Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2013 No to może tym razem Ja rozpocznę nowy miesiąc w W-M ? Coraz bliżej nam do zimy i pewnie nie długo nasze 2oo pójdą na zimowy przestój oraz konserwację ,ale póki co to w październiku mają być jeszcze dni z temp.+ 20st. Jak by co to na koniec czekam (y ) na propozycję ostatniego kulania , a potem popiszemy o tym w jaki sposób zabezpieczamy na zimę nasze cacka . No to czekam na propozycje i sugestie .
boochos Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Maki, dobrze prawisz, dzięki Ci za to! Myślę, że jeśliby termin ładny zgrać z pogodą odpowiednią (czy może odwrotnie) to można jeszcze pojeździć w tym sezonie. PS. Co poniektórym ten brak jazdy takie pustki poczynił w jasnym myśleniu, że już Burgmana ciągną na giełdę ( o sobie mówię) - może po takim spacerku odmieni mi się. To co jedziemy odwiedzić Wandallistkę i Avanturnika?? Podobno nie zaglądają w ogóle na forum i byłaby to dla Nich niespodzianka. Zna ktoś adres???
czaro69 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Wiem, gdzie mieszkają....Ale forum chyba jednak troszkę czytają
jaro_4setka Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Ja mogę tez pojechać,ale nie w ten weekend... A moze coś bliżej bialegostoku ? ;-)
boochos Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 ....Ale forum chyba jednak troszkę czytają może nie zauważą tego tematu, hehe Ja mogę tez pojechać,ale nie w ten weekend... A moze coś bliżej bialegostoku ? ;-) Jarku, cieszymy się, że żyjesz... przepraszam, rozczuliłem się i muszę wybiec po husteczki....
jaro_4setka Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 heheJarku, cieszymy się, że żyjesz... przepraszam, rozczuliłem się i muszę wybiec po husteczki.... Szymon to nie rozczulenie,to poprostu katar,jestes przeziębiony... ;-)
boochos Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 już jestem...Jarku tak wielkie uczucia i emocje targają mną, kiedy zobaczyłem Twój wpis na forum, że nie mogę wytrzymać ciśnienia i płyny mi uchodzą. Jak to dobrze widzieć znów Twojego Żubra.PS. Ten weekend też mi nie odpowiada, gdyż w sobotę mam urodziny Agaty , a w niedzielę imprezę rodzinną...
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Ja rzuciłem temat i jestem otwarty na każdy wypad . Od 03.10 zostaję sam ze swoją młodszą latoroślą .Starszą wywiezłem do Stolycy na kształcenia , a najstarszej (współ...żonce ) rozkazałem jechać za Odrę na saksy. Więc czekam na odzew !!
Jurek_mwo Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Chętnie bym z wami się pokulał,ale nie stety,siła wyzsza praca:( W każdym razie będę śledził temat..
boochos Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 mi wstępnie pasuje 19 lub 27, proszę o wypowiadanie się co do chęci i mozliwości
jaro_4setka Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Mi tez ten termin pasuje... Trzeba koniecznie pojeździć,zeby głupotę dla Szymona wybic z głowy,pisze jakies bzdury na forum,w dziale "sprzedam"... ;-)
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Nie stety z Wami nie mogę jeszcze gdzieś się pokulać Zacną, długo walczę z przeziębieniem i zapaleniem krtani !sciana !placz1 , tylko zakończę sezon małą przejazdżką oczywiscie jak będzie pogoda po okolicy Mrągowa, a do Kątów Rybackich będę jechal czeską "Zabką", Pozdraiwm zycząc ciepłej jesieni i pogody w Waszych wojażach 2oo
boochos Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Doktorek, twardym trzeba być, "nie mientkim", kuruj się i na ZACNĄ wskakuj!
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Odnośnie tego kulanka to może i ja bym coś wymyślił Widzę że kolegom już ,,Król ,, dał się we znaki :-)
CZARO Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 co to za pytanie czy da rade jeszcze pojezdzić ?? !! ja jeżdżę codziennie i jest super. do pierwszych śniegów z motocykla mnie nie zdejmą !!
jaro_4setka Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Poprawka,mi bardziej pasuje 27... :-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 27.10 to trochę późno u mnie jak co roku Akcja Znicz itp. może coś wcześniej ???????
Jurek_mwo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Na kulanko 27-go pisałbym się i ja
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Wszyscy na 27-go ! - a z Szamanem ktoś w układy wchodził ? (jak to Kujawiacy piszą ).Wysoka data i możem się zdziwić jak nas zasypie (już ranki pokazują po - 3 st. ). Szukajmy kompromisu bliższego ! Juras nie się przejmuj ! Tel do przyjaciela i pokulamy w tygodniu lub w wekend - abyś tylko się odezwał ! Widzę że kolegom już ,,Król ,, dał się we znaki :-) Ja się nie dziwię ! Król to jest Król - lubi jeżdzić dostojnie i często ! a nie raz na 3 miesiące ( przy okazji sprzątania garażu ) . Dlatego daje się we znaki - przypomina o sobie .
czaro69 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Jurek,a kiedy zjeżdżasz do PL?
Jurek_mwo Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Myślę ze po 21-wszym będę w domku na 5 może 7 dni.
jaro_4setka Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Panowie,ja moge w ten weekend pojeździć,sobota lub niedziela,z naciskiem na sobotę,bo w niedzielę będę mial mniej czasu na jeżdżonko...,jest ktos chętny? późniejsze terminy raczej nie wypalą,bo zima tuż tuż...
Klubowicze Doktorek Opublikowano 9 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2013 Jaro w tem wekend jest spotkanie klubowe na Mierzei w Kątach Rybackich i wiekszość z nas tam się wybiera
jaro_4setka Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Ci co zawsze są chętni na jazdę ,o ile mają czas ,nie wybierają się ma mierzeje... ;-) wy wiecie o kogo chodzi... ;-)
boochos Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 wy wiecie o kogo chodzi... ;-) dziękuję Ci, Jarku - mi ewentualnie sobota też... potem to już się przygotowuję na wyjazd do metropolii, na 2 tygodnie...
Rekomendowane odpowiedzi