jaro_4setka Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Jak pasuje sobota,to dawaj w stronę białegostoku ;-)
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 dziękuję Ci, Jarku - mi ewentualnie sobota też... potem to już się przygotowuję na wyjazd do metropolii, na 2 tygodnie... A zatem będziemy mieli mozliwość ugoscić Ciebie w stolicy Szymon na kiedy szykować skromny komitet powitalny :)
Klubowicze MAKI Opublikowano 10 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 Ja w sobotę mógłbym pojeździć ,gdyby ktoś z okolicznych kolegów był by chętny do mnie dołączyć . Lechu wiem że nie może bo praca , - a Rafał ? może jak by pożyczył zacną od kolegi ? to może ? ( co ty Rafał na to ? ) A jak nie to w niedzielę (jak będzie pogoda ), to pośmigam z Lechem .
jaro_4setka Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 ja z Szymonem dołączymy,spotkajmy sie gdzieś,zeby każdy miał blisko... A zatem będziemy mieli mozliwość ugoscić Ciebie w stolicy Szymon na kiedy szykować skromny komitet powitalny :) oj,Szymon chyba jedzie w moje strony....
Klubowicze MAKI Opublikowano 10 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 ja z Szymonem dołączymy,spotkajmy sie gdzieś,zeby każdy miał blisko... Dla mnie to ,,gan cy gall '' ale wy za to układacie traskę - z atrakcjami !
jaro_4setka Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Atrakcją jest jazda z Szymonem,nie wystarczy Ci? ;-)
jaro_4setka Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Po rozmowie z Szymonem,plan jest taki,spotkamy sie w rajgrodzie,przy gospodzie o godzinie 9,(ja jak zwykle mam najdalej ;-) ) potem jedziemy w strone augustowa,tam po okolicy przejażdżka,jedzonko i do domku ...
Klubowicze Doktorek Opublikowano 20 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2013 Wczoraj postaniwiłem zrobić małą przejażdżkę w okolicach Mrągowa i nie stety już warunki jazdy nie są miłe, minusem jst parująca szyba w kasku i leżące na drogach liście oraz mgła, po tej jesiennej przejażdżce z żalem stwierdziłem, że jest już czas powoli przygotować Zacną do snu zimowego !placz1
Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2013 po tej jesiennej przejażdżce z żalem stwierdziłem, -- powoli przygotować Zacną do snu zimowego !placz1 No i chyba nasza mazurska aura już w tym roku nie pozwoli pośmigać po wąskich ,krętych drogach Mazur. Ja chyba Króla rozbiorę z szat i przez okres snu zimowego zajmę się jego szkieletem (oczyszczenie miejsc skorodowanych w miejscach spawów oraz ponowne zamalowanie )
Jurek_mwo Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Coś cichooooo się zrobiło w W.M. Więc coś dla informacji, planujemy mały wypad czyli:Doktorek i Jurek_mwo do Stolicy Ełk w niedzielę,wiadomym jest,ze Planujemy,ale nic nigdy nie wiadomo jak będzie z pogodą,tak więc. Wypad do Ełku jest w planie, i oby tylko pogoda była bez deszczowa,to lecimy do Ełka,tak więc myślę ze wszytko będzie po naszej myśli..Hade:)
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2013 Potwierdzam Jurka propozycję, która będzie zależna od pogody
Rekomendowane odpowiedzi