Klubowicze Gumisiek Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 Poproszę jedną sztukę kolor klasyczny z napisem GUMISIEK odbiór może być C66
Sympatycy Radoslav Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 To jeszcze i my Napis: Larwa Tło: białe Litery: czarne Napis: Radoslav Tło: białe Litery: czarne Odbiór oczywiście pod C66
lm261 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Jezeli można to proszę - tło białe,napisy czarne - Lm261
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 jak jeszcze aktualna jest możliwość wykonania tabliczki pod tabilicę rejestracyjną to zamawiam 2 szt. z nickiem: DOKTOREK - biała z czarnymi literami
MARCVS Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 No to i ja się piszę na 2 sztuki MARCVS AGATEK Może wziąć dla mnie Gumisiek w C66 A my się jakoś rozliczymy !piwko
Gość woytekpo Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Poproszę1 szt. Białe tło czarny napis WOYTEKPO ODBIORĘ W CAFFE
naviliss Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 ja też z chęcią sie dołączę: NAVILISS - biała z czerwonymi literami Odbiór w C66
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Ja poproszę białą z czarnymi literami: MarP (dla mnie będzie z przesyłką)
ciesu Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Campto - do kiedy zbierasz zamówienia?? My w łódzkim zgadujemy się w kilka/kilkanaście osób i aby nie obarczać Cię wysyłką w tyle miejsc, to poprosimy o jedną zbiorczą paczkę :-) Pytanie tylko, do kiedy można się zapisywać???
pawelneos Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Jeśli można się dołączyć to bym prosił o dopisanie do listy 1. KAZIU a 2. PAWELNEOS srebne tło a czarne napisy . No odbiór to chyba tylko pocztą jak to nie problem Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Campto - do kiedy zbierasz zamówienia?? My w łódzkim zgadujemy się w kilka/kilkanaście osób i aby nie obarczać Cię wysyłką w tyle miejsc, to poprosimy o jedną zbiorczą paczkę :-) Pytanie tylko, do kiedy można się zapisywać??? Pierwsze zamówienie planuję w poniedziałek tj. 04.11.
ciesu Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 A drugie zamówienie też planujesz? Kiedy? W jakim banku masz konto, aby przelew zdążył od nas dojść na ten poniedziałek?
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Jasne, że planuję. Nie ma problemu abym wysyłał dopóki będą chętni. Chodzi tylko o to, że im więcej zbierzemy na raz, tym większe prawdopodobieństwo negocjacji rabatu. . O kasie na razie nie rozmawiajmy. !piwko Proszę czytać pierwszy post. Tam na bieżąco uaktualniam info.
koala Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ale się dzieje Koala nie ma jeszcze swojego skutera ale tabliczkę śliczną już ma
Gość Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Hello, zamawiam FLYMAN. Tlo biale literki czarne. Dziekuje.
ALFI Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Również poproszę o takie cudo. Napis : ALFI Kolor tła : biały Kolor Liter : czarny. Odbiór : C66 Podziękowania i pozdrowienia
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Ja też poproszę dwie sztuki JUSTA MANIEK (Białe tło Czarne litery) Odbiór pod C66.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Poproszę 1 szt. W standardzie; białe tło i czarne litry, z nspisem; pgizi Odbiór pod C66. Fajna inicjatywa, z góry dziękuję.
LWfilip Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Sprawdziłem listę, wszystko ok. Rozumiem, że wszystko musi być z dużej litery?? Jeśli tak to nie będę się czepiał. Z mojej strony bez uwag.
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Niestety, ale musi być z dużej litery. A dokładniej literami drukowanymi.
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Campto, tam, gdzie ja zamawiałem nie było problemu ze zrobieniem napisów z małych lub Dużych, DUŻYCH, DoWolnYch liter. Pierwotnie chciałem mieć napis "Jack Warcraft". Nie było problemu z wielkością liter, a jedynie z długością nicku (liczbą liter). Nie mieściły się na standardowym rozmiarze tabliczki. Może dowiedz się, czy u "Twojego" producenta na pewno się nie da.
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Sprawa prosta - postaram się na jutro wszystko dowiedzieć i dam znać.
mahonej Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Witam!! Zamawiam MAHONEJ tło białe czarne literki. Dzięki.
KacperHB Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 i ja i ja KACPER - czarne napisy, białe tło, wysyłka proszę o info z nr konta -co masz, kalendarz, skąd?? -a tam, jeden dyrektor daje... -na który rok? -na zeszły
Kondzio Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Ja też poproszę Napis : KONDZIO Kolor tła : biały Kolor Liter : czarny Odbiór : C66
Rekomendowane odpowiedzi