Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Gilera GP 800 - niedoceniana królowa skuterów

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Miller wierz mi że zawsze będzie mało, nawet jak wsadzisz kita 1000 ccm. i będziesz miał około 100KM.

a mnie 100KM i 200 km/h wystarczy... po prostu ludzie obok za wolno jeźdzą i mocno trzeba uważać na zawalidrogi, a to nie jest komfortowe :)

PS ile taki mod się ceni??? ponoć nawet "uturbiają" gp-ty....ale to już chyba jakieś hardkory

Opublikowano

Cena rynkowa 30 tysi. Taniej można sprowadzić. Wsadzają turbo ale to już większa ingerencja w silnik

Są też torowe gp-tki https://youtu.be/eMUhhZqn7iY.
Opublikowano

Miller 30 tys. za co? Bo raczej nie za kita 1000 cm3. Ostatni wypust był w 2012r. zresztą można jeszcze kupić nówkę 2012. 2013r. to raczej data pierwszej rejestracji.

Opublikowano

Popraw linki

bo ciekaw jestem tego pocisku :)

Opublikowano

Irek w pierwszym linku skasuj końcówkę do Q a w drugim kropkę i linki działają.

Opublikowano

Ronin nie czepiaj się kolegi ma gp-tke z 2013 to ma , a ty już musisz być taki dociekliwy :-)

Nie ważne który to rok ? ważny jest fakt, że kolega jest po naszej stronie, , MOCY,, i dosiada KRÓLOWĄ

Opublikowano

Fakt to najważniejsze że królowa ? . To nie miało być czepianie się bardziej uświadomienie ?. A mnie czeka w przerwie zimowej wymiana łożyska główki ramy, ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie?

Opublikowano

Rozumiem ze pytasz o warszatat ?

Zarzewska przy Łomżyńskiej

Opublikowano

Maciek a co z relingami na sakwy boczne - kupiłeś je w końcu, bo wiem że drazyles temat? ??

Opublikowano

Możliwe że pierwsza rejestracja była 2013. Na necie jest trochę 2013. Wygląda jak nowa. 30 tysi gp-tka z tego rocznika chodzi. Nie jest ich dużo i ceny są różne.

Opublikowano

W salonach we Włoszech jeszcze jakiś czas temu można było kupić nowe sztuki z 2012r. z 2013 nigdy niezarejestrowanych nie widziałem. Bulba chodziło mi bardziej o to gdzie i co dokladnie kupić. Bartheez5 no nie kupiłem bo w motobagażu nie mają a w Bielsku gdzie znalazłem mają na zamówienie i nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie czy nie będę kolidowały z moimi uchwytami givi ze stelażu do kufra?

• Klubowicze
Opublikowano

nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie czy nie będę kolidowały z moimi uchwytami givi ze stelażu do kufra?

No jak to jest proste pytanie to ja jestem Szach Perski.

No niby jak mają wiedzieć jak nie widzieli na oczy ani tego stelaża ani twojego z uchwytami ani nigdy pewnie GP800 :frusty:

Nie wymagaj od innych tego czego sam nie jesteś w stanie wiedzieć.

Trzeba było zamówić , przymierzyć i co najwyżej lekko porzeźbić i było by git.

PS

Ze sklepem wiąże mnie TYLKO to samo miejsce zamieszkania.

• Administrator
Opublikowano

W salonach we Włoszech jeszcze jakiś czas temu można było kupić nowe sztuki z 2012r. z 2013 nigdy niezarejestrowanych nie widziałem.

0 km, 2015 (w IT liczy się data rejestracji dlatego '15), nigdy nierejestrowana -> http://www.subito.it...li-94631325.htm

0 km, 2010 i cena 5650 eur -> http://suchen.mobile...00&pageNumber=1

Warto wspomnieć, że GP800 jest w IT skuterem (używanym) baaaardzo trudno sprzedawalnym, natomiast nowa SRV850 jest poza rankingiem listy TOP100 sprzedaży.

Ps. Ostatnio miałem nawet jakieś "dziwne pomysły" nt. GP800... ale mi przeszło ;)

Opublikowano

Ciekawe czy jakaś wersje nowej gp-tki można znaleźć. W wydaniu 100 lecia gilery. A ktoś wie jakie są różnice między taka a zwykła?

Opublikowano

Artur rozumiem że czegoś nie wiedzą, chociaż mój stelaż jest standardowy, dlatego poprosiłem o zdjęcia produktu a nie poglądowe i tu zaczęły się schody.

Opublikowano

Może i ja zamontuje stelaż. Widziałem też takie plastikowe. Chyba są większe.

Opublikowano

U mnie chyba jeszcze leżą stelaże do sakw firmy GIVI, a leżą dla tego, że do mocowania kufra Gilery nie pasują. Gdyby ktoś miał mocowanie Givi to zapraszam po stelaże.

Opublikowano

Witam

Rozumiem, że masz stelaże na sakwy boczne. Jak myślisz, czy można by je adoptować do mojej Hondy SW 600 ?

Opublikowano

Primo raczej nie, secundo do mojej królowej zdecydowanie bardziej ?.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zabieram się za przegląd przed sezonem, regulacja zaworów, czyszczenie przepustnicy, wymiana łożysk główki ramy. Sprawdziłem w robogo komplet łożysk 544 pln. w Aprilii na Puławskiej 870 pln. a w mielochu 68 pln. Różnica 10-ciokrotna, ktoś kupował te z mielocha i może coś na ich temat powiedzieć?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czasami nie ma żadnej Tricolore przez rok na mobile.de, a aktualnie są dwie sztuki tego modelu wypuszczonego na setną rocznicę Gilery :) ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

75b088408e6b7524f1999fac53ba05aa.jpgGP800 w Albanii

• 1 rok później...
Opublikowano

Drodzy, z pełną świadomością odkopuje temat co by nie tworzyć nowego wątku.

Pytanie: ile oryginalnie kluczyków posiada GP800? 2 plus kod immo?

Pozdrawiam!

• Sympatycy
Opublikowano

Dwa kluczyki plus karta z kodem.Jeden czerwony ,drugi mały brązowy.

Opublikowano

Grzegorz,

Bardzo dziękuję za błyskawiczną odpowiedź :) 

Pytanie doprecyzowujące: czy istnieje możliwość dorobienia tej karty z kodem? Zakładam że dorobienie drugiego kluczyka nie powinno stanowić problemu. Polecacie jakieś serwisy specjalizujące się w tej materii?