac SMS. 502-201-488 Pozdrawiam Artur
Rekomendowane odpowiedzi