Gość maxell Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 http://nocwinstytucielotnictwa.pl/ To jeśli noc to powinno być w nocy a nie 17.00-23.00. To wieczór ledwie.
Jerry_R Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ja bym dzis pojezdzil spacerowo ulicami Muranowa, Zoliborza. Jak ktos jeszcze chetny - dawajcie znac.
Gość maxell Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Jakby się ktoś zdecydował to zapraszam na 23 na Bankowy pod pomnik. W tej samej sekundzie napisaliśmy
Jerry_R Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Dzieki raz jeszcze za wspolne kulanie
Gość maxell Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dzięki, dzięki, właśnie wszedłem do domu. Teraz chyba jest lepsza pogoda niż jak zaczynaliśmy Trochę się chyba pospieszyłem z tą niedzielą bo z przyczyn technicznych muszę odwołać swój udział Zajrzałem właśnie do napędu i pasek mam raczej w kiepskim stanie, tzn ogólnie wydaje się ok, ale znalazłem kilka drobnych pęknięć i jedno takie...powiedzmy na pół grubości paska, co wydaje mi się, że to go już kwalifikuje do wymiany, chociaż nie jestem specem w tej dziedzinie Wygląda to mniej więcej tak: Mam rację? Czy może trochę przesadzam z tym paskiem? Przebieg, nie całe 19000 km. Nie wykluczone, że tych pęknięć mam więcej bo całego nie byłem w stanie obejrzeć.
Raven Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 W zasadzie lepiej go wymienić niż mieć zblokowane koło przy 100-tce Jakbyś nabył pasek to mam narzędzia i miejsce więc można do jutra wymienić.
Gość maxell Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Dzisiaj to już nie mam gdzie i nie mam kiedy, więc chyba sobie daruję, ale dzięki Przesiądę się już chyba na dobre do samochodu i w ten oto piękny sposób zakończę sezon
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2013 Max, po co tam zaglądałeś? Stresujesz się tylko chłopie i zrezygnowałeś z fajnie zaplanowanej wycieczki. Ja do swojego t-maxa przy zmianie wariatora na TPR wsadziłem stary pasek po przebiegu 20kkm i już naklepałem prawie 5kkm. Nie wiedziałem jak ten wariator wpłynie na zużycie paska i pomyślałem, że na próbę założę stary. Miałem go oczywiście zmienić po kilkuset km, ale z lenistwa został do teraz. Też mam cykora ale śmigam, może się nie rozpadnie.
Gość maxell Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No właśnie zaglądałem bo przebieg już taki odpowiedni ma. W mieście to bym sobie poradził jakby pękł, ale dalej to już problem.
Raven Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Przesiądę się już chyba na dobre do samochodu i w ten oto piękny sposób zakończę sezon Ten tekst to już masz oklepany.... ostatni raz go czytałem....... czekaj.... przy padniętej prądnicy?
emzecik Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 to w końcu jak, szef wycieczki wymiękł, a reszta chętna? bo jak coś to ja przejmę funkcję hamulcowego
Gość maxell Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Bo wiesz, u mnie to jest jak nałóg No nic nie poradzę, że lepiej mi się 200 jeździ Ale tu jeszcze pogoda jest przeciwko, więc chyba sobie sobie odpuszę. No i sprzedać go chciałem a jeszcze się na mokrym wywalę i będzie kicha Nie chciałem już w niego inwestować, bo kto mi to odda potem A wtedy to byłem na niego zły bo się popsuł w najmniej odpowiednim momencie.
Sysgone Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Póki co pogoda zapowiada się fajnie na jutro, więc ja nadal chętny.
Raven Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 A w razie czego, o której i gdzie?
Gość maxell Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 A kto bierze pasek do Dinka?
ALFI Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Dopiero co zjechałem. O której i gdzie jutro??? Ilu nas ewentualnie będzie? Pozdrawiam
Sysgone Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 C66, 12:00 ? To właśnie ten kord przenosi obciążenie w pasku. Guma jest po to, żeby zapewnić tarcie
Gość maxell Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Nie no ja wiem, że główny element paska to właśnie te włókna, ale takie pęknięcie...włókna same w sobie są całe i pasek na szerokości wydaje się ok. Skuter generalnie zachowuje się tak samo cały czas. W 50-tce jak pasek się kończył to było go słychać tutaj nie wiem jak jest
Jerry_R Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 U mnie na razie slabo z dostepnoscia, ale Wam zycze udanej wycieczki. Bede dostepny na RWBN najprawdopodobniej dopiero w nast. weekend.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2013 Czesc Alfi ja moge byc jutro pod 66 ok 12 ze swoim plecaczkiem.
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Może i ja się wyrobie ?
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2013 Ja się wybieram dostałem promesę i pogoda ładna. Czyli o 12 C66. Worlan przyjacielu jak jest
ALFI Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Chłopaki zmuszony jestem spasować w dniu dzisiejszym. Wczorajsza wieczorna temperatura + dwa otwarte wloty powietrza na kasku = brak możliwości jazdy w dniu dzisiejszym. - jestem totalnie połamany - moją dolegliwość Dorotka określiła jako SKS. Pozostawię to bez komentarza. Jestem sam na siebie wkurzony bo cieszyłem się na dzisiejsze spotkanie z Wami i możliwość wspólnej jazdy. tym bardziej, że podobnie jak Pin dostałem promesę na dzisiejszy wyjazd. Życzę udanego wypadu i już od tej chwili czekam na jakieś zdjęcia. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi