Maniek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Może już pasek masz wyciągniety? Kiedyś się z tym spotkałem. Pasek był na tyle rozciągnięty ze walił o scianke. Jeśli dobrze pamiętam najbardziej przy puszczeniu gazu.
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 14 Czerwca 2015 Użytkownicy Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dokładnie taki objaw, jak dodaję gazu jest cisza jak spada z obrotów to dziwny dźwięk. Tak samo przy hamowaniu
Maniek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 No to prawdopodobnie już jest znana przyczyna ale czekam na potwierdzenie
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 18 Czerwca 2015 Użytkownicy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dziś już zarejestrowałem, od jutra zaczynam jeździć nareszcie:) Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda się skasować ten dźwięk bo troszkę mnie denerwuje Jak tylko ustalę te dźwięki to dam znać. A może sam się za to zabiorę, w Majce robiłem cały napęd i się udało:)
Maniek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nic trudnego najciężej odkręcić wariator. Ja w domu mam klucz (udarowy? <myśli>) noo działa jak pneumatyczny a jest pod 12V czyli zapalniczke. Można go kupić za 100zl a nie raz odkrecal wariatory gdzie pneumat nie dawał rady o dziwo Powodzenia
Alien Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Podłącze się do tematu. Gdzie w Warszawie jest jakiś warsztat który ogarnia koła / opony w skuterach ? Bo mi notorycznie powietrze w tylnego koła ucieka a opona cała i maszynka wymieniona.
Trenex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Podłącze się do tematu. Gdzie w Warszawie jest jakiś warsztat który ogarnia koła / opony w skuterach ? Bo mi notorycznie powietrze w tylnego koła ucieka a opona cała i maszynka wymieniona. Polecam do kół https://www.google.pl/maps/place/WARSZAWSKI+SERWIS+MOTOCYKLOWY+%C5%9AWIAT+MOTOCYKLI.com/@52.217632,20.906257,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x27347b3c0b9e24bf
xmax_fun Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 serwis opon- specjalizacja motocykle: Ursynów, ul. Herbsta (jak wjedziesz od Pileckiego to po ok. 150m po prawej stronie w pawilonie). Mi tam uszczelniali felge w poprzednim skucie
Alien Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzieki za pomoc , ursynow to trochę daleko bo mieszkam na Bielanach ,pomyślę nad tą Połczyńską jeśli nie ma gdzieś bliżej.
Trenex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zapytaj Naszego Kolegę ze szklanego ekranu Krzytra, czy już odpalił osprzęt do kół motocyklowych.
Alien Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 No i jestem po zabiegu, bylem na Połczyńskiej , wyszło że opona byla już naprawiana jakimś kołkiem i tu puszczało powietrze , teraz jest profi naprawione i przy okazji wymienili mi łożysko wachacza z tyłu bo nie źle szumiało. Mega adowolony ....dzięki...
oxford Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie znam tego serwisu na Ursynówie na ul. Herbsta. Czy można podjechać skutem by przerzucić opony, czy trzeba mieć zdjęte koła?
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2015 W sprawie kół. Dziś byłem w MOTOHURCIE: http://www.motohurt.com/kontakt,16.html szybko, sprawnie, konkretnie. Wymiana (przód) z wyważeniem od ręki - 45 zeta.
AldisBlack Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Odświeżę trochę temat, szukam dobrego serwisu - najlepiej w okolicach Bemowa. KKilka osób polecało Krisa - czy ten warsztat jeszcze działa? Czy ktoś mógłby podać jakieś namiary? Dziękuję!
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 Jedź do chłopaków z Motopower. http://www.motopower.pl/Pozdrawiam Piootr
GrzechoCnik Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 @AldisBlack : Kris jak najbardziej działa. U niego robiłem ostatnio wszystkie robótki, nawet taką dość trudną silnikowo-napędową. Polecam z całą odpowiedzialnością. Namiar wysłałem na priva.
Gość Dawid181 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja osobiście nie polecam Yamahy na Półczynskiej i ich serwisu.
Rekomendowane odpowiedzi