Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dobry i niedrogi serwis w okolicach Warszawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może już pasek masz wyciągniety?

Kiedyś się z tym spotkałem. Pasek był na tyle rozciągnięty ze walił o scianke. Jeśli dobrze pamiętam najbardziej przy puszczeniu gazu.

• Użytkownicy
Opublikowano

Dokładnie taki objaw, jak dodaję gazu jest cisza jak spada z obrotów to dziwny dźwięk. Tak samo przy hamowaniu

Opublikowano

No to prawdopodobnie już jest znana przyczyna ale czekam na potwierdzenie :)

• Użytkownicy
Opublikowano

Dziś już zarejestrowałem, od jutra zaczynam jeździć :) nareszcie:)

Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda się skasować ten dźwięk bo troszkę mnie denerwuje

Jak tylko ustalę te dźwięki to dam znać.

A może sam się za to zabiorę, w Majce robiłem cały napęd i się udało:)

Opublikowano

Nic trudnego :) najciężej odkręcić wariator. Ja w domu mam klucz (udarowy? <myśli>) noo działa jak pneumatyczny a jest pod 12V czyli zapalniczke. Można go kupić za 100zl a nie raz odkrecal wariatory gdzie pneumat nie dawał rady o dziwo :)

Powodzenia ;)

Opublikowano

Podłącze się do tematu. Gdzie w Warszawie jest jakiś warsztat który ogarnia koła / opony w skuterach ? Bo mi notorycznie powietrze w tylnego koła ucieka a opona cała i maszynka wymieniona.

Opublikowano

Podłącze się do tematu. Gdzie w Warszawie jest jakiś warsztat który ogarnia koła / opony w skuterach ? Bo mi notorycznie powietrze w tylnego koła ucieka a opona cała i maszynka wymieniona.

Polecam do kół

https://www.google.pl/maps/place/WARSZAWSKI+SERWIS+MOTOCYKLOWY+%C5%9AWIAT+MOTOCYKLI.com/@52.217632,20.906257,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x27347b3c0b9e24bf

Opublikowano

serwis opon- specjalizacja motocykle: Ursynów, ul. Herbsta (jak wjedziesz od Pileckiego to po ok. 150m po prawej stronie w pawilonie). Mi tam uszczelniali felge w poprzednim skucie

Opublikowano

Dzieki za pomoc , ursynow to trochę daleko bo mieszkam na Bielanach ,pomyślę nad tą Połczyńską jeśli nie ma gdzieś bliżej.

Opublikowano

Zapytaj Naszego Kolegę ze szklanego ekranu Krzytra, czy już odpalił osprzęt do kół motocyklowych.

Opublikowano

No i jestem po zabiegu, bylem na Połczyńskiej , wyszło że opona byla już naprawiana jakimś kołkiem i tu puszczało powietrze , teraz jest profi naprawione i przy okazji wymienili mi łożysko wachacza z tyłu bo nie źle szumiało. Mega adowolony ....dzięki...

Opublikowano

Nie znam tego serwisu na Ursynówie na ul. Herbsta. Czy można podjechać skutem by przerzucić opony, czy trzeba mieć zdjęte koła?

• Klubowicze
Opublikowano

W sprawie kół. Dziś byłem w MOTOHURCIE: http://www.motohurt.com/kontakt,16.html szybko, sprawnie, konkretnie. Wymiana (przód) z wyważeniem od ręki - 45 zeta.

• 2 lata później...
Opublikowano

Odświeżę trochę temat, szukam dobrego serwisu - najlepiej w okolicach Bemowa. KKilka osób polecało Krisa - czy ten warsztat jeszcze działa? Czy ktoś mógłby podać jakieś namiary? Dziękuję!

• Klubowicze
Opublikowano

Jedź do chłopaków z Motopower. http://www.motopower.pl/

Pozdrawiam Piootr

Opublikowano

@AldisBlack : Kris jak najbardziej działa. U niego robiłem ostatnio wszystkie robótki, nawet taką dość trudną silnikowo-napędową. Polecam z całą odpowiedzialnością. Namiar wysłałem na priva.

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam Yamahy na Półczynskiej i ich serwisu.