Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Mina jest skupiona :Jumpy: A Stolec jest ładny :)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

17

• Rzelu

13

• Urbi

9

• burgifan

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, stolec to ważna rzecz w życiu człowieka...

Opublikowano

Widzę, że temat gastryczno - geografiny zdominował ostatnie posty - chciałem zapytać jakie pomysły na nadchodzący czwartek?,czy gdzieś się wybieramy?

Opublikowano

Jako przeciwnik sponsorowania obcego kapitału czyt.KFC,itp. i miłośnik Polskiego Jadła proponuje Nalesnikarnie lub Pierogarnie.

Opublikowano

Pomysł mi się bardzo podoba, ale w ten czwartek mam popołudniu :)(( nie można by za tydzień ? Albo sprawdzcie co 5 co 10 i za tydzień też :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jako przeciwnik sponsorowania obcego kapitału czyt.KFC,itp. i miłośnik Polskiego Jadła proponuje Nalesnikarnie lub Pierogarnie.

Jestem za

• Klubowicze
Opublikowano

Ja będę wyjechany... Raczej się nie stawię.

Opublikowano

Ja w pracy czyli nici z naleśników...

Opublikowano

Bede pod Pleciugą ale tylko przywitac sie (na 4oo ) i nie sama.

• Sympatycy
Opublikowano

Hej Koledzy i Koleżanki,

co to za cisza zapanowała na naszym regionalnym forum...?! Czyżby nadejście kalendarzowej jesieni spowodowało Wasze uśpienie...?! Nie dajmy się tej nadchodzącej jesiennej pogodzie i spróbujmy wykrzesać z siebie resztki letniego nastroju i słonecznej energii.

Pozdrawiam i zapytuję o plany na nadchodzący czwartek...???

P.S. W piątek Piaggio ożyło... W sobotę poskładałem skuter do końca i X8 wróciło na ulicę... Wczoraj i dzisiaj przejechałem już 70km i jeszcze nie koniec - wieczorem po 20-tej jeszcze zrobię ok. 20-30km...

Opublikowano

Hejka ludziska!!! :clapping: jakie plany na jutro? Moze głębokie i ognisko? Chetnie sie przyłącze pomimo braku dwóch kółek :)

• Sympatycy
Opublikowano

Właśnie, co jutro w planie...? Zaczynamy jesiennie 18.00 pod Pleciugą, a potem...?

Może jakaś przejażdżka...? Artur może wymyśliłbyś jakąś trasę na 1,5 - 2 godziny... Gdzieś po okolicy...

• Klubowicze
Opublikowano

Zanosi się, że do południa będzie padać a po południu nawet bez chmur: http://www.wetteronline.de/wetterfilm/ostdeutschland?gid=MVP (kliknij na 36 Stunden). 18.00, to za późno na spotkanie połączone z przejażdżką (chyba, że chcemy po ciemku), ale jeśli jest taka wola, to czemu nie? :wink1:

Znacie mnie, ja wolałbym pojeździć, a nie siedzieć, ale może to co Remik proponuje, to ma sens? Czyli ognisko. Spróbujmy ocenić wzajemne oczekiwania i zróbmy jak większość wybierze. Może uda mi się zrobić ankietę ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Prognoza chyba jednak trochę się zmieniła i zapowiada się, że będzie padać cały dzień...

Szkoda, bo chyba nie uda nam się zrealizować niektórych z punktów ankiety... Ewentualnie przejazd do jakiejś jadłodajni...

• Klubowicze
Opublikowano

No i ognisko się udało! :) Szkoda, że dla mnie tak krótko...

null_zps67cbabdf.jpg

null_zps89d14bf4.jpg

null_zpsedb4d63f.jpg

null_zps536da0ab.jpg

null_zpsb34fdd26.jpg

null_zps02245195.jpg

null_zps0fb7c141.jpg

Opublikowano
:mad2: Fajnie było Was wszystkich zobaczyć!!! Dzieki za miłe spotkanie i do rychłego...
  • Sympatycy
Opublikowano

Artur, jak zwykle miałeś rację...

Pogoda dopisała, ognisko się udało - było miło i sympatycznie - jak zawsze w Waszym gronie.

Pozdrawiam i do następnego razu.

Opublikowano

Obawiałem się że głosy liczyły rosyjskie serwery...

Było bardzo miło, a nie zdążyłem przejechać się Routerem.

Wracając poprowadziłem Maćka ZRX przez szczecińską Kalifornię - ul. Andersena - co go tak oszołomiło że poplątały mu się prawa z lewą ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Obawiałem się że głosy liczyły rosyjskie serwery...

Ognisko zwyciężyło większością bezwzględną... ;)

226883.1.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

I my dziękujemy za miłe spotkanie - jak zwykle ognicho jest SUPER

• Klubowicze
Opublikowano

Ostatnie podrygi lata... Żałuj Urbi :laughing:

sa4e6unu.jpg

2y8y3aza.jpg

Opublikowano

Jeszcze nie ostatnie bo idzie kilka ciepłych dni, ale wczoraj machnąłem kółeczko do Polic i faktycznie po 16-tej już chłodek za portki łapie.

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, żałowałem jak tylko zadzwoniłeś...

Ale niestety obowiązki rodzinne nie pozwoliły mi na tych kilka przyjemnych chwil w Twoim towarzystwie, w ostatnich podrygach lata...

Pozdrawiam i jakbyś jeszcze planował jakiś wypad na 1-1,5 godzinki, pisz lub dzwoń...