Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Witajcie. Udaje się ktoś 01.09. na Dożynki do Dowspudy? Chętnie też się spotkam z kimś Pozdrawiam. Proszę o nie zaśmiecanie wątku i umieszczanie takich info. w dziale Cykliczne Spoty w W-M
tomekmoroz Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Proszę o nie zaśmiecanie wątku i umieszczanie takich info. w dziale Cykliczne Spoty w W-M Bartez, Twoim zdaniem to jest zaśmiecanie wątku?? Czy raczej rezerwujesz go tylko sobie i kilku innym znajomym a odstraszasz nowych i mało się rozpisujących innych użytkowników forum. Myślałem, że po prostu mogę jeszcze napisać coś dodatkowo w wątku dotyczącym sierpnia w naszym regionie. Pomyliłem się. Wybacz. Zabawne. Pozdrawiam.
boochos Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Rafał , ale dożynki to nie jest CYKLICZNY spot burgmanii w naszym regionie. Myślę że Tomek w jak najbardziej właściwym miejscu to umieścił. a tak na marginesie to nie widać żadnego z was na liście na zamknięcie sezonu w szeligach, Hę ...
Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Bartez, Twoim zdaniem to jest zaśmiecanie wątku?? Czy raczej rezerwujesz go tylko sobie i kilku innym znajomym a odstraszasz nowych i mało się rozpisujących innych użytkowników forum. Myślałem, że po prostu mogę jeszcze napisać coś dodatkowo w wątku dotyczącym sierpnia w naszym regionie. Pomyliłem się. Wybacz. Zabawne. Pozdrawiam. Nikogo tu nie odstraszam wręcz przeciwnie , tylko uważam że rozpisywanie się o Gminnych imprezach w Dowspudzie to nie w tym dziale. A tobie kolego proponuję więcej luzu .......... P.s. Szymonie ja postaram się zagościć na tak zacnej imprezie , jak reszta -pewnie też !
tomekmoroz Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Myślałem, że może Gminna impreza w Dowspudzie też jest okazją do spotkania np. jak lody lub kawa w Augustowie lub objazdówka jakaś po regionie. Bartez, uwierz, że jestem całkowicie wyluzowany w tak piękny weekend. Pozdrawiam. P.s. Szymonie, ja niestety z braku czasu nie dam rady zagościć w Szeligach. Żałuję. Pozdrawiam.
czaro69 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Panowie, Panowie....Po co te nieporozumienia...Można pisać i w cyklicznych i w temacie miesięcznym..Każdy pretekst do spotkania jest dobry, nawet dożynki, jeśli ktoś ma ochotę i czas.
Rekomendowane odpowiedzi